sensasi2020

Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K | sensasi2020 Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K - sensasi2020

Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K

Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19k. Nampak macam menarik je.... Betul ke ni? Nak tahu, cuba relex minda anda, tarik nafas panjang dan cuba memahami satu-persatu apa yang ingin saya ceritakan.


Yrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K
Skim Pelaburan Myrezki

Berita penting yang patut anda baca sampai habis apa yang saya ingin buka rahsia satu program yang menarik. Saya perlu mengambil masa anda sebentar untuk cuba memahami apa yang ingin saya kongsikan. 



Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K
Myrezki2u - Keratan Akhbar Harian Metro


Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K


Lihat pada tajuk "Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K" pun dah nak meleleh air liur, apatah lagi jika ianya benar-benar terjadi. Ini adalah "Program Penjanaan Pendapatan Yang Sangat Mudah".

Hanya melabur sebanyak RM30 dan anda akan dapat RM19K dalam masa enam bulan. Setiap bulan syarikat akan bayar mengikut turutan yang telah ditetapkan. Ini adalah basic pakej. Lihat carta di bawah.


Myrezki Global: Labur RM30 Dapat RM19K
Myrezki - Basic Pakej

Ia dipanggil pelan pendapatan basic pakej, yakni bonus autoplacement setiap ahli akan disusun 5 downline seorang di bawahnya secara automatik. Ini bermakna anda tidak perlu mencari atau menaja orang. Ibarat duduk goyang kaki pun dapat income.

Boleh tengok di bawah komisen saya dapat apabila ada orang nak turut serta join dengan saya. Setiap seorang yang berdaftar dan aktif, kita dapat RM10.

Selamat mencuba......


Komisen Diperolehi


Myrezki Global


Apa itu "Myrezki Global?" Myrezki adalah syarikat bumiputera dan anak syarikat FS TELECOMUNICATION. Bersistemkan e-bantuan downline bagi menjana pendapatan RM19K hanya dalam masa 6 bulan atau 7 bulan.



Myrezki Global: Labur RM30 Dapat RM19K
Myrezki Global

Syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan sah dari segi undang-undang.


Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM29K
Myrezki Global

Ini adalah alamat syarikat beroperasi untu mengesahkan Myrezki ini wujud!"

My Rezki
77-3, Blok D,
Platinum Walk,
No 27, Jln Langkawi,
53300 Setapak,
Kuala Lumpur.
Telefon: 0341317377

*NO PENDAFTARAN SYARIKAT*
*002534185-V*


Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19ak
Pendaftaran Myrezki Global di SSM 

Waktu operasi:  Jam 10 pagi hingga 5 petang.

Jika berminat boleh hubungi saya melalui Whatsapp di talian 0139995015. Saya boleh terangkan secara detail tentang program ini.


Kelebihan Program Myrezki


Banyak kelebihan yang terdapat di Myrezki Global. Diantaranya adalah seperti berikut:

  • Modal hanya serendah RM30.
  • Tidak menindas mana-pihak.
  • Keuntungan dibahagi sama rata.
  • Tidak perlu bayar yuran bulanan.
  • Modal sekali seumur hidup.
  • Setiap ahli disusun downline srcara percua seramai 5 orang.
  • Syarikat bekerja untuk anda (Menyusun downline di bawah anda).
  • Kumpulan atau group bekerja untuk anda.
  • Potensi pendapatan setiap bulan yang bakal diperolehi daripada hasil kerja syarikat dan kumpulan adalah seperti berikut.
- Bulan Pertama RM5
- Bulan Kedua RM25
- Bulan Ketiga RM125
- Bulan Keempat RM625
- Bulan Kelima RM3,125
- Bulan Keenam RM15,625
# Jumlah Keseluruhan RM19,530


Sistem Level Myrezki


Sistem level adalah auto. Ini bermaksud ia disusun tidak mengikut siapa yg menaja kita atau siapa yang kita taja... tetapi bonus sponsor kita tetap dapat. Jadi ke mana orang yang kita taja tadi pergi?

Mereka akan disusun dibawah ahli-ahli yang join terawal sebelum ni....selepas itu barulah giliran kita pula akan dapat Susunan Level bermula 1, 2, 3 dan begitulah seterusnya...

Akan tetapi......

Bila kita capai infinit.. Ada 1 kelebihan yang kita akan dapat iaitu bonus Infiniti dari Penajaan Direct sponsor dibawah kita.

Setiap kali ada ahli join, anda dapat RN0.50.

Contohnya....

Anda ada 60 orang direct sponsor di myrezki. Katakanlah 60 tadi pun menaja ahli seramai 10 orang setiap seorang, maka 600 ahli yang baru tadi anda akan dpt RM300 seorang.

