Header Ads

1st Give Away By Pingje.Org

Assalamualaikum...
Salam sejahtera.........Jom mari pakat join Giveaway yang dianjurkan oleh Pingje.Org. Ada hadiah menarik menanti anda semua. Rugi jika tidak menyertainya. Banyak kelebihan bila anda menyertai, trafik naik, dapat backlink, pageview semakin ramai dan banyak lagi. Terima kasih untuk Pingje.Org ( Laman Perkongsian Artikel Blogger Malaysia ) kerana melahirkan satu platform untuk blogger untuk berkongsi entri dan pingkan kepada pembaca yang lain dengan pelbagai info, cerita, kisah, pengalaman, hiburan dan sebagainya. Jom pakat join ramai-ramai.

Review Tentang Pingje.Org


Header pingje.Org
Header Pingje.Org

Siapa yang tidak kenal dengan website Pingje.Org, tempat untuk ping artikel/entri kita secara automatik. Seandainya kita publish artikel terbaru, artikel/entri kita akan selalunya berada di kedudukan terbaik di Google search. Kalau tak percaya cuba lihat gambarajah di bawah.

Tempat ping Terbaik Di Malaysia
Tempat Ping Terbaik Di Malaysia

Boleh dikatakan saya dah lama mengenali dan menggunakan laman web ini sebagai tempat saya ping entri saya. Sebagai tanda sokongan dan melanggani ping ini, saya letakkan banner di blog saya. Sepanjang saya pingkan entri/artikel saya, ramai yang mula mengenali blog saya sambil itu juga laman ping ini semakin diminati dan dikenali di seluruh Malaysia, Singapura, Brunei, Indonesia dan tidak mustahil seluruh dunia.  

Semenjak saya menggunakan laman ini, semakin ramai rakan baru yang ingin mengenali untuk sama-sama berkenal-kenalan untuk merapatkan salaturaham dan ukhwah sesama blogger. Samabil itu dapat berkongsi idea, bertukar maklumat, mengirim informasi, belajar ilmu baru pelbagai sudut dan pengetahuan.

Akhir sekali.... jangan lupa sertai giveaway ini. Untuk menyertai give away ini hanya membuat sebuah artikel yang ringkas dengan tajuk "1st GIVE AWAY BY PINGJE.ORG" dan buat sedikit review terhadap Pingje.Org serta letakkan banner seperti yang anda lihat di permulaan entri ini. Anda juga perlu selitkan link ini http://ohpingblog.com di hujung artikel anda dan jika boleh berkongsi dan hebohkan kepada tag rakan-rakan anda.

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 23 Januari 2014.

Tiada ulasan

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.