sensasi2020

Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016 | sensasi2020 Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016 - sensasi2020

Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016

Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016 | Hasrat untuk berkumpul dengan group Best Blogger Network (#BBN) akhir tercapai juga, setelah seramai 21 orang ahli BBN berdaftar untuk hadir pada Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 anjuran Denaihati dan ditaja oleh penaja utama MDEC (Malaysia Digital Economy Corperation).


Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016
Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016

Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016



Badges Best Blogger Network
Badges Best Blogger Network #BBN


Terima kasih buat geng #BBN atau Geng Best Blogger Network yang sudi meluangkan masa untuk sama-sama berhimpun dalam satu majlis bagi pertemuan antara blogger-blogger dan juga rakan media sosial seperti Facebook, Instagram, WhatsApp, WowApp dan sebagainya.

Seramai 23 orang yang dah jadi ahli BBN turut serta dalam MdecSBB2016 yang telah dianjurkan oleh Denaihati Network bertempat di Grand Campbell Hotel, Kuala Lumpur dan penaja utamanya Mdec dan penaja-penaja lain.

Rugi bagi anda jika tidak menyertai atau pergi ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 kali ini, Banyak perkongsian daripada ahli panel yang dijemput. Mereka berkongsi pengalaman mereka tentang bagaimana menjana income melalui media sosial dan sebagainya. Pendapatan yang mereka perolehi amat lumayan.

Sekurang-kurangnya perkongsian mereka akan menaikan semangat kita untuk lebih berusaha dapatkan pendapatan apa yang mereka kecapi kini.

Ramai Geng BBN Dapat Cabutan Bertuah



Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016
Cabutan Bertuah Diperolehi Oleh Geng BBN 


Bukan itu saja... banyak cabutan bertuah yang penganjur sediakan untuk peserta SBB2016. Bagi geng BBN, ramai juga yang berjaya dapat lucky draw (cabutan Bertuah). Diantara yang berjaya dapat adalah saya sendiri (Kamil Salleh), Nor Diana, Namia, Fatin Bella, Hasrul Hassan, yeop Maz, MahaMahu, Sobri Mansor, Ariffin Hamzah aka Cik Pinz, Mohd Zakwan Zain dan mungkin ada lagi yang dapat saya tak berapa ingat de....

Tahnaih buat mereka....semoga boleh datang lagi untuk SBB2017, yakni untuk SBB ke-6 yang akan diberitahu kelak. Kita tunggu dan lihat pada tahun depan 2017 nanti.

Ada yang lagi best.... ramai kita kenal hanya nama blogger saja, tetapi pada majlis SBB ini, kita dapat bersua muka, bertegur sapa dan berkenal-kenalan.



Bersama Geng Best Blogger Network Si MdecSBB2016
Name Card Dapat Di MdecSBB2016

Ada diantara kita sama-sama bertukar namecard atau bisnes card dan sebagainya. Bagi saya pula, saya dapat mengumpul lebih daripada 50 card daripada blogger lain. Walaupun tidak banyak tetapi cukup teruja bila mana dapat berjabat salam dan bertanya dan berbicara dengan blogger otai.

Jangan lupa ikuti perkongsian Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016 ini untuk mendapat gambaran sebenar tentang majlis tersebut.

Jika ada #SBB tahun depan, jangan lupa mendaftar awal-awal agar tidak terlepas untuk hadir ke majlis yang amat bermakna ini.

Jumpa lagi di SBB2017..... Oh ya... jika nak join group BBN jangan lupa Whatsapp di nombor  saya 013-9995015. Bye!

9 Komentar untuk "Bersama Geng Best Blogger Network Di MdecSBB2016"

Tahniah kepada semua kerana sudi berjumpa dengan yeop yg tak berapa hensem sangat. Hahahah

Tahniah jugak sebab dapat hadiah cabutan bertuah. Yeop pulak jadi orang terakhir dapat hadiah dari Tuan Denaihati.

Selalu mcm tu kan... Apapun yeop harap dengan perjumpaan ini akan mengeratkan hubungan antara satu sama lain.

Tahniah semua rakan2 BBN!

Kenangan paling tak dapat dilupakan.. bila geng2 blogger BBN bertemu n buat kecoh.. paling best meja no. 11 paling banyak hadiah.. hehehee..

mmg cool ahli bbn..

yeop yg pakai baju hitam tu ke..

sukses selalu!


http://deannoveraherbal.blogspot.co.id/

Meriah sungguh, memang jeles saya dibuatnya sebab tak dapat join sekali, takda sapa nak tengokkan anak

tahniah untuk team BBN..anda semua memang terbaik dan diprakui hebat dalam kelas yang tersendiri

alamak... gambo saya yilek...haha

saya suka website ni , good ..

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top