sensasi2020

Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD | sensasi2020 Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD - sensasi2020

Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD

CONTENT

Pendahuluan

1.0 - Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD
2.0 - Cara mudah Bina Kedai Online Amazon
3.0 - Buat kedai Online Dalam 5 Minit
4.0 - Jana Duit Komisen Dalam USD
5.0 - Dikendalikan Oleh Nichify Secara Outomatik
6.0 - Program Affiliate Amazon
7.0 - Apa Itu Nichify?
8.0 - Kelebihan Nichify
9.0 - Rebut Peluang Keemasan
10.0 - Testimoni
11.0 - Penutup



Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD
Affiliate Nichify



Pendahuluan


Ramai yang teringin mahu Bina Kedai Online Amazon Dapat income USD, tetapi ramai yang tidak tahu bagaimana? Yalah zaman sekarang ramai yang bercita-cita ingin jana pendapatan sampingan atau pendapatan kedua untuk hidup dalam dunia ekonomi yang semakin teruk ini. Mari kita cepat-cepat rebut peluang keemasan ini.



1.0 - Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD

Percaya atau tidak cuba tengok dulu cara bagaimana nak "Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD". Lepas itu jika berkenan boleh cepat-cepat beli dengan potongan 90%. Banyak tu... jangan tunggu lagi jom mari beli cara "Bina Kedai Affiliate Amazon Dalam 5 Minit". Promosi ini akan berakhir pada 3 November, ada lebih kurang 2 minggu lagi sebelum ia ditamatkan promosi ini.


2.0 - Cara Mudah Bina Kedai Online Amazon

Saya sudah jumpa cara mudah bina kedai online Amazon, yakni satu sistem yang cukup sempurna dan amat mudah, cepat dan terbaik iaitu dengan menggunakan satu sistem yang diberi nama "Nichify".


3.0 - Buat Kedai Online Dalam 5 Minit

Ye ke hanya memerlukan 5 minit sahaja dah boleh buat kedai online dan boleh jana pendapatan sampingan...Wow....terbeliak biji mata tengok orang lain dah jana income. Kita pula bila lagi, takkan nak lihat orang lain saja yang mengaut komisen lebih lagi dengan affiliate amazon.com.

Ya....Hanya perlu 5 minit saja untuk setup website Nichify untuk pasaran Malaysia tetapi jika untuk pasaran antarabangsa, mungkin mengambil masa sedikit, lebih lagi yang kurang fasih berbahasa Inggeris.


4.0 - Jana Duit Komisen Dalam USD

Kadar nilai ringgit berbanding USD amat ketara tetapi jika kita jana income dalam USD, ia amat lumayan sekali. Dalam keadaan sekarang, apa yang perlu kita cari adalah mencari satu sistem yang bagus, mudah, cepat dan sempurna untuk melakukan semua ini. Ia diurus selia oleh satu sistem yang amat menetapi cita rasa terkini.


5.0 - Dikendalikan Oleh Nichify Secara Automatik

Dengan Nichify anda tidak perlu buat secara manual, semuanya telah dijalankan secara automatik. Sesiapa pun boleh buat dengan tutorial yang mereka berikan. Setelah disetting semua, ia akan diurus secara automatik oleh Nichify. Bukan itu sahaja, anda boleh menjana pendapatan melalui online.


6.0 - Program Affiliate Amazon

Sebut saja Amazon, terbayang kita tentang produk mereka jual beratus ribu jenis ada ditawarkan amat menarik. jangan risau kerana dengan sistem affiliate program daripada Amazon semuanya tersedia jika menggunakan sistem Nichify.

Amazon merupakan tempat orang ramai untuk membeli apa saja barangan yang mereka perlukan. Inilah peluang untuk kita mendapatkan Nichify bagi menarik pembeli agar terus ke website Nichify kita, kerana Amazon menjual kepada lebih 200 negara di dunia.


7.0 - Apa Itu Nichify?

Sistem Nichify menggunakan program affiliate dari Amazon, tetapi dengan cara yang amat berbeza sekali. Affiliate lain mempromosikan produk secara terus ke laman Amazon dan hanya mendapat komisen jika jualan dihasilkan dalam masa 1 hari.

Dengan sistem Nichify, anda membina kedai online anda sendiri, dan prospek memilih produk seperti dalam kedai online lain. Apabila mereka ingin membayar, barulah sistem Nichify akan menghantar mereke ke laman Amazon dengan ID affiliate atau agen anda. Dengan cara ini, anda mendapat komisen kalau jualan dihasilkan dalam masa 90 hari.


8.0 - Kelebihan Nichify

Banyak kelebihan bila anda membeli Nichify ini sebenarnya. Ia merupakan salah satu cara terbaik untuk menjana pendapatan dalam USD melalui kedai online Amazon. Cuba kita bayangkan jika dapat komisen USD100 secara komisen yang kita dapat nanti. Jika ditukar dengan nilai matawang kita pastinya lebih daripada RM400. Sungguh menarik...bukan?