Begitulah seterusnya.. sampai level berapa pun anda tetap dapat dan dibayar.

Faham ke tidak?
Tak faham boleh tanya..... di bahagian komen.

Siapa Saja Boleh Berjaya


Siapa saja boleh berjaya asalkan ada kemahuan. "Di mana ada kemahuan di situ ada jalan". "Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih". "Yang bulat tidak datang bergolek, yang pipih tidak datang melayang".

Semua orang mahu kaya dan berjaya. Kenapa anda perlu kaya dan berjaya? Tidak lain tidak bukan hanyalah kerana kita mahu ubah hidup daripada baik kepada lebih baik. Selain itu kita juga ingin bebas memilih dan ingin membantu orang lain setelah peluang yang ada kita tidak melepaskannya.

Tidak semua orang sanggup berubah untuk mencapai kejayaan, hanya segelintir sahaja yang berfikiran terbuka untuk berubah. Perubahan yang memerlukan sedikit pengorbanan.


Sebab-Sebab Kenapa Kita Tidak Berjaya

Saya huraikan enam sebab kenapa kita tidak berjaya?

Semoga dengan enam sebab ini kita akan ubahkan sikap kita yang bersarang dalam diri.

  • Kita Tidak Mempunyai Matlamat - Tidak kiralah matlamat jangka pendek atau jangka panjang. Apa yang penting kita ada daya fokus dan kuasa untuk berusaha agar mencapai impian kejayaan dalam hidup.
  • Kita Tidak Mahu Berusaha - Inilah sikap yang negatif yang perlu dibuang jauh-jauh. Tengok orang lain berjaya, kita pun mahu berjaya tetapi usaha kita ala-ala saja. Mudah berputus asa, walhal sebenarnya gandakan usaha pasti berjaya. Itu formulanya yang kita sedia maklum dan pernah dengar.
  • Kita Memberi 1001 Alasan - Alasan inilah yang membantutkan kita untuk berjaya. Lebih bahaya lagi jika kita berusaha sekerat jalan sahaja. Walaupun diberi alasan yang munasabah tetapi jika penyelesaian tidak ditamatkan, usaha kita selama ini jadi sia-sia.
  • Tidak Mahu Berubah - Berubah juga dikategorikan sebagai berhijrah. Sempena Tahun Baru Hijrah 1439 pada tahun 2017 Masihi ini, kita ubah dari segi sikap kita yang ego, perubahan minda kita dan kehidupan seharian kita juga perlukan perubahan yang jitu.
  • Rezeki Bukan Milik Kita - Ya betul.... ia milik Allah Taala tetapi jika hanya berpeluk tubuh sahaja, mana mungkin rezeki itu datang kepada kita. Berusaha, berdoa dan bertawakal itulah yang perlu kita lakukan. Itu janji Allah kepada kita semua.


10 Nasihat Dari Mentor Saya Untuk Berjaya Dalam Bisnes:


1. Buat. Buat. Buat dan Buat....

Ramai orang ada idea bagus, tetapi tak buat. Nak berjaya, kena buat. Banyak bisnes besar, bermula kecil-kecilan.

2. Fokus

Banyak bisnes gagal bukan kerana tak ada idea, tetapi idea terlalu banyak. Buat keputusan bisnes apa nak buat, kemudian tumpukan kepada bisnes tersebut.

3. Usah berhenti belajar

Belajarlah dengan mentor anda. Apabila kita berasa sudah cukup pandai, ketika itu kita menempah kegagalan.

4. Fokus kepada bisnes kita

Usah habis masa mengkritik dan mencari salah bisnes orang lain. Orang lain salah belum tentu kita betul.

5. Usah harap orang lain tolong bisnes kita

Kita usahawan, buat sendiri. Usahawan usah ada minda peminta sedekah. Lebih banyak memberi daripada menerima.

6. Jangan putus semangat

Elakkan mudah rasa kecewa dan putus semangat. Dalam bisnes, ada masa naik, ada masa turun. Bawa bertenang. Itu lumrah dalam perniagaan.

7. Fokus kepada penyelesaian

Semua bisnes ada masalah. Ada orang gunakan istilah cabaran. Apa pun, usah fokus kepada masalah. Cari penyelesaian, di penghujung terowong yang gelap, ada cahaya.

8. Terus belajar

Belajar dari sesiapa sahaja, namun akhir sekali buat keputusan sendiri. Usahawan mesti berani mencanggahi sesiapa sahaja, termasuklah apa yang dikatakan mentor dan sifu itu.

9. Berhenti salahkan orang lain

Orang berjaya berikan hasil, orang gagal berikan pelbagai alasan.

