Header Ads

CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan

CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan. Terima kasih Nuffnang Malaysia kerana memberi status blog ini sebagai Nuffnangers. Tidak dilupa nak ucapakan Selamat Ulang Tahun ke-8 buat Nuffnang. "THE GR8T NUFFNANG 8IRTHDAY 2015: Infinite Celebration!". Good luck.....!




CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan
Nuffnang 8th Birthday



CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan. Itulah yang boleh aku perkatakan di saat ini. Walaupun telah berdaftar semenjak 2013, tetapi sedikit demi sedikit dapat memberi pendapatan sampingan daripada blog sensasi2020.com ini. 



CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan




CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan sampingan
#NUFFNANG8IRTHDAY


Dapatkan EBOOK PERCUMA Formula Jana Pasif Income


Ramai yang sudah dapat menjana pendapatan sampingan dengan Nuffnang ini. Kalau kita lawati di mana-mana blog, kita dapati banyak yang menayangkan iklan daripada Nuffnang. Kenapa mereka sanggup letak iklan Nuffnang di blog mereka? Tidak lain tidak bukan, pastinya mereka ingin menjana pendapatan sampingan dengan CPUV NUFFNANG. Bagaimana pula mereka boleh dapat buat duit dengan blog dengan hanya meletakkan iklan. Nak tahu boleh ikuti "10 Rahsia Dapatkan Buffered Earning Nuffnang"


Walaupun kita tahu ianya tidaklah semewah iklan daripada Affiliate tetapi jika trafik sesebuah blog tinggi, kemungkinan pendapatan hasil pengiklanan ini memberi pulangan yang setimpal.



CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan
Kempen CPUV Nuffnang



Kita sudah sedia maklum bahawa iklan daripada Nuffang sentiasa berubah. Ini bagi memberi sesuatu yang menarik. Mengikut kempen di saat ini, kita pastinya dapat melihat iklan ini sentiasa bertukar. Mengikut situasi semasa, yakni pada bulan April. Kita dapat lihat empat kempen pengiklan yang tersiar di blog kita iaitu "Sunsilk Pink Variant", "Chipsmore 25th Anniversary", Wipro Unza - Safi Rania Gold" dan "TGIF - Meal For Two". Terima kasih buat semua pengiklan tersebut. Semoga terus beriklan di blog yang mereka wakili.


Akhir kata... terima kasih Nuffnang Malaysia yang banyak memberi dan menyumbang pendapatan sampingan kepada saya dan juga blog-blog rakan saya yang lain. Ini memberi makna yang amat bernilai buat saya dan rakan-rakan. Saya pastikan iklan Nuffnag akan terus tersiar di blog ini. Ini kerana CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan buat kami semua.

10 ulasan:

  1. tahniah
    dapat byk cpuv mmg seronok tgk dia beranak
    makin2 kalau nuff tengah baik hati nak bagi cpuv 3 sekaligus utk cpuv yg sama
    moga tuan kamil menjana pendapatan yg lumayan dgn nuff

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Yumida. Saya tahu Yumida adalah pakar dalam mendapatsn CPUV Nuffnang. Saya dah banyak baca berkaitan Nuffnang di blog Umikasum.

      Padam
  2. Congrats bang kamil ;)
    moga bang kamil akan terus mendapat cpuv dari nuffnang. Best kan ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih PG terus memberi galakan dan sokongan terhadap diri ini.

      Padam
  3. walaupun earning lambat naik alhamdulillah . hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.... Mad Parihhhh...memang benar walaupun sedikit, lama-lama jadi bukit.

      Padam
  4. Biarpun lama menunggu earning nak naik lagi bagus daripada tak ada kan...kan..kan...pendapatan sampingan...semoga lepas ni beranak lagi CPUV para Nuffnangers..

    BalasPadam
  5. tahniah. saya pun dapat cpuv jugak. alhamdullillah walaupun income masih sen-sen.

    BalasPadam
  6. good info nih ..
    kunjungi ya: Blog Terbaik

    BalasPadam

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.