Salam sejahtera......


image 1 - 10 Blogger Terbaik Malaysia


          Semakin hari semakin rancak contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia. Sudah banyak blogger ternama di Malaysia turut serta dalam contest ini. Sehingga hari ini sudah lebih kurang  34 orang yang dah menyertainya. Diharap ia akan bertambah lagi supaya banyak persaingan yang dapat dilakukan. Kalau belum lagi boleh layari di : http://ohcikgu.com/2012/12/16/contest-seo-10-blogger-terbaik-malaysia/.

image 2 - 10 Blogger Terbaik Malaysia
               Hadiah yang ditawarkan juga agak menarik. Ini memberi banyak pilihan kepada peserta 10 Blogger Terbaik Malaysia. Di saat-saat akhir ini penyertai semakin ramai. Kedudukan di SERP page 1 semakin berubah kedudukan. Masing-masing memasang strategi supaya kekal di page 1. Tidak kecuali saya sendiri.


image 3 - 10 Bloggert Terbaik Malaysia

                 Namun begitu, masa yang ada masih lagi berpeluang, lebih kurang 1 bulan lebih. Pelbagai cara dan strategi dilakukan oleh peserta agar sentiasa memberi perhatian yang khusus pada contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia.. Boleh dikatakan ia adalah strategi SEO supaya sentiasa kekal di page 1 di search engine google.com


image 4 - 10 Blogger Terbaik Malaysia

              Bukan hadiah yang dikejar, tapi kemesraan antara blogger yang diinginkan. Sama-sama berkungsi pengetahuan/ilmu di dalam mencari teknik-teknik yang berkesan untuk sentiasa mesra SEO. Ini secara tidak langsung akan meningkatkan segala penjenamaan sesebuah blog kita.


               Hanya ini saja review yang dapat saya persembahkan. Semoga terbitnya entri ini, sedikit sebanyak dapat memberi faedah dan manfaat pada setiap peserta, tidak lupa juga pada penganjur serta penaja semua.

Sekian.......