sensasi2020

Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta | sensasi2020 Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta - sensasi2020

Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta

Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta. Itulah yang berlaku kepada pengendali Angkatan Tentera Malaysia (ATM), ekoran prestasi hambar skuad yang digelar jolokan "The Gladiator".


                                   
Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-MertaKekalahan demi kekalahan menimpa pasukan ATM adalah punca utama Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta. 

Setelah mengharungi perlawanan sebanyak 7 perlawanan, ATM kini berada di tangga kedua tercorot di Carta Liga Super 2015 selepas Sime Darby.

Arahan untuk berehat yang telah dikeluarkan oleh pihak Pengurusan Persatuan Bola Sepak ATM (PBATM) terhadap B.Sathianathan agak terburu-buru tanpa melalui pembincangan dengan jurulatih itu.

Arahan pengumuman dibuat oleh Timbalan Presiden PBATM terhadap B.Sathianathan ketika sesi memulakan latihan semalam di hadapan semua pemain skuad "Thr Gladiators" di Padang Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) Subang, Shah Alam.Satu Kejutan Buat B.SathianathanJurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta. Ini satu berita yang mengejutkan dan lebih mengecewakan, ianya dibuat tanpa pembincangan berkaitan hal-ehwal prestasi skuad ATM.

Mengulas keputusan tersebut, B.Sathianathan tanpa berselindung menjelaskan bahawa beliau berasa amat kecewa dengan sikap tidak profesional pihak pengurusan pasukan yang dibuat di hadapan pemain. Ini adalah satu kesalahan dan ianya sudah pasti melanggar syarat perjanjian. Sebarang keputusan dan tindakan, perlulah melalui perundingan kedua-dua pihak.

Ini mencerminkan sikap yang tidak baik dan tidak profesional pihak pengurusan PBATM. 

Sepanjang ketiadaan Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta, maka tugas jurulatih ini diserahkan kepada bekas pemain kebangsaan, Shahrin Majid sebagai pengendali sementara.
2 Komentar untuk "Jurulatih ATM B.Sathianathan Direhatkan Serta-Merta"

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top