Assalamualaikum...
Salam sejahtera.....Berita Sensasi:

           Di sini saya nak umumkan atau menyiarkan satu berita yang paling menarik pernah saya perolehi dalam hidup ini. Satu "Berita Sensasi" lagi terkini. Satu peraduan yang amat menarik sekali iaitu "Peraduan Cabaran Affiliate JDR". Nak tahu lebih lanjut sila baca sampai habis artikel ini.

          Lihat saja banner di atas sekali, pastinya anda semua sudah tahu ia berkenaan apa. Tapi seandainya anda belum tahu lagi, ia adalah program "Jana Duit Dengan Blog Melalui Jobdirumah" atau "Affiliate". Ia juga merupakan satu program menjana duit dirumah atau jobdirumah (JDR).


        Kenapa  saya  kata ia  adalah  "Berita Sensasi". Kerana  melalui program inilah semakin hari semakin mencanak duit masuk ke kantung bank saya. Sudah banyak kali ia dimasukkan ke akaun bank saya untuk bulan ini saja. Lihat di bawah jika tak percaya.

Apa Keistimewaan Peraduan Cabaran Affiliate JDR?

 Peraduan Cabaran Affiliate JDR:
==============================
Sempena naik taraf ini, kami dengan sukacita mengajurkan sekali lagi Cabaran Affiliate JDR. Kali ini kami akan berikan hadiah dalam bentuk wang tunai.

Hadiah - Hadiah:
====================
Pertama : RM1500 x 1
Kedua    : RM1000 x 1
Ketiga    : RM500  x 1
Saguhati: RM100  x 5
====================

Syarat Kelayakan:

Minima 20 jualan bermula daripada 1/10/2013 hingga 31/10/2013.

Penentuan Pemenang:
Affiliate yang membawa masuk jualan terbanyak di kira pemenang.
Cabutan akan dibuat jika jumlah sama.
======================================
Apa yang telah anda lihat di atas, hadiahnya cukup lumayan. Tempat pertama menerima RM1500 sekiranya memperolehi jualan (pendaftar baru) terbanyak. Jumlah keseluruhan adalah RM4000.

Apa yang anda perlukan hanyalah mendaftar dengan saya kemudian anda pula perlu mencari agen baru affiliate untuk jobdirumah. Anda boleh klik banner di atas atau terus klik URL di bawah. Anda hanya perlu membayar RM50 seumur hidup sebagai syarat. Anda boleh baca di sini. Pendaftaran menjadi agen affiliate adalah 100% percuma.

Pendapatan Affiliate Amat Lumayan

Contoh di bawah adalah 2 orang yang telah mendaftarkan dengan saya dan dapat 2 komisen dengan memperolehi RM25 setiap pendaftar baru (agen affiliate baru).

Dapat Komisen Pada 25 Sept Daripada Jobdirumah


Dapat Komisen pada 30 Sept Daripada Jobdirumah

            Apa ditunggu lagi, bertindaklah dari sekarang sebelum orang lain mendapat jumlah terbanyak di dalam "Peraduan Cabaran Affiliate JDR" dan melayakkan diri sebagai pemenang pertama. Anda boleh dapatkan RM1500, jika mendaftar dari sekarang. Jom.....kita join sama-sama selepas anda mendaftar nanti. Selamat berjaya....peluang ini berlangsung selama sebulan sahaja. Ayuh...........!!!!
"SELAMAT BERJUANG"