10. Buktikan dengan hasil

Sekiranya setiap kali anjing menyalak kita berhenti, maka lambatlah sampai ke destinasi. Biarkanlah suara sumbang memperlekeh apa yang kita lakukan.
Kita jalan terus. Buktikan dia salah bukan dengan cakap-cakap, tetapi dengan menunjukkan hasil kejayaan.

Selamat Berjaya.... buat semua yang dah join.


SEBAB PERLU KAYA DAN BERJAYA


1. Bila Ibubapa anda masih belum MAMPU menunaikan Rukun Islam ke-5 iaitu Menunaikan Haji, siapakah yang akan membantu menunaikan hajat & impian mereka?

Tergamakkah kita berkata,"aku pun tak ada duit"

2. Bila Ibubapa anda perlukan duit untuk meneruskan sisa-sisa kehidupan mereka, untuk makan sesuap nasi, seteguk air, siapa yang akan menanggung mereka?

Tergamakkah kita berkata,"aku pun tak cukup makan."

3. Bila ibubapa anda sakit, siapa yang akan uruskan bil-bil klinik, hospital & kos perubatan mereka? Adakah kita hanya perlu pejamkan mata dan pekakkan telinga? Mereka tidak pernah meminta-minta dari kita kerana mereka sangat memahami keadaan kita tetapi kita memahamikah keadaan mereka?

Tergamakkah kita berkata,"aku ada banyak hutang nak kena bayar bulan ni."

4. Bila Ibubapa anda bersedih kesunyian, tiada anak-anak datang menjenguk... siapa yang akan pulang menjenguk mereka sedangkan anda asyik sibuk memberi alasan "SIBUK, INGAT PULANG X PAKAI DUIT KE, DUIT MINYAK, DUIT TAMBANG" Kesunyian ibubapa kita dapatkah kita rasai? Mereka hanya perlukan kita beberapa ketika sahaja sebab mereka sudah merasai tak lama lagi mereka akan berhijrah ke alam kubur yang
jauh lebih sunyi.

NILAI DUIT......

- Duit...  tak boleh bawa mati tapi tak ada duit rasa nak mati.

- Duit... tak boleh beli kasih sayang tapi kasih sayang boleh hilang bila tak ada duit.

- Duit... tak boleh beli tidur tapi tak ada duit tidur pun tak lena.

- Duit... tak boleh beli kesihatan tapi untuk sihat perlukan duit.

- Duit... tak boleh beli kebijaksanaan tapi untuk dapatkan ilmu perlukan duit.

- Duit... orang bodoh nampak cerdik bila ada duit tapi orang cerdik nampak bodoh bila tak ada duit.

- Duit... bukan segalanya tapi segalanya perlukan DUIT..

Kelebihan Program Jana Pendapatan Ini


Labuh RM30 Dapat RM19K. Fikir sekali imbas macam tidak lojik tetapi itulah hakikatnya yang perlu anda ketahui dan rebut peluang ini dengan sebaik-baiknya. Program yang memberi pulangan berganda-ganda. Kelebihan yang ramai orang masih ragu-ragu, katanya "Spammer" , scammer dan penipu.

  • Tak percaya jangan join.
  • Ragu-ragu atau was-was jangan sertai.
  • Tak yakin usah serabut fikiran nak masuk ahli.
  • Tak nak RM19K jangan berangan nak dapat jika tak menyertainya.
  • Takut rugi jangan berkira-kira nak jadi orang berduit/kaya.

Diantara kelebihan yang patut anda ketahui adalah seperti berikut, percaya atau tidak, itu adalah pilihan anda sendiri. Tiada istilah paksaan dalam program pelaburan ini. "Tepuk dada tanya selera".

  • Modal keahlian hanya RM30 sahaja.
  • Tidak perlu beli produk, jika beli pun untuk kegunaan sendiri.
  • Tidak wajib untuk anda menaja atau mencari orang. Duduk diam-diam duit masuk.
  • Tidak perlu bayar yuran bulanan.
  • Modal RM30 sekali seumur hidup.
  • Sistem yang dipakai adalah auto downline.
  • Kongsep syarikat adalah berkongsi keuntungan.

SYARAT-SYARAT NAK JOIN


- BERUMUR 18TAHUN PADA TAHUN INI DAN KE ATAS.

- WARGANEGARA MALAYSIA SAHAJA.

- MEMPUNYAI AKAUN BANK DALAM MALAYSIA (BANK APA PUN BOLEH)

- MEMPUNYAI EMAIL (JIKA X ADA PM ADMIN GROUP UNTUK BUAT EMAIL).

- 1 ORANG, 1 PELUANG SAHAJA UNTUK JOIN.

