11/01/15

Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad milik kita untuk menyertai contest SEO anjuran blog Coretan Anuar dalam program Mykad Smart Shopper dan ditaja oleh  Sama-sama kita menikmati pelbagai potongan yang telah mereka sediakan untuk kemudahan semua peringkat, yakni yang telah miliki identiti kad ( kad pengenalan ).


Contest SEO Jom Aktifkan Mykad
Jom Aktifkan Mykad

Mykad Smart Shopper



Mykad Smart Shopper adalah satu bentuk program affiliate yang sedang popular di bawah rangkaian Affiliate Junction, dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd. Ia merupakan sebuah syarikat yang berstatus Multimedia Super Corridor (MSC) dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MDec).

Program Mykad Smart Shopper merupakan aplikasi yang ke-50. Kini anda boleh aktifkan Mykad (Kad Pengenalan) anda secara online untuk menjadikan sebagai kad diskaun dan kad ganjaran tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana agen berdaftar.


Kelebihan Menyertai Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad 



Jom Aktifkan Mykad, Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad
Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

  • Dapat berkenalan dengan peserta lain dan sama-sama merapatkan hubungan sesama blogger terutamanya peserta yang telah menyertai contest ini.
  • Bersaing agar artikel yang mengunakan keyword Jom Aktifkan Mykad kita berada di kedudukan terbaik di SERP Google search.
  • Berpeluang untuk menemangi hadiah wang tunai sebanyak RM1350 keseluruhannya.
  1.  Tempat Pertama: Wang Tunai RM500.
  2.  Tempat Kedua: Wang Tunai RM300.
  3.  Tempat Ketiga: Wang Tunai RM200.
  4.  Hadiah Saguhati: Wang Tunai RM50 (setiap pemenang ke-4 hingga ke 10).
  •  Pasang strategi terbaik dengan ilmu SEO yang ada agar artikel kita sentiasa berada di top 1 hingga top 10 bermula 2 Disember 2014 sehingga 3 Mac 2015.

Ia banyak kelebihannya jika menyertai program Mykad Smart Shopper. Jom Aktifkan Mykad anda untuk dijadikan kad diskaun atau kad potongan dan pula dapat kumpul mata ganjaran anda.


Kelebihan Menyertai Program Mykad Smart Shopper


  • Pengaktifan Mykad untuk dijadikan kad diskaun anda secara percuma.
  • Tiada sebarang annual fee dikenakan ( PERCUMA seumur hidup).
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya ia tidak akan menyesakkan dompet anda dengan kad-kad tambahan yang tidak diperlukan untuk semua urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tiada tarikh luput.
  • Walaupun tiada sebarang yuran dikenakan untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada syarikat berdasarkan mata ganjaran yang terkumpul semasa anda berbelanja dengan mykad anda.
  • Aplikasi Mykad Smart Shopper boleh dibuka menggunakan iPad, iPhone dan Smartphone lain dan disokong oleh sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"


Saya doakan agar rakan-rakan berjaya semua dalam Contest SEO  "Jom Aktifkan Mykad".

44 ulasan:

  1. Tak sangka dengan hanya mengaktifkan myKad banyak kelebihan yang akan kita perolehi.Terima kasih atas perkongsian yang penuh info ini.

    Jemput baca: Bestnya Main Pasir Di Rumah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul tu Ila Fyra.... dengan hanya menggunakan mykad kita, daftar dan aktifkan dan boleh buat pembelian di kedia2 terpilih dlm program mykad smart shopper. Terima kasih cik Ila sudi berkunjung ke sini dan memberi komen di entri "Jom Aktifkan Mykad".

      Padam
  2. Jom sama-sama kita aktifkan Mykad kita untuk program ini dan juga sertai contest SEO agar ia lebih meriah lagi disamping dapat hadiah wang tunai. Jom Aktifkan Mykad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Aniza... mari kita pakat aktifkan mykad di program mykad smart shopper dan samping itu boleh juga join contest SEO "Jom Aktifkan Mykad anjuran blog Cotertan Anuar. Semoga anda berjaya jugak ya....

      Padam
    2. Terima kasih buat En Kamil aka sensasi2020 kerana doakan untuk saya. Saya juga doakan anda berjaya dengan keyword Jom Aktifkan Mykad.

      Padam
  3. Macam best jer aktifkan Mykad ni......hadiahnya pun lumayan....kelebihannya berganda-ganda.....thanks for info dear....

