Header Ads

Duduk Rumah Pun Dapat Duit

Assalamualaikum....
Salam 1 Malaysia.........
Salam sejahtera......semua....!!!
               Ramai surirumah yang duduk di rumah, tak tahu nak buat ap-apaa setelah habis mengemas rumah. Komputer ada di rumah, internet pun ada. Ada yang guna Broadband Celcom, Broadband Maxis, P1Wi MaxTM  Streamyx, YES 4G dan sebagainya. Apa kata tambahkan pendapatan dengan jobdirumah.

Bukti: Dapat Duit Daripada Jobdirumah
             
              Di atas adalah bukti saya dapat duit daripada jobdirumah. Apa lagi yang hendak ditunggu lagi bukti dah ada. Income dah masuk ke akaun. Cuma anda pula bila lagi. Jika mahu ikut jejak saya, boleh daftar di sini atau boleh klik banner di atas.PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA

Gaji Lumayan Setiap SebulanSyarat Kelayakan:

- Asas komputer & internet

- Microsoft Office (Words & Excel)

- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris

- Komputer/Laptop

- Akses ke talian internet

- 18 tahun keatas

- Boleh bekerja tanpa pengawasan


Maklumat lanjut layari:


==================================================Komisen: RM20.00 setiap jualan.

Minima bayaran adalah 1 jualan (RM20.00).Pembayaran Komisen: Setiap hari dari Isnin - Jumaat sebelum pukul 12 malam. Komisen hari Sabtu & Ahad di bayar pada hari bekerja berikutnya.Bayaran komisen jika bukan Maybank akan di tolak RM2.00 untuk caj yuran perbankan.Beli Produk Jobdirumah.com

Sebagai agen affiliate jobdirumah.com kami sarankan anda buat pembelian produk yang dipasarkan kerana ia dapat membantu dalam proses anda membuat promosi.

Anda di galakan untuk membeli produk kami supaya anda tahu sama ada produk kami betul atau scam. Juga bila anda buat promosi lebih mudah anda terangkan kepada bakal pelangan untuk membeli melalui link affiliate anda kerana anda tahu apa yang kami tawarkan.

Kami menjual produk khidmat latihan asas bekerja di rumah online yang mana kami tunjukan di mana untuk mendapatkan kerja di rumah sebenar iaitu di bayar untuk bekerja bukan untuk mencari pelangan.

Pembelian melalui link affiliate anda sendiri di benarkan.
[Klik Sini Untuk Beli] => http://www.jobdirumah.com/KamilSalleh

RM20.00 akan di kembalikan sebagai komisen ke akaun anda.

Terima kasih kerana mendaftar & menyertai program affiliate kami.

-- Affiliate ManagerSumber : jobdirumah.com Senarai Pelanggan yang Dah Menyertai jobdirumah.com
                    
              Jom wahai semua yang membaca entri ini, tidak lupa juga kepada surirumah sepenuh masa. Inilah peluang anda mendapat duit sampingan sambil menambah pendapatan sampingan sambil itu menolong suami anda daripada bebanan kerja dengan pendapatan yang tidak seberapa. Dengan cara ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan bebenan kesempitan wang dalam keluarga.

                 Jika berminat boleh klik juga banner di bawah. Jika mahu maklumat lebih lanjut boleh layari di : http://www.jobdirumah.com/KamilSalleh
Tiada ulasan

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.