Header Ads

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Assalamualaikum...
Salam sejahtera.......


Google Play Store - Aplikasi Denaihati Network
My Review For Application Android Denaihati Network
 
Belum terlewat nak ucapkan tahniah untuk sifu kita iaitu Tuan Denaihati yang berjaya menang di Blogrrr Awards kategori Best Personal Blog yang baru saja diberi pengiktirafan itu. Semoga Denaihati terus berjaya untuk anugerah lain pula di masa hadapan. Jom kita pakat  "Review Aplikasi Android Denaihati Network"  dan hantar entri anda di sini.
 

Foto Kontroversi: Lembu Punya Susu, Sapi Dapat Nama

Senarai 11 Blog Malaysia Terbaik 2013 anjuran Blogrrr.my

 
  1. Best Food & Travel Blog – TheBigSmallBoy
  2. Best Personal Blog – Denaihati
  3. Best of Disability Blog – Amir-Hamidi
  4. Best Blogshop – EightDesignsBoutique
  5. Best IT and Gadget Blog – JomPHP
  6. Best Art & Photography Blog – TheEggYolks
  7. Best Entertainment Blog – RotiKaya
  8. Best Sports Blog – Sokernet
  9. Best Fashion & Beauty Blog – Maxmayo
  10. Best Family & Health Blog – IbuBapaCemerlang2012
  11. Best Automotive Blog – Paultan

Sedang asyik bersembang 2,3 hari lepas di Facebook Denaihati Network publish satu Aplikasi Android Denaihati Network. Jom kita terjah ramai-ramai.
Aplikasi Android Denaihati - kpd pengguna android terima kasih kepada yg sudah install. Kepada yg belum sila search keyword "Denaihati" kat Google player dah dapat sila install.

Apa lagi terus saja install aplikasi ini. Sangat menarik, lebih menarik daripada yang terdahulu. Warna latar belakang warna hijau daun muda. Kalau tak silap, saya install pada 12 Disember 2013. 


Senang saja nak install, asalkan ada smartphone yang boleh online di internet. Kalau telefon biasa macam dulu tu gerenti tak boleh. Cara nak install, rasanya kanak-kanak pun boleh. Anak saya selalu install game di tablet yang saya beli hari tu ketika sambuatn hari lahirnya yang ke 6 tahun.

Aplikasi Belum Di Install

Jika Aplikasi Bagus, Kita Patut Kongsi Kepada Rakan-Rakan

Jom pakat ramai-ramai kita install aplikasi yang menarik ini daripada Denaihati. Ia diterbitkan semenjak 2008 lagi. Pastinya semua sudah sedia maklum bagaimana ianya berfungsi dan sekarang ianya telah diupgrade agar lebih "cool", sedap mata memandang. Ianya seperti juga tema blog ini. he..he....!

Aplikasi Setelah Di Install
Cuba lihat siapa rakan kita yang tertera. past anda semua kenal bukan? Jika anda mahu foto anda berada di ruangan ini klik je Google + di situ dan beri sedikit komen.

Aplikasi Lama
  
Aplikasi Terbaru
Jom kita lihat apa yang menarik sangat tentang aplikasi ini. Boleh lihat di bawah.






Di sini saya sengaja tidak mahu buat tutorial bagaimana nak pasang/install aplikasi ini. Cuma sekadar review apa yang patut saja. Sambil tu menbuat ScreenShoot atau PrintScreen berkenaan aplikasi ini. 

Dilihat pada keseluruhannya ianya sangat berpuas hati, amat menarik dan sesuai digunakan oleh semua. Kita dapat berita/infomasi terkini daripada Denaihati jika kita pasang aplikasi ini. Jika mahu pasang/install boleh klik di Play Store dan sedikit masa lagi akan ada pula untuk penguna IOS.

Tiada ulasan

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.