Header Ads

Pakej SR1M Dilancarkan

Kerajaan telah menawarkan produk harga murah iaitu kad prabayar Simkad Rakyat 1Malaysia. Pakej SR1M Dilancarkan semalam dalam kempen untuk menawarkan bagi segmen telekomunikasi dengan memberi fokus kepada golongan berpendapatan rendah dan pelajar. 


                             
SR1M
Pakej SR1M Dilancarkan

Pakej SR1M Dilancarkan


Pek permulaan SR1M dijual pada harga amat murah iaitu RM5.90 seunit dengan RM5 percuma sebagai kredit permulaan dan 150mb akses internet.


Pakej SR1M Dilancarkan
Simkad Rakyat 1Malaysia (SR1M)

Caj hanya dikenakan sekitar 8 sen bagi setiap 30 saat perbualan, 8sen untuk khidmat pesanan ringkas (SMS), 8 dan 5 sen bagi setiap megabait data internet yang dimuat turun iaitu RM17 untuk 1GB, RM27 (1.5GB) dan RM47 (3GB).

SR1M telah dibangunkan oleh Syarikat Optic Tech Sdn. Bhd. dengan kerjasama U-Mobile Sdn. Bhd. sebagai penyedia rangkaian telekomunikasi mudah alih terbaru ini.

Pakej SR1M Dilancarkan ini adalah satu alternatif kepada golongan berpendapatan rendah dan pelajar sekolah yang memerlukan kemudahan ini intuk berhubung melalui telefon bimbit.

Semoga kadar caj yang ditawarkan melalui SR1M ini dapat meyakini dspat menarik minat pengguna yang mahukan kemudahan  dan kebebasan dalam penggunaan khidmat telekomunikasi  tanpa terikat dengn caj tersembunyi yang sering menghantui pengguna selama ini.

Pakej SR1M Dilancarkan semalam oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Hasan Malek di Galeri Putrajaya Holding.

9 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.