Header Ads

Pencarian Penaja Contest Vemma Di sensasi2020.com

Bismillahirahmanirahim.....Salam sejahtera sehati sejiwa buat semua..... Pencarian Penaja Contest Vemma Di sensasi2020.com. Setiap orang ada niat yang terpendam di dalam hati untuk melakukan sesuatu yang tidak pernah kita buat selama ini. Semoga impian mahu jalankan contest terlaksana. Insha Allah.....

                                 
Pencarian Penaja Contest Vemma Di sensasi2020.com
Pencarian Penaja Contest Vemma


Kini niat itu semakin hampir untuk dilaksanakan. Sepanjang saya berbelog, inilah impian saya sebagai blogger untuk menganjurkan sebuah contest yang agar besar. Hanya tinggal beberapa hari lagi untuk dirasmikan.

Ilham dan perancangan yang jitu saya dan Diana (VemmaLadyBoss) untuk memperkenalkan satu minuman antioksida, bertenaga, berkhasiat, bervitamin dengan kandungan buah manggis, teh hijau. aloe vera, yakni antara yang terbaik yang patut anda cuba.

Lihat video di bawah untuk mengetahui Formula VeMMA yang dihasilkan bagi mendapatkan minuman Vemma antioksida antara yang tertinggi di dunia.
Pencarian Penaja Contest Vemma Di sensasi2020.comRasanya belum terlambat untuk saya war-warkan berkenaan dengan pencarian penaja untuk Contest Vemma Minuman Antioksida Terbaik Seisi Keluarga.

Contest ini akan dijalankan selama 3 bulan. 2 bulan untuk tempoh penghantaran penyertaan dan 1 bulan lagi bersaing dalam kategori SEO. Insha Allah contest ini bermula pada 1 Oktober (ditangguhkan) dan berakhir pada 31 Disember 2015  (diumumkan kemudian). Pada 1 Januari 2016  (ditunda) pihak penganjur akan umumkan pemenang.

Anda sebagai penaja akan dapat banyak keistimewaan, Yakinlah...berilah sokongan untuk membantu orang ramai dalam memberi kesihatan yang lebih baik setiap masa. Insha Allah.

Selain itu, penaja dibolehkan join contest ini. Mana tahu pelaburan anda di contest ini memberi pulangan jika tersenarai sebagai pemenang nanti.


Kategori Contest


Contest ini dibahagikan kepada tiga kategori:

1. Kategori Artikel Terbaik

2. Kategori SEO

3. Kategori Komen Terbanyak


Contest ini akan berlangsung selama tiga bulan. 2 bulan untuk tempoh penghantaran artikel dan 1 bulan untuk bersaing siapa yang berada di top 5 teratas di SERP. 


Bestkan.....Semua peserta dapat bersaing dalam tiga kategori. Jika SEO kurang mahir boleh buat penulisan terbaik terutama ketika tulis review Contest Vemma Minuman Antioksida Terbaik Seisi Keluarga secara paling kreatif dengan content yang berkualiti.Berapakah Penaja Perlu Sumbang


Dalam apa jua contest, kita memerlukan penaja sebagai rakan sokongan agar ianya lebih meriah. Untuk itu kami berbesar hati mempelawa mana-mana blogger untuk sertai bersama. Kesudian anda untuk turut serta menjadi penaja, kami alu-alukan.

Saya sebagai penganjur bersama tidak akan membebankan penaja dengan jumlah yang banyak, maklum sajalah kegawatan ekonomi sekarang perlu diambil kira tetapi berbaloi dengan sumbangan yang penaja berikan. Sumbangan penaja hanyalah seminimun RM100.

Apabila jumlah penaja bertambah maka hadiah untuk pemenang juga turut bertambah. Apabila jumlah hadiah kemenangan bertambah, maka peluang blogger untuk menyertai contest ini akan semakin ramai dan semakin meriah.Apa Penaja Dapat Terhadap Sumbangan Ini1. Penaja dapat backlink yang berkualiti.

2. Penaja dapat trafik dan pageview yang tinggi. 

3. Penaja akan dikenali ramai setelah link mereka tersenarai di dalam artikel peserta contest.

4. Penaja dapat sample pek (Pek Pengenalan), yakni Vemma Renew dan Vemma Verve. Dapatlah           merasainya kehebatan minuman antioksida terbaik seisi keluarga.

5. Blog penaja akan berada di bloglist penganjur selama 3 bulan dan ditambah jika dirasakan perlu.

5. Mendapat penjenamaan dan blog anda semakin dikenali ramai oleh blogger lain.

6. Dapat mengenali blogger baru dan lama dan merapatkan ukhwah dan jalinan erat sesama blogger.

7. Dapat komen daripada pembaca lebih daripada hari kebiasaan.


Jika rakan-rakan berminat menjadi penaja, bolehlah hubungi saya atau Diana:

  • Sila buat sumbangan pembayaran anda di akaun no. CIMB - 7612864957 ( Kamil Salleh ) atau MAYBANK - 153010618877 ( Aniza Ghazali ).

  • Bukti pembayaran boleh di hantar melalui WHATSAPP atau emel ke - kamil.salleh@gmail.com.


  • Sila buat pembayaran sebelum 10 Oktober 2015. Ini bagi memberi kemudahan kepada pemprosesan kemaskini (update) link penaja di artikel contest nanti dan jumlah hadiah yang peserta dapat nanti.
Di kesempatan ini saya menyeru sumbangan ikhlas anda sebagai rakan dan pengunjung setia blog saya dan sesiapa saja yang mengenali atau baru kenali. Anda dijemput menjadi penaja untuk contest yang saya ingin jalankan. Sebab itulah saya buat artikel ini Pencarian Penaja Contest Vemman Di sensasi2020.com.

Kerjasama dan sokongan anda amat saya perlukan untuk menjayakan contest ini dan diharap dapat penaja yang betul-betul ikhlas. Bila penaja dah ada, saya akan pastikan mendapat peserta yang ramai nanti. Kita sama-sama doakannya. Amin....

Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua yang sudi membaca artikel ini dan sama-sama akan menjayakan contest yang saya anjurkan nanti.P/S: PENGUMUMAN TERKINI


Kami memahon maaf diatas apa yang terjadi, kita hanya merencang.... Allah yang menentukan. Contest ini terpaksa ditangguhkan buat sementara waktu, saya sebagai penganjur bersama Diana ada projek lain yang terpaksa kami lakukan sebagai komitmen kami terhadap projek tersebut yang amat penting bagi kami laksanakan.

Contest ini akan dijalankan (diadakan) kemudian nanti apabila projek ini #Projek2nGo Geng SuriRumah selamat 6 bulan dan #ProjekLangsaiHutang. Tarikh dan waktu contest ini diadakan dan pencarian penaja juga dibatalkan buat sementara waktu.

Di harap anda semua faham dengan situasi tersebut. Usah bimbang, Insha Allah pencarian akan dibuka semula dan contest Vemma minuman kesihatan untuk seisi keluarga akan diumunkan apabila tiba masanya.

Sekian, terima kasih.......


1 ulasan:

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.