Header Ads

Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri

Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri dalam menuju ke arah lebih dewasa walaupun masih baru ditubuhkan sebulan yang lalu. Ia sudah semakin berkembang dan peningkatan keahlian semakin ramai. Ini menunjukkan ada kemajuan dan tidak rugi membinanya untuk kemudahan semua pihak.


                               
Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri
Best Blogger Network


Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri


Best Blogger Network adalahh group WhatsApp yang diilhamkan bersama antara MrHanafi dan Mr Kamil. Dua orang yang sentiasa pantau perjalanan hidup mati group ini. Ia merupakan Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri, rugi jika tidak menyertainya.

Di mana bertujuan untuk berkenal-kenalan antara blogger di mana saja mereka berada agar dapat kenal-mengenali satu sama lain. Dengan ini ia dapat memupuk salaturahim antara blogger dan dapat mengenali nama dan nama blog mereka.

Semenjak ianya ditubuhkan, banyak peningkatan trafik blog antara ahli kita dapat perhatikan. Ini akan menaikkan lagi penjenamaan blog kita di mata google. Keaktifan group BBN tidak boleh disangkal lagi. Semua ahli sering bertukar-tukar info dalam membicarakan isu-isu semasa sambil mendapat idea untuk menulis di blog dengan artikel yang semakin baik dari segi kualiti. 


Best Blogger Network Semakin Aktif


Ramai ahli BBN semakin aktif berbelog, berwhatsapp dan ada yang selama ini kurang blogwalking dah semakin rajin. Ini menampakkan banyak keistimewaan dan kelebihan bila join Group Best Blogger Network.

Jika berminat nak join group BBN jangan lupa hubungi Mr Kamil  ( 013-9995015 ) atau Mr Hanafi ( 0 11-3822 8381 ). Banyak manfaatnya jika menyertainya. Mereka semua ( ahli group ) amat aktif dan sentisa bertukar maklumat berkaitan blog, blogging, blogger dan apa saja isu yang difikirkan sesuai untuk dibicarakan.

Boleh dikatakan Best Blogger Network Ada Kelas Tersendiri dalam menuju ke satu tahap yang boleh dibanggakan. Walaupun belum mencapai tahap yang diingini namun bukan mustahil jika ianya berterusan memberi kemudahan kepada semua blogger dan menjadi satu tempat rujukan blogger setiap masa.... sudah pasti akan menjadi satu group yang terbaik. Insha Allah.

Terima kasih kepada semua ahli group BBN yang sentiasa mengikuti group BBN. Saya doakan BBN terus maju jaya dan kekal sebagai platform terbaik untuk blogger. Jika ada silap dan salah harap dimaafkan.

2 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.