Header Ads

Contest SEO "Bonus Akhir Tahun" Anjuran Akma Omar


Contest SEO "Bonus Akhir Tahun" Anjuran Akma Omar. Ini adalah kali ke-2 beliau anjurkan khas untuk rakan blogger. Ada hadiah lumayan sedang menanti anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.


contest seo, bonus akhir tahun, anjuran Akma Omar, kategori SEO, kategoti bonus
Contest SEO "Bonus Akhir Tahun" Anjuran Akma Omar


Pada contest yang lepas iaitu dalam bulan Ramadhan, beliau menganjurkan contest SEO dengan kata kunci "Buffet Ramadhan Casa Ombak" dan sekarang sedang menganjurkan contest SEO "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan".

Contest SEO "Bonus Akhir Tahun"

Hadiah yang ditawarkan cukup besar dan lumayan iaitu RM2,600 keseluruhan. Contest SEO "Bonus Akhir Tahun Anjuran Akma Omar ini berlangsung selama 2 1/2 bulan bermula 15 Oktober - 31 Disember 2014. Tarikh AKHIR menghantar entri penyertaan pada 16hb November 2014 pada jam 11.56 malam (sebulan sebelum tarikh tutup contest). Contest ini terbahagi kepada dua kategori iaitu:

Kategori SEO
 • Kata kunci yang digunakan ialah “Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan”.
 • Kedudukan 10 terbaik kategori SEO menggunakan Google.com.my.
 • Keputusan diambil menggunakan Google Chrome Incognito. Seperti yang anda tahu keputusan disitu lebih tepat.
 • Anda juga boleh menghantar lebih dari satu peyertaan.
 • Hanya satu penyertaan sahaja akan dipilih sebagai pemenang walaupun anda menghantar lebih dari satu entri penyertaan. Pemilihan adalah dari SERP yang paling terbaik.
 • Setakat ini, persaingan bagi kata kunci ini hampir tiada. Peluang terbaik bagi mereka yang membuat entri terawal.
 • Manfaatkan sumber informasi yang terlalu banyak mengenai Shaklee, anda boleh buatkan artikel menjadi lebih relevan.

Kategori Bonus
 • Untuk kategori BONUS anda perlu mendapatkan jumlah SHARE Facebook dan Google+ terbanyak. (Pengiraan: Facebook Share + Google Plus Share = JUMLAH Share).
 • Mudah sahaja untuk mendapat Genuine Share, minta tolong sedara mara dan rakan-rakan anda yang mempunyai akaun Facebook dan akaun Google+.
 • Tiada masalah untuk anda SHARE berulang kali entri penyertaan anda di Facebook dan Google+ untuk menambahkan jumlah share.
 • Setiap blog harus mempunyai butang Share Facebook dan Google+ di setiap entri penyertaan untuk memudahkan proses kiraan juri.
 • Keputusan diambil dari share entri penyertaan bukan dari blog anda. Jangan letak button share blog yang sedia ada kerana tidak akan diambil kira.

Semua peserta wajib menulis artikel menggunakan kata kunci "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan". Jumlah perkataan tidak kurang daripada 300 patah perkataan di dalam artikel anda. Artikel yang ditulis adalah bebas dan boleh cari sembernya di mana-mana asalkan berkaitan Shaklee. Boleh rujuk di blog penganjur Akma Omar.

Untuk keketerangan lebih lanjut tentang Contest SEO "Bonus Akhir Tahun" bolehlah rujuk di blog Akma Omar.

Saya berharap agar ramai lagi yang menyertainya bagi memeriahkan suasana contest SEO dan bonus akhir tahun ini. Semoga berjaya........!

1 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.