sensasi2020

Apa Itu lynk.my & Kelebihannya? | sensasi2020 Apa Itu lynk.my & Kelebihannya? - sensasi2020

Apa Itu lynk.my & Kelebihannya?

Apa Itu lynk.my & Kelebihannya? | Sebenarnya lynk.my ini merupakan pengendali URL Shortener yang memfokuskan sesuatu link atau URL agar boleh dipendekkan. Ia merupakan shortener URL Nombor 1 di Malaysia dan syarikat Malaysia yang pertama memberi perkhidmatan servis untuk memendekkan URL website atau blog anda. Ia adalah rekaan anak muda tempatan (Malaysia).





Apa Itu lynk.my & Kelebihannya?

Apa itu lynk.my? Jika mengikut istilah Wikipedia.....!
Lynk™ merupakan satu sistem pemendek URL (URL Shortener) yang bukan sahaja memudahkan urusan dalam mengingat URL atau alamat web yang panjang malah menjana pendapatan melalui sistem bayaran setiap klik. Sistem ini dianggap supaya dapat memudahkan semua blogger secara umumnya dan secara khasnya untuk pengguna IT di Malaysia. Sumber: Wikipedia.
Ia direka oleh anak muda tempatan Malaysia dan dikendalikan oleh Hexa Cooperation Sdn Bhd (Hexatology Network). Dapat memberi kemudahan kepada pengguna untuk memendekkan website atau laman blog mereka dengan mudah, cepat dan menyakinkan. Ia memberi tarikan yang lebih estetik dan semudah ABC je.... 

Ia disediakan oleh Hexa Cooperation Sdn Bhd untuk menggalakkan diguna pakai oleh rakyat Malaysia. Satu platform yang terbaik untuk pengguna seperti blogger, pemilik Facebook, Internet Marketer, peniaga online yang berstatus IKS dan sebagainya.

Kelebihannya

Kelebihan menggunakan lynk.my banyak sebenarnya. Diantaranya adalah seperti berikut:

1. Percuma

Ia disediakan secara percuma, yakni tiada kos tersembunyi. Sesuatu yang menarikkkan? Boleh digunakan bila-bila masa dan tanpa had (no limit). Kita disarankan untuk menyemak status akaun kita dan kemas kini maklumat akaun pembayaran bagi mengelak kejadian yang tidak diingini. Bila dah percuma, bolehlah berkongsi kepada pengguna lain juga.

2. Mudah

Ia sangat mudah untuk dikendalikan, hanya perlu copy link anda dan pastekan di ruang link yang disediakan. Boleh lihat contoh foto di bawah.




3. Selamat

Ia sangat selamat digunakan kerana menggunakan "Smart Filtering". Ia menggunakan sejenis lynk Pet atau Mr BotBot untuk mengawal selia dan boleh control (kawal) agar tiada trafik yang meragukan dan mengarut seperti spammer, web spider yang bertujuan menyamar sebagai pengguna dan dikenali sebagai laman web palsu.

4. Jana Pendapatan

Kita boleh jana pendapatan sampingan dengan menggunakan lynk.my secara berterusan di blog, laman web dan apa saja url yang dikehendaki. Ada dua kategori yang disediakan oleh lynk.my iaitu Publisher dan Advertiser. Anda disarankan untuk mendaftar di lynk.my.

Publisher - Sangat diperlukan oleh semua blogger. Setiap klik url shortener yang anda hasilkan akan menghasilkan wang. Setiap 1000 UV anda akan dibayar sebanyak RM10. Segala pembayaran akan terus ke akaun anda yang telah anda daftarkan sebelum ini. 

Boleh pilih jenis pengiklanan, ada kategori pengiklanan yang sesuai dengan blog atau laman web anda.

Kadar iklan yang tinggi. Iklan yang disiarkan akan dibayar melalui proses bidaan yang telus.

Format iklan yang pelbagai. Terdapat lebih daripada 25 jenis iklan yang boleh dipilih sesuai dengan paparan pilihan pengguna.

