sensasi2020

Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia | sensasi2020 Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia - sensasi2020

Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia

Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia. Pasti ramai yang tertanya-tanya produk minuman apa ini? tidak pernah jumpa dan nampak di mana-mana premis perniagaan sebelum ini di Malaysia. Sebenarnya perlancaran ini julung kali diadakan di Malaysia. Ini juga majlis memperkenalkan produk minuman kesihatan, bertenaga dan berkhasiat untuk pasaran Malaysia iaitu Vemma Renew dan Verve Remix.



Pre-Launch - Vemma Renew & Verve Remix

Vemma Malaysia akan mengadakan majlis pelancaran kedua-dua produk hebat ini yang sememangnya ditunggu-tunggu oleh pelanggan tegar Vemma Renew dan Verve Remix serta agen affiliate.


Pengenalan Tentang Produk Vemma


Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix


Syarikat: Vemma Malaysia HQ
Special Featured: Produk Consultant, Dr Abraham
Tarikh: 9 November 2014
Masa: 2.00 pm - 5.00 pm.

RM 5 commitment fee with exclusive gifts, light refreshment & lucky draw! 
Join us in your BLUE & White attires!

NOTA: Semua di jemput hadir ke Majlis Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix di Malaysia terutama blogger-blogger yang ada kesempatan dan masa untuk menghadirkan diri.

Apa kata Founder Platinum Leader iaitu Nor Diana Mohd Nor:

Jemput datang semua yer.. CD nak kasi FREE Verve Remix kat u all.. hall dh almost full, please whatsapp CD cepat2 (+60176902018) .. and jadi antara yg terawal mencuba minuman Verve Remix (minuman tenaga) & Vemma Renew (utk kecantikan)...blogger ada potensi utk buat entry ttg produk ni nanti memandangkan ianya produk minuman super sihat yg bakal meletup di Malaysia.. Boleh jadi rakan affiliate jika berminat. If tak minat blh stay as customer and boleh minum FREE every month.. sambil berblogging kita minum Verve Remix. selain menyihatkan, rasanya juga sedap and produk ni mmg cool utk semua jenis Life Style .. 



Lokasi Pelancaran 







Apa itu Vemma Renew



Vemma Renew, produk vemma, vemma untuk kesihatan, vemma untuk tenaga
Vemma Renew

Vemma Renew merupakan minuman bertin untuk kesihatan yang mengandungi dos penuh silica "Vemma Formula" daripada sumber semulajadi (tumbuhan) untuk menstabilkan dan mengekalkan kulit yang cerah, gebu, kuku yang kuat dan kukuh serta rambut yang sihat, bersinar dan berseri. Ia juga dapat memberi awet muda, cantik, sihat, bertenaga dan yang paling penting sentiasa aktif setiap masa.

V - Vitamins
E - Essential
M - Minerals
M - Mangosteen
A - Aloe


Vemma
VEMMA

  • 59ml formula Vemma yang dikaji secara klinikal.  
  • 20mg tumbuhan-sumber silika dikenali untuk mengekalkan kulit yang sihat, kuku dan rambut.
  • Anti-penuaan dan meningkatkan imun dalam tubuh.
  • Menyokong pengeluaran kolagen.
  • Hanya 45 kalori dan 5 g pemanis semula jadi.
  • Ia bukan berkarbonat, menyegarkan dengan rasa buah-buahan.  
  • Tanpa Kafein dan bukan GMO  
  • Tidak ada rasa tiruan dan warna atau sirap jagung fruktosa tinggi

Apa itu Verve Remix


Verve Remix
Verve Remix





Verve Remix adalah satu minuman bertin juga tetapi membuat pembaharuan dari segi rasa daripada minuman tenaga Verve yang sedia ada. Ia dihasilkan untuk menambahkan lagi variasi dari segi rasa Verve Remix di kalangan pengemar minuman bertenaga, khusus untuk kalangan blogger yang bekerja siang dan malan, remaja yang aktif, ahli sukan dan suka menerokai sesuatu yang baru serta mempunyai kelainan dalam setiap perkara. Satu pendekatan baru dalam minuman Ultra-Premium Remix dan rasailah kehebatan luarbiasanya. 
  • 100% daripada Blend Verve Energy.
  •  Rasa remix menampilkan dua Verve campuran kami yang paling popular (Bold® dan partea ™).
  • 75mg kafein semulajadi.
  • Pakar Perubatan dirumuskan, dikaji secara klinikal formula Vemma.
  • Manggis Wildcrafted.
  • 12 vitamin spektrum penuh.
  • Tumbuhan sumber mineral terpenting.
  • Tanpa gula. 
  • Tiada pemanis tiruan, warna atau perisa.
  • Tiada fruktosa tinggi sirap jagung.   

Hubungi


Untuk keterangan lebih lanjut dan info terkini dan berkenaan nak order minuman Vemma Renew dan Verve Remix bolehlah hubungi:
  • Nordiana Mohd Nor - founder vemmaladyboss.com dan cahayadiana.com
  • Platinum Leader di Vemma: Menyertai Vemma sejak tahun 2009.
  • Profession: Bekas Penulis Skrip, Video Editor dan Pereka Grafil
  • Blogger: Kini aktif sebagai blogger sambil menjalankan produk Vemma secara santai.
  • Pendidikan: Ijazah Saujana Muda Sinematografi (UNIMAS).
  • +6017-6902018 (WhatsApp) (no call).

Jom semua rakan-rakan saya tidak kira di mana berada, kita serbu di majlis Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix di alamat yang tertera di bawah. Kita minum secara percuma.....!



Vemma Network Sdn. Bhd. (713201-U) (AJL931611)
69-3, Block D, The Suites, Jaya One,
72-A Jalan University,
46200 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.

Fax: 03-79562222
Email: ms.malaysia@vemmasia.com
https://www.facebook.com/vemmalaysia
12 Komentar untuk "Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia"

Jemput datang semua yer.. CD nak kasi FREE Verve Remix kat u all.. hall dh almost full, please whatsapp CD cepat2 (+60176902018) .. and jadi antara yg terawal mencuba minuman Verve Remix (minuman tenaga) & Vemma Renew (utk kecantikan)...blogger ada potensi utk buat entry ttg produk ni nanti memandangkan ianya produk minuman super sihat yg bakal meletup di Malaysia.. Boleh jadi rakan affiliate jika berminat. If tak minat blh stay as customer and boleh minum FREE every month.. sambil berblogging kita minum Verve Remix. selain menyihatkan, rasanya juga sedap and produk ni mmg cool utk semua jenis Life Style ..

*Thanks abg Kamill Salleh..

Bestnya tapi susahlah nak pergi. Huhu.

Jazz Lover kalau susah nk pegi tp xnak lepaskan peluang minum Verve Remix free blh join contest di blog sy. Tempoh contest dilanjutkan utk bagi percuma kpd top 10 commentator..

Terima kasih CD beri peluang kepada pembaca blog Cahaya Diana untuk sahut cabaran ini.

wah mcm best jer nk try boleh takk

Sama-samaCD kita meriahkan prlancarannya pada 9/11 nanti.

Datanglah pada 9/11 nanti di PJ.

wah dah promote kat sini..jemput lah ramai2 kawan blogger kamil datang pada hari pelancaran..nnti ..opss salam kenal semua

Terima kasih CD Emma, Shima yang banyak support saya dalam menghasilkan artikel ini.

Today is the day.. :)

Hebat betul di majlis Pre-Lunch ini. Mendapat sambutan yang hebat daripada peserta dan orang ramai. Terima kasih CD sudi mempelawa saya ke majlis ini.

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top