sensasi2020

Sambutan Ambang Merdeka 2016 | sensasi2020 Sambutan Ambang Merdeka 2016 - sensasi2020

Sambutan Ambang Merdeka 2016

Assalamualaikum.... Sambutan Ambang Merdeka 2016 | MALAYSIA #sehatisejiwa. Kali ini saya nak maklumkan untuk semua pembaca. Ia diadakan di Dataran Pasar Juadah Bandar Baru Ampang, Selangor. Di sini saya ingin mengucapkan "Salam Kemerdekaan" ke-59 untuk semua rakyat Malaysia.


Sambutan Ambang Merdeka 2016
Sambutan Ambang Merdeka 2016 Di Bandar Baru Ampang

Sambutan Ambang Merdeka 2016


Sambutan Ambang Merdeka 2016
Lebih 100 Cabutan Bertuah Untuk Pengunjung

Beginilah bila tibanya bulan Ogos, banyak persatuan, pertubuhan, NGO, yayasan dan kelab-kelab yang akan mengadakan sambutan di ambang merdeka. tidak kira tempat yang dirasakan sesuai diadakan sambutan tersebut. 

Ada yang dibuat di dataran, di stadium, di mini stadium, di padang bola, di balai raya, di bandaran atau di mana-mana saja yang dirasakan sesuai untuk penduduk setempat atau orang ramai.

Kali ini saya nak bercerita tentang Sambutan Ambang Merdeka 2016 di Bandar Baru Ampang, yakni diadakan di Dataran Pasar Juadah, Bandar Baru Ampang, Selangor. Ia dianjurkan oleh Yayasan MAYS (Yayasan Masih Ada Yang Sayang)

Aturcara Majlis Sambutan Ambang Merdeka 2016

Tarikh: 30 Ogos 2016
Masa: 9 malam - 12.30 tengah malam
Tempat: Dataran Pasar Juadah, Bandar Baru Ampang, Selangor
Acara: 
> Persembahan Artis Tempatan
> Kayuhan Merdeka 2016
> Merdeka Bikers 2016
> Cabutan Bertuah (Lebih 100 cabutan bertuah disediakan)
> Persembahan bunga api detik 12 tengah malam.
            
# Semua masyarakat berbagai bangsa, kaum dijemput hadir.
# Sila daftar di kaunter pendaftaran untuk mengambil nombor untuk cabutan bertuah.

Inilah masanya untuk kita meraikan suasana Sambutan Ambang Merdeka 2016 pada tahun ini. Sebagai rakyat kita seharusnya meraikannya sabagai tanda kesetiaan kita kepada negara Malaysia yang kita cintai selain daripada "Sambuatn Perarakan Hari Kemerdekaan" yang diadakan di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur pada 31 Ogos 2016.

Semoga masyarakat dan pengunjung bergembira meraikannya pada malam ini. Bawalah sanak-saudara, kaum keluarga untuk ramai-ramai menyaksikan pelbagai acara yang disediakan oleh pihak penganjur. 

Mana tahu anda bertuah untuk dapatkan cabutan bertuah yang telah disediakan oleh penganjur. Dikatakan lebih daripada 100 cabutan bertuah untuk dimenangi, diantaranya adalah motosikal, basikal, barangan elektrik dan hamper.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah anda tiada siapa yang tahu. Berdoalah agar anda bertuah malam ini. Insha Allah....

8 Komentar untuk "Sambutan Ambang Merdeka 2016"

Oh malam nie ya... menarik!... Salam Kemerdekaan buat tuan sekeluarga!! :)

Menang nak pergi bersama keluarga. Insha Allah jika tiada halangan.

ya keren banget sambutannya ni...

Keren sambutanya :)

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:+62852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
KLIK-> BOCORAN TOTO 2D 3D 4D 5D 6D

Selamat merayakan ulang tahun kemerdekaan untuk bangsa Malaysia Ogos nanti
Umroh Mei 2017
Umroh Ramadhan 2017
Haji ONH Plus 2017

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top