Mereka memberi sokongan 24/7, yakni staff sokongan lynk.my akan berusaha membantu pengguna seiring dengan misi dan visi mereka.

Menggunakan 3 langkah mudah iaitu daftar secara percuma, pilih iklan dan jana pendapatan.

Jika belum daftar, boleh daftar cepat-cepat. Kita tidak perlu menggunakan akaun Paypal, cek dan kaun bank luar negara. Ia menggunakan bank tempatan untuk kreditkan pendapatan yang anda perolehi.

Advertiser - Satu medium pengiklanan yang membantu usahawan Malaysia beriklan dan memasarkan produk atau servis dengan hatga yang berpatutan iaitu serendah RM10. Ini sekaligus dapat menambahkan lagi keuntungan kepada usahawan yang baru berkecimpung dalam dunia perniagaan dan dapat mengembangkan perniagaan mereka. Disarankan agar blogger yang sudah berniaga secara online, boleh gunakan advertiser daripada lynk.my ini untuk beriklan.

Contest - Hexa Cooperation Sdn Bhd telah menganjurkan satu contest Review untuk blogger Malaysia. Ini sekadar pengumuman sahaja. Maaflah ia sudah lepas dan sudah ada pemenangnya. Abaikan contest ini "Contest Review lynk.my 2015". SDah ramai yang dapat jana pendapatan melalui contest yang disertai.

5. Menggunakan Trafik Monitor

Apa yang paling menarik minat pengguna, sudah tentu terhadap "Trafik Monitor" yang digunakan. Ia dapat mengesan pelawat yang masuk. Boleh melihat statistik secara terperinci, status peratusan visitor, graf dan jumlah link anda yang diklik oleh pengguna lain. Bagai memudahkan dikendalikan oleh lynk.my, bolehlah masukan kode "Google Analytic".

6. Lain-Lain Kelebihan

26 jenis format iklan dan boleh dipilih, 99.9% uptime di mana iklan sentiasa boleh diakses, 100%  dikendalikan oleh rakyat Malaysia dan sentiasa menyokong Industri kecil dan Sederhana (IKS).


Kenapa Perlu Pilih lynk.my?

Kenapa anda perlu pilih lynk.my? Jika anda memilih URL Shortener No.1 Nalaysia, anda seorang yang bijak dan mahu meningkatkan pendapatan anda melalui blog, bisnes dan sebagainya. 

Publisher Terpilih - Ia memaparkan iklan anda yang menarik melalui trafik yang bermutu tinggi dari seluruh Malaysia.

Sasaran Yang Tepat - Paparan iklan anda di tempat yang tepat, betul pada masa yang sepatutnya iklan itu berada.

Kempen Yang Fleksibel - Dapat mengawal perbelanjaan kempen anda dengan mudah mengikut kewangan dan dihendak pasaran semasa.

24/7 Sokongan Operasi - Kepuasan pelanggan merupakan keutamaan operasi syarikat Hexatology Network.

Sistem Mesra Pengguna - Dengan menggunakan 3 langkah mudah untuk memulakan iklan iaitu daftar, urus kempen dan lihat statistik.

Kesimpulannya

Sekarang anda sudah tahu "Apa Itu lynk.my & Kelebihannya? Sekarang inilah masanya pengguna seperti blogger menggunakan lynkdotmy untuk shortener URL lorang. Shorterner No.1 Malaysia. Kitalah sebagai blogger (pengguna) Malaysia menggunakannya. Bantulah syarikat bumiputera Malaysia dengan menggunakan servis yang mereka rekacipta dan kendalikan.

28 Komentar untuk "Apa Itu lynk.my & Kelebihannya?"

Informasi nya bermanfaat benget, bisa lah nanti dicoba diblog hehe

memang terbaik guna lynk

saya selalu gak guna terutama nak post link ke media sosial

Mudah je gunakan shortlink lynk.my ni kan

boleh lah di praktekan ni hheeee

makasih bang, artikelnya membantu banget buat ane yang masih newbie

Kalau ramai pengunjung blog lagi best guna lynk.my ni kan

Baru tahu kalo ada pemendek url lynk.my yang berlokasi di malasia, mantap infonya dan terima kasih.