    Menu Bihun Bakso Sebagai Peneman Di Kala Hujan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yalah Nila... hadiah yang ditawarkan cukup lumayan, sekarang ini pun saya cuba buat yang terbaik agar berada di page 1, semoga anda dan juga saya berada di kedudukan terbaik dengan keyword Jom Aktifkan Mykad dalam program Mykad Smart Shopper.

      Padam
    2. Salam buat Nila..... memang best Contest SEO ini, Jom Aktifkan Mykad untuk melayakkan diri untuk dapatkan hadiah lumayan. Semoga berjaya....buat Nila.

      Padam
  4. terima kasih banyak2....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Najib..... adakah anda join contest SEO ini jugak. Jika ya saya doakan anda berjaya dan juga admin blog ini.

      Padam
  5. jom aktifkan Mykad anda dalam program Mykad smart shopper. semoga berjaya.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Satu artikel yang sungguh menarik dan penuh informasi dgn keyword Jom Aktifkan Mykad. Tetima kasih sudi lawati blog saya. Sempga anda juga berjaya.

      Padam
    2. Sungguh menarik artikel bro.... sesuai sangat untuk contest SEO ini Jom Aktifkan Mykad. Harap-harap anda berjaya nanti.

      Aniza Pelawa Anda Singgah Di Blognya:

      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  6. goodluck Sensasi2020 . jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah terjah blog Parih..,. semoga berjaya dgn contest SEo yg disertai.

      Padam
    2. Salam Mad Parihh.... jom kita aktifkan my kad kita.

      Padam
    3. Ya betul tu, sama-sama kita join dan meriahkan dengan menggunakan kata kunci Jom Aktifkan Mykad.

      Padam
  7. wah ada contest seo lagilah, good luck bro untuk contest yang ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mari sama-sama kita pakat join Contrst SEO Jom Aktifkan Mykad.

      Padam
  8. Semoga berjaya dalam contest SEO ini buat sdr Kamil. Rajin nampaknya menyertai kontest ya...mesti ada rezeki nanti. Insyaa Allah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yalah Aynora Nur, saya kalau tak join Contest SEO tidak sedap rasanya, macam makan nasi tanpa lauk. Semoga berjaya juga buat anda....

      Padam
  9. Saya lihat sensasi2020 sentiasa saja sertai contest lebih lagi contest SEO. Nampaknay saya pun kena kerap join juga untuk penjenamaan kita juga. Moga blog kita dikenali.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Aniza, kita kena kerap sertai contest SEO, segmen Giveaway untuk berkenalan dengan peserta lain dan dapat membina network sesama blogger lain.

      Padam
  10. Sama-sama kita aktifkan mykad sekarang.

    BalasPadam
  11. Semua blogger yang ada mykad patut sertai contest ini... hehe
    Selamat dan semoga berjaya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Bin Muhammad (BM) aka relakssminda yang sentiasa power SEO dan contest SEO sentiasa berada di rangkin SERP page 1 Semoga berjaya buat anda jugak.

      Padam
  12. Semoga berjaya dengan contest SEO Jom aktifkan mykad. Artikel bro sungguh menarik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih semua yang terlibat memberikan sokongan.

      Padam
  13. tima kasih sudi melawat blog sya.. semoga berjaya ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kembali kepada Syafiyyah kerana sudi berkunjung di sini. Semoga dapat memberi sedikit manfaat apa yang terkandung di blog ini. Semoga berjaya juga buat Syafiyyah....

      Padam
  14. Saya baru activekan blogspot saya. Harap masih berpeluang join contest ni .. thanks to Kamil Salleh bg inspirasi utk saya terus berblogging..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama cik dee, kita sama-sama membantu.

      Padam
  15. Salam.... semua . Saya doakan agar anda berjaya dengan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mari mereahkan suasa blogger dan aktifkan mykad kita.

      Padam
  16. entri bro kamil semakin mendaki...terbaik bro!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun tak tahu macam mana pak google nilai entri ini. Semoga ianya terus naik.

      Padam
  17. bro kamil...themes blog memang kecil ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kecil bagaimana tu, dari segi header atau artikel. Saya buka tiada apa pun. Terima kasih beri komen ini. Nanti saya check.

      Padam
  18. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog kerana berada pada page 1 dalam ranking!! Boleh baca entri saya di pautan di bawah:

    Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
  19. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    BalasPadam
  20. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    BalasPadam
  21. last day contest seo ni akan blangsung, semoga berjaya abg kamil

    BalasPadam
  22. selamat berjaya bro kamil...

    ambe dah pening nak buat apa..tak byk ilmu seo..nak kena byk belajar dgn bro

    BalasPadam
  23. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya

    http://hajarashikin.blogspot.com

    BalasPadam