Masih Setia Bersama Nuffnang walaupun pelbagai iklan yang ada disiarkan di blog atau website pada masa sekarang ini. Sepanjang menyiarkan iklan di blog, pasti ada saja CPUV (Cost-Per-Unique- Visit), CPC (Cost-Per-Click), earning dan refferer yang dapat daripada pengunjung setia blog sensasi2020.comMasih Setia Bersama Nuffnang
Nuffnang - The World's Leading Blog Advertising Community


Masih Setia Bersama Nuffnang


Blog ini masih tetap setia dengan iklan Nuffnang sehingga ke hari ini. Walaupun dah bertahun-tahun iklan melalui CPUV Campaigns melalui iklan Wall's Magnum Raya, Vaseline Vavavoom, Shell Helix "Love My Engine", Oldtown White Coffee, Nando's Sedap Sangat", Resort World Sentosa, uMobile Blogger Ambassado dan lain-lain serta CPC Campaigns melalui iklan Goodyear Anssurance, e-Curve Doraemon, Cool Tea, McDonald Family,  WiPro Unza, Chipsmore 25th Anniversary dan lain-lain lagi.Masih Setia Bersama Nuffnang
Campaign NuffnangSemua iklan ini memberikan blog ini income yang boleh dikatakan amat memuaskan. Tanpa iklan tersebut, income melalui campaign tersebut tidak dapat diperolehi. Sumbangan CPUV Nuffnang Penyumbang Pendapatan Sampingan amat mengalakkan. Buat masa ini saya belum pernah draw lagi sumbangan daripada Nuffnang melalui iklan tersebut. Saya mahu kumpul banyak dulu baru draw.

Terima kasih Nuffnang dan semua pengiklan yang sudi mengiklankan produk mereka di blog ini. Semoga ada banyak lagi pengiklan-pengiklan yang sudi memberi sumbangan terhadap blog ini. Tanpa mereka saya tidak dapat rezeki melalui iklan tersebut. 

Semoga Nuffnang terus menjadi penyumbang kewangan untuk blog-blog kami sebagai blogger Malaysia. Bukan saya saja yang bersama Nuffnang, ada berjuta lagi blog-blog lain yang Masih Setia Bersama Nuffnang. Ramai yang tetap setia dan akan terus menyiarkan iklan-iklan ini di blog mereka. Ini memberi pendapatan sampingan. Tanpa iklan-iklan tersebut, rasa kosong saja blog ini. ha...ha...!

Berjumpa lagi kita di artikel yang lain pula. Terima kasih rakan-rakan semua yang sudi berkunjung ke blog ini. Tanpa pengunjung, blog ini tiada serinya. Semoga Allah Taala membalas setiap kunjungan anda semua.