Sukses.

Sepertinya mudah d aplikasikan. Nice info.. thanks admin

Wah, sepertinya harus mulai mencoba juga nih. :)

Thanks for your great information. :D

Is it free or not?

http://dominohp.net/
http://boyaqq.com/
http://daftarjudi.tk/
http://tipsjudi.tk/
http://bermainjudi.tk/
http://ceritajudi.tk/
http://permainanjudi.tk/
http://bandarqq.pw/
http://caramainpoker.tk/
http://caramainpoker.ml/
http://caramainpoker.cf/
http://bandarqq.ml/
http://bandarqq.tk/
http://bandarqiu.gq/
http://bandarqiu.ga/
http://bandarqiu.ml/
http://pokeronlineindonesia.space/

Good post to read and wanna say thanks for provide this info and i wanna say thanks for this.
Hot Escorts in Amritsar

Ritu Verma Zirakpur Independent escorts service is a whole pack for euphoria, that fulfillment, fulfillment and delight. I have protracted and reflexive locks lauding my looks. I have legitimately kept up framework and phenomenal figure. I have regularly excellent and busts sides. Our eye additionally has a grin that is impacting and is extraordinarily appealing. I'll be honest and fantastic.
Desinasha
Zirakpur escorts
Zirakpur escort
Zirakpur escorts service
Zirakpur escort service
Escorts in Zirakpur
Escort in Zirakpur
Escorts service in Zirakpur
Escort service in Zirakpur
Independent escorts in Zirakpur
Independent escort in Zirakpur
Zirakpur independent escorts
Zirakpur independent escorts
Zirakpur escorts agency
Zirakpur escort agency
Zirakpur call girls
Zirakpur call girl
call girls in Zirakpur
call girl in Zirakpur
call girls services in Zirakpur
call girls service in Zirakpur

You have qualified with particular female escort in Ludhiana and local city like a worldwide gallery instruction escort’s assistance variety of givers crosswise India, but what makes a big variation of female escort in Ludhiana is their animal attributes and their reliable physical appeal.
Desinasha
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana Escort Service
Ludhiana call girls
Ludhiana Female Escorts
call girls in Ludhiana
Ludhiana Escorts Agency
Ludhiana Independent Escorts
Escorts in Ludhiana
Escorts Service in Ludhiana
VIP Escorts in Ludhiana
Independent Escorts in Ludhiana
Escorts in Ludhiana
Escorts Agency in Ludhiana
VIP Escort in Ludhiana
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana escorts
Ludhiana escort
Ludhiana escort

I am exceptionally hot and hot Chandigarh Escort and love to give you my erotic and attractive body. I will eventually take you to an exotic drive so you will value every brief instant with me. I have got starting now educated that we fit in with uncommonly supposed and rich posse. So I like luxury in everything. If you possess to make me content then I require some excellent endowments from you and I in like manner qualification you that you will find something useful to perform changing Escort pleasure and joy which you are sincerely truant in your lifestyle.
Naziaakhan
Chandigarh Escorts Service
Chandigarh Escort Service
Chandigarh call girls
Chandigarh Female Escorts
call girls in Chandigarh
Chandigarh Escorts Agency
Chandigarh Independent Escorts
Escort in Chandigarh
Escorts Service in Chandigarh
VIP Escorts in Chandigarh
Independent Escorts in Chandigarh
Escorts in Chandigarh
Escorts Agency in Chandigarh
VIP Escort in Chandigarh
Chandigarh Escorts Services
Chandigarh escorts
Chandigarh escort
VIP Escort in Chandigarh
Chandigarh Escorts Services
Chandigarh escorts
Chandigarh escort
Chandigarh Escorts Service
Chandigarh Escort Service

