Menang iPhone 5s Kali Kedua. Sepanjang menyertai contest, sudah dua kali berjaya dapat iPhone 5s. Sudah pasti satu kejayaan yang penuh bermakna buat sesiapa saja, bukan saya saja. Pastinya anda juga terasa teramat gembira dan tidak dapat digambarkan bagaimana perasaan bila keputusan yang diumumkan tertera nama kita atau nama blog? Pernahkah anda menang mana-mana contest, tidak kiralah berupa gajet atau wang tunai? Hanya yang berjaya dapat merasainya!iPhone 5s, menang iPhone 5s, keputusan contest iPhone 5s
Menang iPhone 5s kali Kedua

Menang iPhone 5s Kali Kedua


Bila menyertai contest atau contest SEO. sudah pasti kita mahukan kemenangan. Ada hadiah Contest SEO berupa gajet, wang tunai, barangan lain seperti cenderahati, ebook, buku, t-shirt dan sebagainya. Dalam banyak contest yang saya sertai, dua barangan yang paling bernilai saya perolehi iaitu dua kali dapat iPhone 5s. Kali pertama pada tahun 2014, ketika menyertai "Contest iPhone 5s-Revolusi Bisnes Online" dan yang terbaru pada tahun 2015 "iPhone 5s gajet impian setiap blogger". Nak tahu keputusannya, ia ada di blog Denaihati "Keputusan Cabaran iPhone 5s".Menang iPhone 5s Kali Pertama
Kejayaan Besar Menang iPhone 5s Pertama KaliMenang iPhone 5S Kali Kedua
Menang iPhone 5s Kali KeduaSatu pencapaian yang sungguh menarik tetapi banyak cabaran yang perlu dihadapi sebelum ianya dapat kita miliki. Orang kata "Impian Menjadi Kenyataan". Saya tahu, ramai lagi blogger yang hebat dapat seperti apa yang saya dapat. Walau pun tidak dapat iPhone 5s tetapi mereka dapat wang tunai. Menarik bukan? Untuk mengetahui lebih lanjut boleh layari di Majlis Makan Malam eQurban dan Pemenang iPhone 5s.


Saya tahu anda mahu buat bisne di rumah dengan pendapatan RM10,000 sebulan secara pasif income. Saya ada caranya.....??? Dengan Sistem 100% Online Marketing Semua Orang Boleh Lakukan Walaupun Zero... Klik Di Sini!  
Panduan cPanel dan Web Hosting - KuasaiCpanel.com. Video latihan teknikal memudahkan anda menjadi pakar cPanel dan web hosting dalam 48 jam sahaja. Video ini menggunakan Bahasa Melayu 100%. Inilah masa terbaik untuk anda pelajari cara buat blog Wordpress untuk jana duit online dengan blog anda nanti. Klik Di Sini! 
Anda memerlukan blog untuk menjana income secara online tetapi tiada blog. Jangan risau saya sedia membina untuk anda yang lebih mesra SEO. Klik Di Sini! 


Contoh yang boleh kita lihat skarang ini, seorang blogger berpengaruh, Pakar SEO Malaysia iaitu Tuan Hasrul Hassan. Sekarang ini ada blog yang sedang meningkat naik iaitu bloggerlelaki, rilekssminda, calrasepatrick, bakul2011, malaysiatercinta, blogginspired dan ramai lagi.


Guna Template Blogspot Mesra SEO


Kebanyakkannya menggunakan template blogspot mesra SEO iaitu Catatan Info daripada Indonesia. Tidak rugi jika anda bertukar ke template ini. Ramai yang dah berada di page 1, bila mereka menyertai contest SEO dan sentiasa berada di page 1 dengan keyword yang popular sekali pun. Banyak keyword yang mereka kuasai terutama "Malaysia Best Blog 2015", "Jom Aktifkan Mykad", "Buat Duit Di ilancee.com" dan sebagainya.


Jika mahu berjaya, kena lakukan bersungguh-sungguh dan sahut cabaran atau tugasan yang telah diberikan oleh penganjur. Jangan mudah berputus asa. Jika contest kategori SEO, saya tidak berada pandai teknik dan tipnya. Ini kena tanya yang sudah banyak berjaya dalam contest SEO yang disertainya.


Akhir kata, terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan yang menyokong dan memberi dorongan dan semangat untuk saya sepanjang menyertai contest anjuran Denaihati sehingga terhasilnya entri "Menang iPhone 5s Kali Kedua".semoga apa yang saya beri pendapat ini adalah untuk diri saya dan juga rakan-rakan lain. Saya doakan agar anda semua berjaya dalam apa jua contest yang disertai. Insya Allah..... anda juga boleh berjaya.