9/11/14

Buat Duit Di iLancee.com

Buat Duit Di iLancee.com satu kaedah terbaru yang dibina pada 11 Mei 2014 oleh Ahmad Faiz untuk mencari alternatif terkini agar sesiapa saja boleh mendapatkan pendapatan secara langsung atau sampingan. Ia seakan-akan fiverr (luar negara) kalau kita perhatikan pada jenis servis dan perkhidmatan yang ditawarkan.

Satu usaha yang murni beliau lakukan untuk membantu mendapatkan pendapatan melalui blog atau website. Dikhabarkan transaksi urusanniaga ini mencapai melebihi RM10,000 sebulan (jumlah jualan, bukannya komisen admin). Boleh daftar percuma DI SINI.


CONTEST SEO Buat Duit Di iLancee.com,
Buat Duit Di iLancee.com


Ahmad Faiz telah mengadakan satu CONTEST SEO, khas untuk semua blogger Malaysia. Ini merupakan contest pertama daripada beliau dan akan diadakan lagi jika ianya mendapat sambutan yang hebat daripada rakan blogger. Jika ingin menyertai bolehlah berkunjung ke blog Ahmad Faiz.

Buat pertama kali beliau mengharap agar rakan-rakan semua sahut cabaran ini. Jom join ramai-ramai bagi memeriahkan suasana di contest blog yang menawarkan hadiah yang cukup besar iaitu RM700 keseluruhannya dan akan ditambah lagi jika ramai yang sudi menjadi penaja.

Buat Duit Di iLancee.com


Ramai yang masih belum mengerti bagaimana nak buat duit melalui blog. Walaupun ramai yang telah meletakkan iklan mereka di blog, tetapi berapa ramai mereka perolehi dalam sebulan dengan iklan tersebut? 

Namun di iLancce.com anda akan dibantu secara mudah, berkesan dan menyakinkan. Apa kata anda daftar dahulu dan mulakan dengan langkah kanan agar usaha yang anda akan lakukan berjaya dan berhasil dengan pendapatan yang melebihi jangkaan anda. Pendaftaran ini adalah percuma. Boleh lihat contoh di bawah cara mendaftar:


daftar secara percuma, cara daftar dengan percuma
Cara Daftar


Apa Itu iLancee.com


Mengunakan tagline "Servis Murah, Menarik Dan Berkualiti, Platform Jual Beli Service Terbaik". Saya tema yang akan menarik minat semua orang yang memerlukan perkhidmatan terbaik. Bayaran yang dikenakan amat murah, tawaran amat menarik, berkualiti dan satu platform bagi  urusniaga dengan servis dan perkhidmatan yang terbaik dan memuaskan hati pelanggan.


Cara Mudah Buat Duit Di iLancee.com


Cara buat duit di iLancee.com adalah amat mudah sekali. Kenapa ianya amat mudah? Ia amat mudah kerana dapat jalankan jualan dengan servis yang disediakan dan beli dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Nak tahu boleh baca di bawah kenapa ianya mudah:

  • Kita cuma perlu iklankan servis (gig) ini secara percuma di iLancee dan berharap agar pelanggan akan tempah jika mereka tertarik dengan servis kita tawarkan.
  • Memulakan bisnes di sini tidak memerlukan modal. Ini bermakna gig anda dipaparkan secara percuma.
  • Ianya selamat. Ia selamat daripada penipuan dan ini menyebabkan ramai pelanggan mencari servis di sini sebagai satu langkah untuk mendapatkan perkhidmatan dan servis yang ditawarkan. Ini peluang terbaik untuk jana pendapatan.
  • Trafik yang tinggi dan berpotensi untuk kita jana pendapatan sampingan atau secara langsung.
  • iLancee.com adalah sistem bisnes yang unit dan mesra pengguna bagi mana-mana newbie atau yang ingin memulakan bisnes.
  • Kelebihan dan keistimewaan ini tidak terdapat di tempat lain.

 Cara Buat Servis Dan Perkhidmatan (gig)


Kita hanya perlu buat satu gig, yakni servis dan perkhidmatan apa yang perlu kita jalankan? Ada tiga jenis gig yang boleh dijual:

  • Servis/Perkhidmatan/Kemahiran
  • Produk Digital
  • Barangan Fizikal

Kalau kurang faham atau tidak faham langsung bagaimana caranya, bolehlah tonton video di bawah ini.





Apakah Servis Yang Ditawarkan



iLancee.com ada servis buat duit, servis buat duit di iLancee.com, bisnes online, CONTEST SEO
Servis Buat Duit Di iLancee.com



Banyak senarai servis yang ditawarkan di iLancee.com. Di antara yang mendapat sambutan yang hangat daripada orang ramai ialah:

  • Software - Software Video Maker FX, Aplikasi, VideoScribe, backlink + link backlink, dll.
  • Writing - Aplikasi letter, translate artikel, review blog/produk, taip data, dll.
  • Programing -review blog, bina website ecommerce, bina blog, template web, dll
  • E-Book - Bina cover e-book, isikandung e-book, jual e-book, dll.
  • Video - video whiteboard, video animasi, lirik video youtube, dll.
  • Advertising - hantar e-mel pukal, mencetak baju, sebar iklan, iklankan bisnes, dll.
  • Theme - Buat template di blog/website, header blog dengan tema yang sesuai, dll.
  • Graphics -  design cover facebook, design logo bisnes, touch up foto wajah, dll.
  • Theme - theme wordpress premium, plugin slider revolution, livechat plugin wordpress, dll.
  • Fanpage - servis like, promosi FB fanpage, iklankan bisnes, jual FB fanpage branding, dll
  • Music & Audio - Ajar cara bermain gitar.

