Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM

Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM. Setelah ianya ditarik oleh JAKIM pada 7 Mei 2015 yang lalu, pihak Pengurusan Secret Recipe telah membuat pemantauan terhadap keseluruhan premis mereka di Taman Mayang, Kelana Jaya, Selangor dan kilang baru mereka di Kota Damansara.Secret Recipe Dpat Kembali Sijil Halal JAKIM
Sijil Halal JAKIM


Mereka telah buat pengubahsuaian yang sempurna bagi membolehkan pihak JAKIM berpuas hati terhadap tahap kebersihan daripada luar kilang sehingga ke dalam kilang terbabit. Ini bagi membolehkan sijil halal daripada JAKIM dikembalikan kepada pihak Secret Recipe Manufacturing Sdn Bhd.


Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM


Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM pada hari ini 2 Julai 2015 setelah ianya beroperasi tanpa sijil halal JAKIM selama dua bulan. Satu tempoh yang cukup lama bagi Secret Recipe menjual barangan makanan mereka tanpa sijil halal. Walaupun hakikatnya dari segi kebersihan, ianya tidaklah seteruk seperti apa yang digambarkan. 

Namun pihak JAKIM dan juga Secret Recipe telah membuat kenyataan bahawa bahan-bahan yang digunakan mengikut presedur yang telah ditetapkan oleh JAKIM bahawa ianya semua halal dan boleh beroperasi seperti biasa walaupun tanpa sijil halal. Penarikan Balik Sijil Halal Secret Recipe pada bulan Mei lalu telah berjaya diperolehi kembali.

Sekarang ini pihak pengurusan Secret Recipe telah mengamalkan Halalan Toyyiban dan "Amalan Pengilangan Yang Baik" GMP bagi memberi kepercayaan terhadap pelanggan yang menikmati semua menu yang disediakan oleh mereka. Dengan mendapatkan kembali, maka kita sebagai pengguna atau pelanggan tidak perlu ragu-ragu atau was-was lagi terhadap tahap kebersihan dan bahan-bahan yang terdapat pada produk mereka (Secret Recipe).

"Sepasukan Pegawai Jaminan Kualiti dan Kebersihan dan Pematuhan Halal ditubuhkan bagi memastikan sumber bahan-bahan, penyediaan dan proses kami mematuhi piawaian pensijilan Halal Malaysia dan Malaysia Standard 1500:2009," katanya dalam satu kenyataan hari ini."Kami jamin keselamatan makanan dan kawalan kualiti menjadi keutamaan utama kami, sepertimana kami selama ini mengikuti proses dan standard yang ketat untuk mengekalkan pensijilan kami sepanjang 15 tahun lalu dan kami akan terus mendukung janji kami kepada anda," katanya.


Secret Recipe Beroperasi Menggunakan Sijil Halal JAKIM Kembali


Harapan kita agar Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM, itu sudah semestinya kita alu-alukan. Ramai yang kita tahu, kek dan makanan yang mereka jual, boleh dikatakan sedap dan lazat walaupun ada sedikit mahal dengan harga yang mereka tawarkan. Pasti ada peningkatan jualan selepas ini daripada sebelumnya apabila sijil halal dah dapat kembali.

Apapun...tahniah buat Secret Recipe dan semoga mereka sentiasa mematuhi segala standard dan presedur yang telah ditetapkan oleh pihak JAKIM agar sijil halal ini tidak ditarik lagi. Bolehlah mula membeli kek dan makanan untuk berbuka puasa di bulan Ramadhan Al-Mubarak dan menempah kek untuk sambutan Aidilfitri yang akan menjelang beberapa hari lagi.

Kongsikan Artikel Ini :
+
Sebelumnya
« Post Sebelumnya
Seterusnya
Post Seterusnya »
2 Komentar untuk "Secret Recipe Dapat Kembali Sijil Halal JAKIM"

TAWARAN PINJAMAN MOHON SEKARANG
Hello setiap satu,
Saya Puan Joyce Morgan dari Amerika Syarikat, saya cepat ingin menggunakan medium ini untuk ricih bukti mengenai bagaimana Allah mengarahkan saya ke Legit dan pemberi pinjaman pinjaman sebenar yang telah mengubah hidup saya dari rumput akan rahmat, dari miskin kepada seorang wanita kaya yang kini boleh berbangga kehidupan yang sihat dan kaya tanpa tekanan atau masalah kewangan. Selepas bulan begitu banyak cuba untuk mendapatkan pinjaman di internet dan telah scammed jumlah $9,200 saya menjadi begitu terdesak untuk mendapatkan pinjaman dari pinjaman legit pemberi pinjaman dalam talian yang tidak akan menambah kepada saya sakit, maka saya mengambil keputusan untuk menghubungi seorang rakan saya yang baru-baru mendapat pinjaman dalam talian, kami membincangkan tentang masalah dan kesimpulan kami dia memberitahu saya tentang seorang lelaki yang dipanggil Encik Franklin Scott yang C.E. dalam E-mel O Franklin Scott pinjaman Syarikat: ditulis oleh General Jepun Franklinloans37@gmail.com jadi saya memohon jumlah pinjaman ($11,000,000.00 USD) dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%, maka pinjaman yang telah diluluskan dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan di mana dibuat mengenai pemindahan pinjaman dan dalam masa kurang daripada dua (2) hari pinjaman adalah didepositkan ke dalam akaun bank saya jadi saya ingin nasihat sesiapa memerlukan pinjaman untuk cepat hubungi dia melalui e-mel : Franklinloans37@gmail.com dia tidak tahu melakukan ini saya berdoa bahawa Allah akan memberkati beliau untuk semua benda baik yang dia telah dilakukan dalam hidup saya. Bersyukur kepada Tuhan yang saya boleh tersenyum lagi saya cadangkan Syarikat ini untuk semua orang-orang yang telah telah Islam yang disesatkan dan orang-orang yang telah tertipu, mereka adalah boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Jika anda perlu untuk mengetahui lebih lanjut, e-mail Syarikat ke atas Franklinloans37@gmail.com e-mel mereka hari dan anda akan gembira anda telah lakukan.

Joyce Morgan
Tuhan memberkati.

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2015 sensasi2020 - All Rights Reserved
|Template ByKunci Dunia | Design By sensasi2020
Back To Top