We are an independent courtesan and available 24x7 to please you. I can be met by you whenever and wherever you want. You shall get more than your goals from me. If you feel alone and really desire somebody who can make you smiley by providing a fantastic escort services after that call me now. My clients are very valuable for me and they are provided by me all Call Girls escorts in Ludhiana. I am extremely sexy lady and generally anxious to match a man that can spoil me on bed very softly
Desinasha
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana Escort Service
Ludhiana call girls
Ludhiana Female Escorts
call girls in Ludhiana
Ludhiana Escorts Agency
Ludhiana Independent Escorts
Escorts in Ludhiana
Escorts Service in Ludhiana
VIP Escorts in Ludhiana
Independent Escorts in Ludhiana
Escorts in Ludhiana
Escorts Agency in Ludhiana
VIP Escort in Ludhiana
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana escorts
Ludhiana escort
Ludhiana escort

Welcome! Our title is a nationwide Ludhiana Escorts, rubykhanna. I'm 5'5" peak twenty-three yrs old, and slender enchanting trendy redhead benefit. I'm purely exposed oriented and that I truly like to possess a large amount of enjoyable. Our dimension is 34-24-35. Using eye catching appears, body that is fantastic shape by having an incredible total character a nicely. As my customers who've love that is unique in my experience states that I'm a genuine gemstone within Ludhiana Escorts' tough
Rubykhanna
Ludhiana Escorts
Ludhiana Escort
Ludhiana escort service
Ludhiana escorts service
Ludhiana independent escorts
Independent escorts in Ludhiana
Ludhiana Call Girls service
Call Girl service in Ludhiana
Ludhiana escorts Agency
escorts Agency in Ludhiana
escorts in Ludhiana
escorts service in Ludhiana
Ludhiana Vip escorts
Vip escorts in Ludhiana
Ludhiana Female escorts
Female escorts in Ludhiana

The Persia call girls are notable because of their character that is getting and choose. There's been change and a surge in the beguilement business in a to a great degree brief length of vitality body and today Zirakpur escorts service is worldwide perceived for that greatest number of unmistakable fulfillment services that are more seasoned. Desi nasha
Desinasha
Zirakpur escorts
Zirakpur escort
Zirakpur escorts service
Zirakpur escort service
Escorts in Zirakpur
Escort in Zirakpur
Escorts service in Zirakpur
Escort service in Zirakpur
Independent escorts in Zirakpur
Independent escort in Zirakpur
Zirakpur independent escorts
Zirakpur independent escorts
Zirakpur escorts agency
Zirakpur escort agency
Zirakpur call girls
Zirakpur call girl
call girls in Zirakpur
call girl in Zirakpur
call girls services in Zirakpur
call girls service in Zirakpur

I have worked with various escorts in Ludhiana, and we have worked as Ludhiana escorts also, but this was something we were not really expecting in my whole life. They demonstrated me new methods of taking pleasure in this complete existence, and to end up being honest it was very addictive really. I am totally addicted to this and every full day I experience like heading to conferences like this.
Desinasha
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana Escort Service
Ludhiana call girls
Ludhiana Female Escorts
call girls in Ludhiana
Ludhiana Escorts Agency
Ludhiana Independent Escorts
Escorts in Ludhiana
Escorts Service in Ludhiana
VIP Escorts in Ludhiana
Independent Escorts in Ludhiana
Escorts in Ludhiana
Escorts Agency in Ludhiana
VIP Escort in Ludhiana
Ludhiana Escorts Service
Ludhiana escorts
Ludhiana escort
Ludhiana escort

When you’re alone with the girl in a well-furnished hotel room, you can do all those stuff that you dream of. Chandigarh escorts are ready to sleep alongside you and make you feel better than ever. Popular hotels in Chandigarh allow couples to make love secretly and spend some quality time. For safety and extreme entertainment, we ensure to serve elite adult dating services in 5 star hotels. You can easily get in touch with us and avail the satisfactory services. By having fun with these beauties, you can add some pleasurable moments to your love life.
chandigarhcallgirls

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top