- NAMA AHLI KENA SAMA DENGAN PENAMA PEMILIK AKAUN BANK.

- AKAUN TABUNG HAJI DAN ASB TAK BOLEH GUNA DALAM AKAUN MYREZKI (LAIN-LAIN BANK BOLEH)

- SEORANG HANYA BOLEH JOIN SEKALI SAHAJA JIKA DIDAPATI BUKA 2 AKAUN MYREZKI PENYERTAAN AKAN D TAMATKAN SERTA MERTA.

- 1 NAMA, 1 AKAUN, 1 EMAIL, 1 RESIT SAHAJA.

Sesiapa pun boleh join, ayah, emak, adik-beradik, sanak-saudara, pekerja kilang, kerja swasta, kerja kerajaan, bekerja sendiri, makan gaji dan sebagainya.

Nak join jangan lupa whatsapp saya melalui talian 0139995015 (Abe Kamil).

Personal Messagge (PM), Tulis "Saya Nak Join".


Soal-Jawab Berkaitan Myrezki


Ini jawapannya.....

Banyak yang bertanya, myrezki tu apa?
Ada yg kata jual barangkah?
Ada yang kata cari orangkah baru dapat hasil?
Ada yang kata BISNES SIMKAD kah?

Jawapannya....
Kita TAK PERLU jual barang pun....
Kita TAK PERLU cari ramai orang untuk dapat INCOME
Kita bukan BISNES SIMKAD

Memang kita bawah naungan FS Telecomunication tapi bukan jual simkad!

Lepas tu.. ada yg tanya
Ni MLM kah?
Ni Moneygame kah?
Ni pelaburan kah?
Ni kutu kah?

Jawapannya....
BUKAN MLM
BUKAN MONEYGAME
BUKAN PELABURAN
BUKAN KUTU

Sudah berapa lama Myrezki ditubuhkan? Sudah ada yg berjaya?

Jawapannya
Myrezki bermula pada tahun lalu (2016) tetapi mula dikenali orang ramai pada tahun ini (2017) dan semakin ramai yang menyertainya dan dah ramai yang berjaya! Anda bila pula.... ?

Adakah berdaftar SSM & KPDNKK

Jawapanya
YA..

Bagaimana kita dapat income??

Jawapannya...
Kita bergerak dalam satu kumpulan.. Dalam satu kumpulan kita mengamalkan sistem saling bantu-membantu.

Dalam kumpulan ada yang MENAJA dan TAK MENAJA.

Jadi.... yang TAK MENAJA akan dibantu oleh kumpulan yang MENAJA untuk dapatkan pendapatan pasif selama 6 bulan sahaja.

Pendapatan pasif itu akan melalui satu sistem iaitu 'autoplacement' dimana sistem akan bekerja untuk kita dan semua meletakkan tajaan dibawah anda semua secara rawak dan sama rata.

BEZA PENDAPATAN MENAJA & TAK MENAJA


TAK MENAJA
* Dapat basic pakej (6 bulan)
*Tiada bonus tajaan
*Tak boleh upgrade pakej

MENAJA
*Dapat basic pakej (6 bulan)
*Dapat bonus tajaan
*Berpeluang upgrade pakej (premium pakej 8 bulan)

TIADA PAKSAAN UNTUK MENAJA!!
NAK DUDUK DIAM TAK BUAT APA PUN BOLEH?

Syarat-syaratnya.....
Berumur 18 tahun ke atas
Ada modal RM30
Warganegara Malaysia
Ada akaun bank sendiri kecuali ASB dan TABUNG HAJI.

Pilihan ditangan anda sendiri bukannya orang lain.

Jangan ikut apa orang buat, ikutlah kata hati.

Saya hanya berkongsi saja.

Jangan lupa "Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K" untuk kongsikan kepada yang berminat.

Semoga berjaya, terima kasih...

7 Komentar untuk "Myrezki Global Labur RM30 Dapat RM19K"

Konsep yang mudah, murah dan cepat memang bagus Tuan..

Until elak keraguan boleh semak dengan bank negara..

Tak pe lab kalau RM30 je

Saya kira cuma RM20 je, kalau tak dapat pun tak pe, jika dpt Alhamdulillah...

RM20 hari tu dia buat promosi. Sekarang dah RM30 je...

itulah...saya perasan juga masa promosi di wasap tempohari..

kalau ada blog senang lagi nak buat promosi

bagus juga ni, sikit2 lama2 jadi bukit

Ada program buat duit terbaru nampaknya :)

Nampak menarik tapi mcm ada program yang serupa dgn ini..tunggu review dari member yg pernah join..

Harap berbaloi dan amanah!

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top