Kelebihan Menyertai Contest SEO Buat Duit Di iLancee.com


  • Dapat mengenali blog iLancee.com iaitu tempat anda buat duit dengan servis dan perkhidmatan yang anda boleh tawarkan.
  • Dapat mengeratkan saliturahim antara blogger dan merapaatkan ukhwah.
  • Dapat menilai di mana tahap pencapaian blog/entri kita di SERP sambil belajar cara erbaiki untuk sentiasa berada di page 1 atai di top 1.
  • Dapat menambah rakan blogger kerana selama ini hanya kenal secara tidak langsung.

Semoga dengan adanya servis dan perkhidmatan ini di iLancee.com, maka kita sebagai pembaca, penullis blog, mahu menjana duit melalui online bolehlah daftar dengan segera, Ahmad Faiz sedia membantu anda atau boleh lawati fanpage beliau iLanceeOfficial.

“Contest ini telah dianjurkan oleh iLancee.com, ditaja oleh Buatduitblog.com, SeriusMedia.com, Sensasi2020.com, FaizAlias.com” (akan berubah jika ada penaja)

Artikel ini adalah khas untuk CONTEST SEO "Buat Duit Di iLancee.com". Semoga mendapat tempat di hati google.com.my dan berada di SERP page 1 dan di rangking teratas. Selamat berjaya...........

    24 ulasan:

    1. Terbaik bro semoga sukses :)

      BalasPadam
      Balasan
      1. Jom bro...kita join ramai-ramai, masih ramai blogger tidak join. Ini peluang terbaik.

        Padam
    2. web ini memang mudah untuk buat duit, tanpa modal pun boleh jika kita ada ilmu dan kemahiran. Saya pun sudah letakkan servis untuk buat jualan di web tersebut, sekarang hanya tunggu ada yang berminat dengan servis saya sahaja.

      BalasPadam
      Balasan
      1. Kena lebih banyakkan promosi mengenai apa yang ada di ilancee.com ni je .. bukan takat kita boleh jual servis tapi nak dapatkan servis ..

        Padam
      2. Betul tu tuan Hasrul hassan, saya raya berkenan dengan apa yang ditawarkan oleh iLancee.com Bro bagaimana pula.

        Padam
      3. Terima kasih hafiszan sudi memberi komen terhadap entri ini. Saya doakan bro berjaya jugak..

        Padam
    3. terbaik juga entri bro nie..semoga berjaya bro

      BalasPadam
      Balasan
      1. Saya perhatikan blog Hasrul Hassan dan blog bro blogger lelaki memang power SEOnya. Apa saja contest berkaitan SEO pasti mantap berada di page 1 dan top 1 dan 2. he..he.. Tahniah...

        Padam
    4. Makin bestlah buat duit online, dah ada platform baru ilancee.com ni .. ramai yang ada kemahiran boleh jual kemahiran mereka di ilancee.com ni

      BalasPadam
      Balasan
      1. Ya bro.. kita banyak pilihan sekarang nak dapatkan income sebagai sampingan. Ilancee adalah tempat terbaik dengan tidak memerlukan modal.

        Padam
    5. bagus dicuba cara ni. semoga berjaya bro untuk kontes ni.

      BalasPadam
      Balasan
      1. Terima kasih sifu Denaihati, memang banyak cara nak jana duit melalui online, di iLancee.com salah satu caranya yang terbaik dan tanpa modal pula tu..

        Padam
    6. ini macam projek ashadee jugakan admin

      BalasPadam
      Balasan
      1. Lainlah suri..ashadee lain dan iLancee lain, ia tak sama walaupun sama sama-sama menjana duit melalui online.

        Padam
    7. Wah ada SEO contest ya..nak join lah macam ni..Tq Kamil...

      BalasPadam
      Balasan
      1. Opss..lupa..good luck ya..nice entry nway...

        Padam
      2. Masih ada masa lagi nak hantar penyertaan, mana tahu dapat RM300 untuk tempat pertama. Good luck...

        Padam
      3. Moga berjaya buat anda juga Belog Santai...

        Padam
    8. Harap hasilnya juga sesedap air laici. :)

      BalasPadam
      Balasan
      1. Itulah yang kita harapkan agar dapat mwnjana income dgn servis yg kita tawarkan.

        Padam
    9. meriahnya hujung tahun ni.byjk peluang nak menang hadiah :)

      BalasPadam
    10. buat duit online yang pasti bisa dilakukan bersama ilanceecom, info yang akurat dan bermanfaat untuk buat duit secara pasti.

      Sukses.

      BalasPadam