Header Ads

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak


Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak. Ramadhan Al-Mubarak 1435H/2014M telah kembali bertemu pada tahun ini. Sudah tentunya kita akan mencari tempat yang sesuai untuk menjamu selera untuk berbuka puasa. Di sini saya akan perkenalkan "Buffet Ramadhan Casa Ombak" supaya anda tahu bahawa "Ombak Creative" telah membuat promosi secara besar-besaran.Ombak Creative @ Casa Ombak

Tahukah anda? Ombak Creative telah membuat promosi tentang buffet Ramadhan. Promosi untuk memperkenalkan anda bahawa mereka adalah sebuah syarikat yang mengendalikan catering, Majlis perkahwinan, majlis pertunangan, gubahan hantaran, pelamin untuk pengantin dan yang terbaru "Buffet Ramadhan". Jangan lupa dapatkan voucher buffet Ramadhan. Keistimewaan promosi ini adalah untuk pelanggan yang mahukan kelainan yang belum pernah anda pergi selama ini.

Suasana Di Buffet Ramadhan Casa Ombak
  • Harga yang ditawarkan sungguh menarik. Bagi dewasa cuma RM55.00 dan kanak-kanak RM27.00, sangat sesMenyediakan Buffet Ramadhan secara terbuka ala garden supaya dapat memberi keselesaan kepada pengunjung menikmati juadah berbuka puasa dengan suasana santai, nyaman dengan keindahan pokok yang menghijau, pokok bunga warna-warni.uai untuk seisi keluarga.
  • Makanan yang disediakan pelbagai jenis dengan chef (tukang masak) berpengalaman lebih daripada 10 tahun.Ini memberi satu peluang kepada anda untuk merasainya.
  • Menu utama yang disediakan secara kampung dengan pelbagai citarasa. Disediakan juga instant cook stall corner untuk pelanggan yang mahukan ada kelainan daripada kebiasaan.
  • Menyediakan Buffet Ramadhan secara terbuka ala garden supaya dapat memberi keselesaan kepada pengunjung menikmati juadah berbuka puasa dengan suasana santai, nyaman dengan keindahan pokok yang menghijau, pokok bunga warna-warni.
  • Lokasinya yang strategik iaitu tidak jauh daripada jalan utama dari Ampang Park, Ampang Park Putra LRT dan Balai Polis Tun Razak.

Lokasi Ombak Creative @ Casa Ombak
  • Tempatnya yang bersih dengan ala garden, sangat sesuai untuk menjamu hidangan ketika berbuka puasa.
  • Tempat solat disediakan untuk pelanggan yang ingin menunaikan solat Maghrib apabila selesai menjamu selera menikmati kelazatan juadah di  "Buffet Ramadhan Casa Ombak".
  •  Tempahan boleh dibuat secara individu, berkumpulan, berkeluarga atau syarikat.
  • Tempatnya yang bersih dengan ala garden, sangat sesuai untuk menjamu hidangan ketika berbuka puasa.
  • Sudah pastinya penyediaan makanan yang bersih, suci, berkhasiat dan yang paling dititik-beratkan sudah pastinya di tanggung halal.
Mereka juga telah mengadakan satu "Contest Duit Raya Casa Ombak" bagi memperkenalkan dan mempromosi segala apa yang ada di syarikat Ombak Creative ini. Anda boleh dapatkan hadiahnya yang cukup lumayan dengan syarat membuat satu artikel yang menarik tentang promosi buffet Ramadhan ini.

Jangan lepaskan peluang yang terhidang ini. Ramai yang telah menyertainya, anda pula bila lagi?

Selamat Menyamabut Bulan Ramadhan Al-Mubarak 1435H/2014M.

1 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.