Header Ads

Lagu I Am Me Dato Seri Vida Best

Lagu I Am Me Dato Seri Vida Best dengan menampilkan watak dan reaksi komedi di dalam klip video lagu beliau. Lagu ini mengundang pelbagai reaksi dalam kalangan peminat sejak ia dimuat naik di Youtube pada 13 Julai lepas.



Lagu I Am Me Dato Seri Vida Best
I Am Me - Dato Seri Vida


Lagu I Am Me Dato Seri Vida Best


Best giler dengan dan tengok klip video lagu "I Am Me" nyanyian pengasas kosmetik Vida Beauty Sdn Bhd, Dato Seri Vida ciptaan komposer popular Edry Abdul Halim. Boleh ikuti lirik lagunya di sini.








Lirik Lagu I Am Me Dato Seri Vida



I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I'm A Queen

I Am Inspire
Your Desire
I Am Diva Living La Vida

Come To Me
Sayang, Sayang, Sayang
Say With Me
Sayang, Sayang, Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun,
I Am Pretty,
I Am Beautiful
I'm A Queen

I Am Inspire
Your Desire
I Am Dive
Living La Vida

Come To Me
Sayang, Sayang, Sayang
Say With Me
Sayang, Sayang, Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Me
I Am Me
I Am Me


LAGU: I Am Me
KOMPOSER: Edry Abdul Halim
NYANYIAN: Dato Seri Vida

Walaupun lagu ini dilihat seperti lagu komedi, namun jika dilihat dengan sejujurnya. Ia memberi mesej positif khusus untuk golongan wanita. 

Sambutan yang diterima sangat ramai, ada yang memuji dan ada juga yang mengeji. Lagu ini sebenarnya mempunyai aura yang tersendiri dan memberi inspirasi kepada masyarakat untuk lebih positif dan mempunyai visi dan misi dalam kehidupan.

Lagu I Am Me Dato Seri Vida Best di youtube telah dipertontonkan oleh orang ramai mencecah 1 juta orang semenjak ia dimuat naik beberapa hari yang lalu.

6 ulasan:

  1. lagu ini sahaja menjadikan branding kepada DSV dalam media sosial

    dulu orang ingat produk pamoga..sekarang orang hanya ingat DSV dan secara tidak langsung apa-apa produk yang dikeluarkan oleh syarikat DSV akan terus trigger dengan nya

    BalasPadam
  2. Dah 1 juta view dan clip video ni..sekejap dah viral... Nampaknya mesej yang nak disampaikan memang menjadi.

    BalasPadam
  3. Oh ni rupanya lagu DSV tu. Saya duk hairan apa la orang duk tulis come to me sayang3x ni. Rupanya ini la.. Saya yang ketinggalan isu viral :D

    BalasPadam
  4. hahahahah~ lagu ni berhantu tau.. terngiang ngiang kat telinga..

    BalasPadam
  5. best lagu ni, tak tipu!!

    BalasPadam
  6. Woahh , Not Bad , Hahahaha , Nice One ^-^

    Domino 99

    BalasPadam

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.