Header Ads

Arsenal Minat Bida Isco Real Madrid

Arsenal Minat Bida Isco RM345 Juta untuk mendapatkan bintang Real Madrid dengan menawarkan sebanyak RM345 juta (£64) untuk jendela perpindahan pemain yang bermula pada bulan ini.


Arsenal minat bida isco real madrid
Francisco Roman Alarcon Suarez


Arsenal Minat Bida Isco Real Madrid


The Gunners melihat pemain tengah Real Madrid itu Isco ( Francisco Roman Alarcon Suarez ) adalah jalan terbaik untuk memantapkan bahagian tengah terhadap prestasi merudum pasukan itu musim ini dan betsedia untuk memecahkan rekod perpindahan di Liga Inggeris.
Arsenal Minat Bida Isco Real Madrid kerana pemain ini baru saja berusia 22 tahun dan pula skil yang ada pada Isco boleh mengisi bahagian tengah ketika pemain Arsenal bergelut dengan prestasi yang buruk.

Keadaan ini memaksa pengurus Arsenal, Arsene Wenger terdesak untuk membawa Isco ke Liga Perdana Inggeris ( EPL 2014/15 ) walaupun terpaksa bersaing dengan Manchester City untuk mendapatkan bintang Real Madrid itu.

Juara Piala FA musim 2014, Arsenal juga berminat untuk mendapatkan khidmat pemain tengah Poland Krystian Bielik walaupun sebelum ini pernah ditolak oleh beliau. Ini kerana pemain berusia 17 tahun itu pernah melawat ke Pusat Latihan Arsenal pada bulan lepas.

Boleh dikatakan Arsenal mampu mengikat Beilik sekiranya Arsene Wenger menawarkan RM10.79 juta kepada pasukan Liga Poland yang diwakili oleh beliau.

2 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.