Buat Duit Program Affiliate Laman Cari Jodoh Baituljannah sangat mudah dan ianya percuma.

Satu program yang sangat menarik untuk sesiapa saja untuk mendapat jana income beribu-ribu ringgit sebulan secara berterusan.


Buat Duit Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah
Program Cari Jodoh Baituljannah


Fahami Apa Itu Program Affiliate Baituljannah


1. Anda daftar sebagai ejen affiliate di Baituljannah.

2. Anda buat pilihan naik taraf akaun affiliate untuk komisen lebih berganda atau teruskan guna akaun percuma.

3. Anda berkongsi URL beserta ID anda melalui pelbagai medium media sosial seperti blog, facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Wechat, Telegram, emel dan sebagainya.

4. Dalam media sosial anda boleh rekrut 2 jenis cara:

- Anda rekrut calon cari jodoh. Anda hanya perlu kongsi URL ID anda bersama rakan-rakan anda dan rekrut mereka mendaftar di Baituljannah untuk mencari jodoh. Apabila mereka mendaftar, anda dapat komisen.

- Anda rekrut cari rakan melalui affiliate. Anda hanya perlu ajak rakan-rakan anda mendaftar sebagai ejen affiliate seperti anda. Setiap kali mereka berjaya merekrut pendaftaran baru untuk mencari jodoh, anda turut menikmati komisen.


Buat Duit Program Affiliate Laman Cari Jodoh Baituljannah


Tidak perlu dipertikaikan lagi bahawa program affiliate laman cari jodoh menerusi lawan sesawang Baituljannah sangat besar potensi untuk dapatkan duit beribu-ribu ringgit secara percuma.

Apa yang perlu dilakukan hanyalah berdaftar secara percuma dan selepas itu berkongsi sahaja link khas (ID link) yang diberikan oleh pihak baituljannah.

Anda boleh berkongsi di mana-mana saja media sosial untuk anda dapatkan komisen yang diberikan jika anda berjaya mendapatkan rakan-rakan lain yang berminat.

Usah risau kerana ianya Program Cari Jodoh yang patuh syariah.


Jana Income RM10K Dan Gajet


Jana Income RM10K setiap bulan hanya berkongsi URL dan artikel blog seperti ini yang saya tulis di ruangan ini pun adalah salah satu cara.

Ia program affiliate Baituljannah yang patuh syariah dan terbuka kepada sesiapa saja, ia sesuai untuk yang betul-betul mahu menjana pendapatan sampingan.

Pendaftaran adalah percuma. Ini bermakna anda tidak perlu bayar satu sen pun untuk mendaftar tetapi dalam waktu yang sama boleh jana pendapatan.

Bukan itu saja..... ada hadiah untuk yang mahu rebut gajet yang ditawarkan oleh pihak Baituljannah. Ganjaran ini sah sehingga 15 Februari 2018.

- Phone 8 plus 256GB (Terhad 6 unit sahaja)
- Macbook Air "13" (Terhad 6 unit sahaja)
- Lumix DMC-G85 (Terhad 3 unit sahaja)


Buat Duit Program Affiliate Cari Calon Jodoh
Gajet Untuk Dimenangi


Peluang Anda Dapat Jodoh Sepadan


Bukan sesuatu yang mustahil jika anda daftar program ini, tidak disangka-sangka boleh bertemu jodoh dengan insan yang sepadan dengan anda dan mempunyai ciri-ciri yang anda impikan.

Apa yang perlu dilakukan hantar mendaftar dan bila sudah diterima kelulusannya, bolehlah isi maklumat anda di dalam sistem yang disediakan oleh pihak Baituljannah menerusi borang yang telah disediakan.

Jodoh pertemuan, ajal dan maut di tangan Tuhan. Oleh itu.... tidak salah kita mencuba dengan progam ini.

Ianya bukanlah lebih kepada cari jodoh sahaja tetapi ada juga dikaskan untuk yang betul-betul mahu buat duit dengan percuma.

Dalam waktu yang sama boleh rebut hadiah menarik yang disediakan untuk mereka yang dapat mencapai target yang telah ditetapkan oleh pihak Baituljannah.

Jangan tunggu lagi, ramai yang sudah berdaftar dan peluang anda masih terbuka. Apa yang penting kena berusaha lebih daripada orang lain tadi pesaing kita.

Selamat berjaya untuk semua rakan-rakan. Yang menyertai Contest SEO Buat Duit Program Affiliate Laman Cari Jodoh Baituljannah.