sensasi2020

Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz | sensasi2020 Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz - sensasi2020

Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz

Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Salam perkenalan buat admin Papaglamz. Sudah lama tidak menyertai segmen, giveaway mahu pun contest. Peluang begini perlu disertai untuk menambah rakan-rakan baru dalam dunia blogger. Ia juga untuk penjenamaan blog kita agar mudah dikenali ramai.



Segmen, Catwalk, Blogwalking, Blogger, Blogging, Blogger
Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Jom mari sama-sama sertai segmen ini jika ada masa terluang atau tidak apa nak kemas kini di blog masing-masing sambil catwalk atau blogwalking ke blog peserta lain. Insya Allah....!



Tahukah Anda Simkad 1XOX Adalah Terlajak Murah, Bertukarlah Sekarang! 


Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Tidak susah sangat nak menyertai Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz sebenarnya. Syarat-syarat amat mudah sekali, sesiapa pun dibolehkan menyertainya. Cepat-cepat sertai. tarikh tutup pada 16 Mei 2015. (ha..ha... ini hari saya BIRTHDAY) dan pula jatuh pada "Hari Guru".


Setiap segmen ada tujuan sebenar yang admin Papaglamz mahukan. Untuk lebih lanjut bolehlah ikuti penerangan di bawah ini supaya lebih jelas.



Apakah Tujuan Sebenar Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz?


Tujuannya adalah:


  • Papaglamz mahu cari peserta Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz untuk di letakkan pada sidebar blog beliau sebagai bloglist. Inilah peluang nak dapat backlink percuma. Ini baik untuk blog anda bila ia disenaraikan di mana-mana blog.
  • Peserta bertuah akan berpeluang mendapatkan review blog anda untuk disenaraikan dan direviewkan oleh empunya diri Papaglamz.
  • Menyediakan satu platform yang mudah untuk semua blogger hendak blogwalking (catwalk) ke mana-mana blog lain.
  • Menambah follower yang baru dan sedia ada agar dapat mengeratkan lagi ukhwah dan berkongsi informasi atau maklumat sesama blogger.


Syarat-Syaratnya Adalah:


  • Mestilah mempunyai blog, tidak kira baru atau pun lama.
  • Like FB page Papaglamz yang perlu anda ikuti sebagai menambah rakan follower anda.
  • Follow instagram Papaglamz sekiranya anda juga ada akaunnya. Bolehlah berkongsi foto-foto menarik nanti.
  • Buat satu entri atau artikel bertajuk "Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz" dan jangan lupa letak banner seperti di atas dan backlink ke blog Papaglamz.

Hanya itu saja yang perlu anda lakukan. Jom mari pakat sertai segmen ini bagi menambahkan salatulrahim antara blogger. Aku sertai ini pun untuk menambah follower juga. Salam perkenalan buat semua peserta segmen ini sekalian. 

Semoga berjaya terpilih menjadi salah seorang peserta untuk disenaraikan di bloglist dan direview blog anda oleh penganjur segmen ini. Sekian terima kasih.....!

38 Komentar untuk "Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz"

Assalamualaikum.. salam singgah beserta balas kunjungan dari saya RahimAim buat anda Kamil Salleh (Ayat formal sekejap)... Salam kenal dari Segmen yang sama :)

Waalaikumussalam.... anda dialu-alukan untuk berkunjung ke sini sekerap mungkin. Semoga dapat banyak lagi info boleh kita kongsikan. Semoga berjaya buat Rahim Aim

gudluck..dri segment yg sama
http://lonafreak.blogspot.com/

salam, singgah untuk bercatwalk disini. dari GA yang sama. ^___________^

http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

selamat bersegmen bro kamil :)

Terima kasih Lona berbalas catwalk di blog saya....Good Luck

Terima kasih Ez Bil datang berkunjung ke blog saya. Semoga terpilih nanti sebagai peserta bertuah.

Terima kasih Mad Parihh..... saya tahu anda memang gemar catwalk di blog rakan-rakan lain. Moga anda sejahtera hendaknya.

InsyaAllah bro Kamil... semoga segala info yang dikongsi membawa manfaat buat kita semua.. :)

hai hai !!
MG blogwalking sni ..
have a nice day ^__^

btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

tqsm! xoxo

Singgah catwalk dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Assalamualaikum..Kak Sue singgah dari segmen yg sama..good luck..

Assalamualaikum..Kak Sue singgah dari segmen yg sama..good luck..

Goodluck. Singgah dari segmen yang sama

salam kenal...balas kunjungan...all da best bro...slmt berblogging

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

singgah sini.mmbls kunjgn.goodluck!:)

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

have been conducted, now, you should consider to apply for SSC CGL 2017.
ssc exam calendar 2017


good kind of applications that causes unnecessary data intake aptoide apk indulged with innovation needs to have become aware of nice.
aptoide for android

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top