19/12/14

Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad. Ini satu seruan untuk anda aktifkan Mykad kita kerana ia dibolehkan kita menyertai "Program Mykad Smart Shopper". Ia dibangunkan khas untuk 30 juta rakyat Malaysia tanpa memerlukan anda bayar sesen pun iaitu percuma 100%. Menarikkan......


Jom Aktifkan Mykad
Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

Contest ini terbuka untuk semua blogger di seluruh Malaysia. Ia dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar bagi merebuat hadiah lumayan sepanjang 3 bulan contest SEO ini berlangsung. Peluang ini terbuka luas untuk kita merebut hadiah lumayan yang ditawarkan sambil mengikuti "Program Aktifkan Mykad". Apa yang menarik Mykad kita boleh dijadikan kad diskaun dan kad ganjaran secara percuma. Sungguh menarik sekali.......


Jom Aktifkan Mykad
Jom Aktifkan Mykad



Mengikut pengetahuan anda semua, Blog Coretan Anuar sebelum ini telah menganjurkan "Contest SEO Mykad Smart Shopper" sebegini juga pada bulan Ogos 2013 yang lepas. Ini bertujuan agar keistimewaan yang ada pada Mykad kita boleh digunakan untuk mengumpul mata dengan membeli-belah di kedai-kedai terpilih di seluruh Malaysia.


Kelebihan Menyertai Program Mykad Smart Shopper

  • Pengaktifkan Mykad untuk menjadikan kad potongan secara percuma.
  • Tiada sebarang bayaran dikenakan ( Percuma Seumur Hidup ), baguskan....!
  • Tidask payah bawa kad tambahan yang membuat poket seluar anda tersumat. Dengan mykad satu sahaja untuk semua urusan.
  • Sudah pasti bila membeli-belah dapat mata ganjaran dan tiada tarikh luput.
  • Anda tidak dikenakan bayaran tetapi berpeluang menebus mata ganjaran yang terkumpul untuk ditebus. Menarikkan....!
  • Aplikasi Mykad Smart Shopper melalui iPAD, iPhone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat, lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.  

Syarat-Syarat Untuk Menyertai Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

  • Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Tetapi entri anda perlu fokus pada keyword "Jom Aktifkan Mykad"
  • Setiap bloggers boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Tetapi penyertaan yang berjaya berada di Rank 1-10 google Malaysia untuk keyword "Jom Aktifkan Mykad" akan dipilih sebagai pemenang tempat pertama hingga kesepuluh.. Setiap blogger hanya layak memenangi satu hadiah sahaja.
  • Jangan lupa letakkan banner Pertandingan pada entri yang anda hasilkan. (Sekiranya tiada banner pertandingan, entri anda tidak akan dinilai)
  • Letakkan link entri penyertaan anda di ruangan komen entri ini.
  • Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com
  • Cabaran Contest ini akan berlangsung sehingga 2 Mac 2015. Walau bagaimanapun tarikh tutup penyertaan ialah pada 22 Februari 2015 (Ahad) iaitu seminggu sebelum contest ini berakhir.

Hadiah Untuk Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad


Hadiah terkumpul Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad berjumlah RM1350.00.. Berikut merupakan senarai hadiah bagi contest ini adalah: 

  • Tempat Pertama - Wang Tunai RM500
  • Tempat Kedua - Wang Tunai RM300
  • Tempat Ke Tiga - Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati Ke-4 hingga ke-10 - Wang Tunai RM50 bagi setiap pemenang.


Jom ramai-ramai kita pakat sertai Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad ini sebagai tanda sokongan terhadap program ini yang sememangnya amat menarik dengan pendaftaran secara percuma, lebih menarik lagi dapat guna Mykad kita untuk bershopping di kedai terpilih.

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"

22 ulasan:

  1. jom aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.... jom sama-sama kita aktifkan untuk dapatkan point dan ditukar dengan barangan lain.

      Padam
  2. diharapkan program ni boleh beri manfaat kpd rakyat...
    semoga berjaya bang kamil salleh jd salah seorg pmenang utk contest ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah berkat doa Cik Murni dan ssya doakan Cik Murni berjaya juga.

      Padam
  3. semoga berjaya jugak bro dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya putera duyong, sama-sama kita aktifkan mykad kita.

      Padam
  4. good luck dalam contest jom aktifkan mykad

    BalasPadam
    Balasan
    1. Good luck juga buat Hajar Rash, Insya Allah.,,,

      Padam
  5. Semoga berjaya dalam contest ini ya! Tempohnya sgt panjang, mcm2 boleh berlaku.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu BM, moga kita sama-sama berdoa agar berjaya walaupun tempohnya agak lama.

      Padam
  6. wah ramainya yang nak aktifkan mykad lepas nie...

    gud luck bro

    jemput singgah - www.bakul2011.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh... baru saya tahu bakul2011 adalah nur ikaa, moga berjaya juga buat Nir Ikaa. Insya Allah...,

      Padam
    2. haha... tahu xpe..guck luck ye bro...byk sgt blogger pakar seo... mmg jauh ketinggalan la sy

      Padam
  7. Lepas dapat tau pasal kontest Jom Aktifkan MyKad ni, baru tau ade kewujudan program MyKad Smart Shopper ni. Rugi kalau tak aktifkan mykad ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya... saya dah tahu sebelum ini sudah dibuat contest SEO sebelum ini dan penganjur pun orang sama. Ini mungkin yg kedua bro Muhd Anuar buat contest sebegini.

      Padam
  8. salam singgah,

    selamat berjaya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ummie Hanir sudi singgah di sini. Moga berjaya buat Ummie.

      Padam
  9. goodluck . jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
  10. Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini untuk bro

    BalasPadam
  11. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    BalasPadam
  12. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    BalasPadam