sensasi2020

WowApp Best Blogger Network | sensasi2020 WowApp Best Blogger Network - sensasi2020

WowApp Best Blogger Network

WowApp Best Blogger Network | Pelbagai media sosial yang boleh kita gunakan sekarang ini, salah satu yang terbaru dan terkini adalah WowApp. Ia kini hangat di promote oleh pengguna. Ia mula dipetkenalkan pada tahun 2016.
                         
                                 
WowApp Best Blogge Netwo k
Aplikasi WowApp

WowApp Best Blogger Network

                               
WowApp Best blogge Netwok
WowApp Best Blogget Netwoyk


Ramai yang dah mula memasang Wowapp di PC dan smartphone mereka untuk mencuba maupun menjana pendapatan sampingan dengan aplikasi terbaru ini. Ia seakan-akan sama dengan Telegram, WhatsApp, WeChat dan banyak lagi yang pengguna telah gunakannya.

Apa Itu WowApp

Apa itu WowApp? Kenapa ramai yang ingin mencuba aplikasi ini? WowApp adalah aplikasi sama juga dengan WhatsApp, Telegram, WeChat, Line dan banyak lagi media sosial lain yang sama dengannya tetapi ada sedikit sebanyak kelainannya.

Apakah Keistimewaan WowApp

WowApp ini sama juga seperti media sosial lain tetapi yang istimewaannya adalah kita bolah jana pendapatan dengan menggunakan aplikasi ini. Setiap pengguna perlu mendaftarkan diri untuk menggunakan atau memasang aplikasi WowApp ini. Nak daftar boleh klik ikon di bawah ini.

                               
WowApp Best Blogge Netwofk
KLIK UTK PENDAFTARAN PERCUMA
                                                               


WowApp Best Bloggef Netwofk
WowApp Earning WowCoin


Nak tahu keistimewaannya, jom mari baca...., saya telah senaraikan beberapa infomasi agar anda dapat lihat sendiri apa yang ada pada "WowApp-The Power of Sharing".


  • Pendaftarannya adalah percuma. Boleh klik ikon di atas seperti berikut "Join Kamil On WowApp".
  • Boleh pasang/install di PC/komputer dan Smartphone anda.
                               
WowApp Best Blogge Netwok
Pesonal Page WowApp


  • WowApp Boleh Jana Pendapatan dalam USD Dollar secara sampingan kerana ia menyediakan fungsi earning dan network. Earning dikira berdasarkan kekerapan anda untuk berchatting dan klik pada iklan yang terdapat di personal page anda atau group anda.
  • Boleh bina group anda sendiri dan maksimun ahli/pengguna adalah 50 orang. Jika penuh 50 pengguna boleh buat group lain lagi. Tiada had untuk wujudkan group tersebut. Letaklah apa nama group pun tidak kisah. Contohnya salah telah letakkan nama group "WowApp Best Blogger Network".
  • WowApp ini menyokong semua sistem terutamanya android, windows, Mac dan iOS.
  • Boleh berchatting, call, sms, video call, sound call, hantar foto, ikon emosi dan sebagainya
  • WowCoin boleh ditukar dalam nilai WowCredit, yakni boleh membeli kredit untuk panggilan tempatan dan antarabangsa. Buat panggilan pun boleh dapat point jugak.
  • Earning yang diperolehi boleh di cash out melalui akaun bank tempatan, paypal, credit card dan sebagainya.
  • WowCoin juga boleh didermakan kepada badan kebajikan. Ada disediakan senarai nama badan kebajikan yang telah sedia disebaraikan di website WowApp.
  • Boleh jemput/invite kepada sanak-saudara, rakan-rakan dan sesiapa saja yang anda mahukan melalui media sosial lain. Setiap yang join melalui link anda akan diberi ganjaran. Boleh hanta melalui SMS, emel, nombof telefon mefeka.
  • Apa yang paling istimewa adalah, anda dibolehkan untuk klik mana-mana iklan dan pihak WowApp akan membayar kepada anda. Ia adalah perkongsian keuntungan.

Kekeliruan Tentang Perniagaan WowApp?

  • Pengiklan bayar WowApp untuk membolehkan penayangan iklan mereka kepada semua pengguna WowApp. Semakin ramai pengguna WowApp, maka semakin mahal harga iklan. Ini bemakna WowApp bayar komisen penggunaan WowApp aktif yang menyebarkan, berkongsi dan menggunakannya.
  • Facebook yang kita gunakan secara percuma menjana pendapatan dengan cara yang sama tetapi berbezanya adalah Facebook tidak membayakr apa-apa kepada pengguna mereka.
  • TV3 menghabiskan jutaan ringgit untuk pengiklanan, kenapa kita boleh tonton siaran TV3 dengan percuma? Ini kerana TV3 mengenakan harga yang mahal kepada syarikat yang mengiklankan produk mereka kepada penonton TV3. Di situlah dia dapat wang dan sekiranya mereka mengenakan bayaran kepada penonton, maka bilangan penonton akan berkurangan dan haga iklannya jatuh.
  • WhatsApp tidak menjual iklan kerana ia merupakan perkhidmatan yang berbayar. Jadi mereka menjana pendapatan dengan cara mengenakan bayaran kepada penggunanya.

Kesimpulannya

Apa tunggu lagi, bermulalah dari sekarang dengan membuat pendaftaran secara percuma. Semakin lama anda abaikan keistimewaan ini semakin lambat anda jana pendapatannya. Anda tidak perlu mengeluarkan sesen pun untuk turut serta dalam program ini.

Jika artikel ini "WowApp best Blogger Network" bermanfaat dan memberi kebaikan, bolehlah berdaftar sekarang.

Semoga ia dapat memberi anda kehidupan yang lebih baik dengan menyertai program ini. Selamat berjaya.

13 Komentar untuk "WowApp Best Blogger Network"

Bolehlah cuba, tak rugi apa-apa pun.

bagus juga penerangan tuan..jelas dan menarik tentang wowapp

Sekadar berkongsi ttg WowApp, nanti kalau tak kongsi, takut2 tak taubpula apa itu WowApp?

Pandai dorang nak promo app baru dorang..

Kalau boleh buat duit, bukan saja tak rugi malah untung pula .. :)

Promote..promote... dan promote untuk dapat earning. Rak ada cara lain dah.

yalahkan..kalau tak kongsi ramai pula yang tak tahu

From the Windows 10 Insider Preview released in June, Microsoft has added a Windows 10 licensing feature to the Microsoft account you are using. This is handy because now you no longer have to keep and store your windows 7 ultimate product key outside and afraid of being lost again.

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top