Header Ads

Contest SEO Berjumlah RM700 Menanti Di iLancee.com

Contest SEO Berjumlah RM700 Menanti Di iLancee.com.  Peluang ini perlu direbut secepat mungkin kerana ia telah bermula 1 November sehingga 30 November dan ditentukan pada 1 Disember 2014 menerusi google.com.my.  Peluang ini masih terbuka, tidak ramai lagi yang menyertainya dan kebarangkalian nak menang amat besar.


Contest SEO Di iLancee.com


Boleh dikatakan tidka ramai lagi yang menyertainya. Saya dan ada blogger lain yang sudah menyertainya. Anda hanya perlu terbitkan artikel dengan kata kunci (keyword) "Buat Duit Di iLancee.com. Sesiapa yang belum sertai lagi bolehlah mencuba nasib di contest ini. Ia dinilai berdasarkan kategori SEO.


Contest SEO Berjumlah RM700 Menanti Di iLancee.com


Ini adalah contest SEO pertama daripada Ahmad Faiz aka tuan punya blog iLancee.com. Beliau seorang yang amat aktif dengan menjana duit dengan blog. Kalau anda pergi ke blog iLancee.com anda akan tahu fungsi blog ini berjalan. Ia menawarkan servis dan perkhidmatan (gig) untuk anda menjana pendapatan melaui online. Ia adalah tapak untuk menjual produk dan servis yang anda berikan kepada pelanggan. 


servis percuma di iLancee.com, contest SEO pertama Di ilancee.com
Servis Yang Ditawarkan Di iLancee.com


Hadiah lumayan menanti para peserta contest ini iaitu:

  • Tempat Pertama = RM300 X 1 Pemenang.
  • Tempat Kedua = RM200 X 1 Pemenang.
  • Tempat Ketiga = RM100 X 1 Pemenang.
  • 10 Hadiah Daguhati = RM10 X 10 Pemenang.
Hadiah keseluruhan berjumlah RM700.

Saya menyeru agar anda semua rebuat peluang ini. Dengan menyertai contest SEO ini kita dapat tahu di mana kedudukan entri dan blog kita. Lihat saja blogger-blogger yang sentiasa kita lihat,  blog mereka berada di tangga teratas di SERP Google Search.

Jika anda berminat bolehlah menyertai di Contest Pertama iLancee.com. Sebelum menyertai contest ini anda perlu mendaftar dahulu di website ini: Daftar Di iLancee.com. Ia adalah percuma. 

Anda tidak akan rugi menyertainya kerana banyak kelebihannya terutama nak dapatkan blog anda mesra SEO. Bila dah hantar penyertaan, diharap anda cuba beri komen di entri rakan-rakan lain yang turut join sama.

Semoga berjaya......

11 ulasan:

  1. jangan lepaskan peluang ini, saya pun akan sertai juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom Hafis kita join ramai-ramai, mana tahu tuah kita di contest ini. Semoga berjaya bro....

      Padam
  2. Banyak dah saya jumpa jejak blogger yang sertai contest ni. Tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah Noriza... ada hadiah wang tunai, pasti menjadi tarikannya...

      Padam
  3. teringin hendak mencuba nasib. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Fyna.....kesudian anda amat saya hargai... join cepat-cepat biar berada di tangga teratas.

      Padam
  4. Nak cuba join jugak lah.. In Shaa Allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. marilah cuba CD, kita boleh tahu di mana kedudukan entri/blog kita. Moga brjaya sekiranya join sama-sama.

      Padam
  5. Boleh tahan jugak hadiah dia. Lumayan.

    BalasPadam
  6. Strategi yang bijak oleh penganjur. Bila buat contest lebih save budget berbanding advertorial. Kan...

    BalasPadam

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.