  • Pengurusan Website Yang Mudah - Lebih mudah membina website kedai online dengan niche yang sama dalam satu dashboard tidak seperti blogspot.
  • Pasaran Affiliate Automatik - Semua produk ini dimasukkan dan dikemaskini secara automatik. Jadi anda akan mempromosikan produk yang terbaik sahaja dari website anda, dan anda tidak perlu mencari produk secara manual.
  • Autoresponder dan Pemasaran Emel - Anda tidak perlu membayar Aweber atau GetResponse untuk sistem pemasaran autoresponder. Semuanya telah siap dibina ke dalam sistem Nichify.
  • Lebih Mesra Penguna Daripada Wordpress - Sistem Nichify adalah ringkas, laju, dan senang digunakan oleh sesiapa pun, walaupun anda tidak bagus dalam hal-hal teknikal.

 9.0 - Rebut Peluang Keemasan

Apa tunggu lagi, rebutlah peluang keemasan ini, ia telah lama dilancarkan secara percuma sebelum ini dan kini Gobala Krishnan, yakni pencipta sistem Nichify telah membuat promosinya. Ia akan berakhir pada 3 November nanti. tinggal lebih kurang dua minggu lagi. Jika berminat boleh klik di pautan di bawah ini.





10.0 - Testimoni

Kita tidak perlu mahil skil teknikal untuk menggunakan Nichify. Ramai yang sudah memberi respon yang baik terhadap sistem ini. Jom kita lihat video tentang testimoni tentang Nichify.







Seperti yang anda boleh dengar dan lihat, ramai pengguna Nichify yang 100% berpuas hati dengan apa yang kami tawarkan.

Jika anda mendaftar sekarang, anda akan mendapat panduan lengkap PDF dalam Bahasa Malaysia yang menunjukkan anda langkah demi langkah bagaimana untuk setup dan menggunakan Nichify anda.


11.0 - Penutup


Terdapat banyak kedia online yang dibina khas untuk program affiliate di amazon tetapi dengan Nichify ia lain daripada yang lain kita jumpai. Namun dengan Nichify amat mudah, senang, cepat dan dibuat secara automatik. Lepas ini tidak payah nak setting dan setup apa-apa dah....semuanya telah diurus oleh Nichify secara automatik.

Ia adalah sistem terbaik, rugi jika tidak ambil peluang ini dan membelinya dengan segera. Apa tunggu lagi, ia akan ditamatkan jualannya pada 3 November nanti. Rupanya "Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD". Bolehlah kongsi artikel ini untuk rakan-rakan anda tentang kebaikan sistem ini.

25 Komentar untuk "Bina Kedai Online Amazon Dapat Income USD"

usd bukan nilai sikt banyak sungguh itu aduh...

Memang betul tu Suri, jika nilai USD ke RM memang power. Jom klik dilink promosi untuk dapatkannya.

memang saya perasan juga dengan promosi para blogger tentang perkara nie..

peluang yg kalau boleh jangan dilepaskan....

Ramai yg dahmula promosikan Nichify ini, moga ianya berbaloi.

Peluang ini memang besar utk dpt income tapi atas inisiatif sendiri bagaimana nak kendalikannya.

Baru tahu akan perkara ini huhu. Terima kasih.

sistem ni memang dah mudahkan kerja nak buat kedai online amazon, kejap je siap.

syoklah, saya baru buat seminggu tapi belum dapat apa2 USD lagi ni. ok ke sebenarnya ye?

Amat memudahkan sistemnya kan..banyak la boleh dapat pendapatan pasif dari blog lepas ni

Bolehlah cuba beli satu Nichify ini, bagus untuk jana pendapatan sampingan dengan income USD.

Rupanya Syami dah belilah sistem Nichify ini. Tahniahlah...semoga dapat USD dalam waktu terdekat.

Cuba dulu PPuan Raihanah Ahmad, mungkin rezeki puan untuk jana income USD ini.

Insha Allah...Noriza, doakanlah untuk saya, belum pernah lagi dapat income melalui USD ni, kalau ringgit tu ada lah...

Dah nak tutup dah ni..Tinggal beberapa hari lagi. Lepas ni harga dia naik....

Betul tu Sani, nak tanya Sani dah beli ke. Spa link kedai Amazon tu?

InsyaAllah abang Kamil, semoga bertambah la rezeki selepas ni

hampir-hampir saya grab nichify ni itu hari :D

Dah beli atau brlum Tuan Sabree

ade jgk dftar affiliate dgn amazon..tapi xrajin buat promosi..

HI,

Macam mana dengan teknik promosi Nichify ni?

PPC, FB, SEO? Atau lain lain?

Saya takut, buat kedai je senang, nak cari orang dalam kedainya yang susah

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top