sensasi2020

Daftar Percuma Program Affiliate Di WangDotCom | sensasi2020 Daftar Percuma Program Affiliate Di WangDotCom - sensasi2020

Daftar Percuma Program Affiliate Di WangDotCom

Assalamualaikum...
Salam sejahtera..........


affiliate, komisen, program jana wang, jana duit dengan blog
WangDotCom

Sedang blogwalking di blog syaisya.com, ada artikel di blog beliau tentang program affiliate ini. Apa lagi terus daftar di situ. Ia amat menarik sekali, banyak tawaran istimewa yang ada pada WangDotCom ini.

WangDotCom - Platform Perniagaan Online, tema dan slogan yang menjadi teras penubuhannya. Ia telah dilancarkan baru-baru ini. Ia merupakan suatu platform yang ditubuhkan bertujuan untuk membolehkan  pihak yang berminat menjana pendapatan secara online “bekerjasama” dalam satu sistem. Setiap daripada mereka yang terlibat akan memperolehi manfaat masing-masing mengikut apa yang telah ditetapkan. Untuk mengetahui lebih lanjut, saya akan cerita serba sedikit berkenaan program affiliate ini.

Nak DAFTAR agen affiliate secara PERCUMA boleh mendaftar sekarang......!!


Apa Sebenarnya WangDotCom?

WangDotCom adalah satu platform terbaru menjana pendapatan secara online. Ia sudah dilancarkan baru-baru ini. Segala kemudahan dan kelancaran perjalanan program ini akan bermula pada tahun baru 2014. Ianya termudah dan percuma untuk menjana  pendapatan di internet atau secara online dan juga untuk bina perniagaan di internet. Ada 2 program yang ditawarkan iaitu:

1. Cara Termudah Dan Percuma Untuk Jana Pendapatan Di Internet.


Cara Termudah Dan Percuma Hanya Di WangDotCom
 
Untuk mula menjana pendapatan di internet kini lebih MUDAH! Apa yang perlu anda lakukan hanyalah :
  • Pilih produk yang hendak dipromosikan.
  • Promosi produk yang dipilih secara online menggunakan tool yang telah disediakan (link/banner) di blog, facebook, forum dan sebagainya.
  • Jika terdapat jualan yang berlaku melalui link kita, pihak mereka akan bayar komisen.
Mudah bukan! Jadi, jangan berlengah lagi! Ayuh sertai program affiliate WangDotCom sekarang. Pendaftaran adalah PERCUMA, PERCUMA, PERCUMA.. Jom cepat-cepat daftar. Klik banner JOIN NOW sekarang.

http://www.owh.me#a_aid=kamilsalleh

2. Cara Termudah Dan Terpantas Untuk Bina Perniagaa Di Internet


Cara Termudah Dan Terpantas Hanya Di WangDotCom

Anda ada produk untuk dijual secara online? Anda tak tahu cara nak jual produk anda secara online? Jangan bimbang, melalui platform WangDotCom, anda boleh melariskan jualan produk anda dengan hanya :
  • Senaraikan produk anda di platform WangDotCom.
  • Tunggu agen affiliate lakukan promosi untuk anda.
  • Jana keuntungan melalui jualan yang terhasil.
Semudah ABC sahaja. Jadi, apa tunggu lagi. Ayuh buat pendaftaran sebagai merchant (penjual produk) sekarang! Klik banner JOIN NOW sekarang.

http://www.wangdotcom.com/

Apa Keistimewaan Program Affiliate WangDotCom?


Program affiliate ini menawarkan satu jenis komisen yang dipanggil "Komisen 5-Tier". Untuk memahami konsep 5-tier dengan lebih jelas boleh rujuk gambarajah di bawah:

Konsep 5-tier

Dari sudut sistem affiliate, WangDotCom mengamalkan konsep komisen 5-tier. Ini bertujuan supaya agen affiliate dapat berkongsi komisen yang mereka perolehi dengan parent affiliate mereka (situasi menang-menang). Selain itu, konsep 5-tier juga dapat membantu mengembangkan rangkaian affiliate dengan lebih cepat lagi berbanding konsep biasa (1-tier). Ini seterusnya akan membolehkan agen affiliate mendapat pendapatan pasif walaupun mereka tidak lagi melakukan promosi secara aggresif.

Dengan adanya sistem komisen yang menarik serta pembayaran komisen yang dilakukan 2 kali dalam sebulan (minimum RM10.00), ia diharap dapat membantu ramai usahawan online tidak kira merchant mahupun agen affiliate menjana pendapatan lumayan serta berterusan selaras dengan matlamat penubuhan platform ini.
2 Komentar untuk "Daftar Percuma Program Affiliate Di WangDotCom"

Menarik!! Saya nak cuba lah..

Menarik!! Saya nak cuba lah..

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top