Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

Assalamualaikum....
Salam sejahtera...........


kain tudung shawl, fesyen terkini, skaft, contest seo, menang contest seo tudung shawl, hijabterkini
Contest SEO By Hijabterkini.com

Hijabterkini.com - Hijab Terkini Yang Chanteks merupakan satu website bisnes online yang menjual kain tudung hijab yang diberi nama "SHAWL". Apa itu Shawl? Shawl adalah selendang. Ada pelbagai nama Shawl seperti Shawl Myraa, Shawal Lunaa, Shawl Bella, Shawl Chaca sementara Inner Neck pula ada 2 jenis iaitu Inner Neck Cotton dan Inner Magic.

Mereka telah mengadakan satu "Contest SEO-Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com" untuk memperkenalkan kepada rakan-rakan blogger. Jom sama-sama kita meriahkan contest ini beramai-ramai. Ada hadiah menarik seperti shawl dan wang tunai menanti peserta.

Review Tentang Website/Blog Hijabterkini.com


header blog, hijab terkini, shawl, selendang, inner
Header HijabTerkini.com

Template - Menggunakan template premium wordpress daripada "WOO THEMES". Sangat sesuai untuk memantapkan penjenamaan dan memperkenalkan kepada pelanggan tentang produk bisnes online untuk dijual seperti shawl ini. (Markah: 7/10).

Header Blog - Tidak mengoda dan tidak sesuai untuk menarik minat pelawat/pengunjung dan ini memberi impak yang amat besar jika tidak diubahsuai secepat mungkin. Kalau tidak pandai, boleh upah designer untuk membuatnya. Banyak pereka grafik handal-handal dengan kos yang berpatutan. (Markah 3/10).

Model HijabTerkini.com

Model - Biasanya bisnes online menjual shawl memang sesuai dengan menggunakan model. Model yang cantik, lawa, cute boleh membuat ramai pembeli tergoda untuk membelinya atau tempah disamping tutorial yang telah disediakan di laman blog ini. Sebaik-baiknya boleh gunakan "YOUTUBE" sebaik mungkin untuk menambah aura tentang penjenamaan blog ini. Boleh buat video tentang tutorial cara memakai shawl. (Markah 6/10).

E-Commerce

Promosi - Banyakkan lagi promosi di mana-mana supaya ramai yang akan mengenali kewujudan blog bisnes online berkaitan kain tudung ini bukan setakat di Facebook sahaja. Boleh share di Instagram, Keek, Twitter dan guna  E-Commerce software. Dengan menggunakan E-Commerce Shopping Cart, seluruh dunia boleh mengenali barangan kita untuk dijual dan dipasarkan. (Markah 5/10).

Promosi Di Blog hairulazni.my Dengan Mengadakan Contest SEO

Contest SEO - Sangat bagus untuk memperkenalkan penjenamaan hijabterkini.com untuk rakan-rakan blogger bahawasanya kita telah mengusahakan satu bisnes baru kepada mereka. Setidak-tidaknya mereka akan tahu itu adalah syarikat kita untuk diwar-warkan kepada semua rakan-rakan blogger. (Markah 9/10).

HijabTerkini.com di Facebook.

Hadiah Yang Ditawarkan Untuk Peserta Contest SEO

Pertama - Limited Edition Shawl Myraa Chanteks Bercorak yang bernilai RM38.00 + Wang Tunai RM50.00

KeduaLimited Edition Shawl Bella Chanteks Bergabung yang bernilai RM33.00 + Wang Tunai RM40.00.

Ketiga - Limited Edition Shawl Chacha Berbiji Chanteks  yang bernilai RM29.00 + Wang Tunai RM30.00. 


Syarat-Syarat Penyertaan 

Penghantaran penyertaan bermula pada 10/1/2014 (12.01 am) – 27/1/2014 (11.59 pm).

Tarikh peserta mula berentap SEO bermula dari 28/1/2014 (12.01 am) – 28/2/2014. (11.59 pm).

Pemenang akan ditentukan berdasarkan 3 artikel teratas dengan keyword "Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com" pada enjin carian google.com pada 28/2/2014 (11.59 pm).Seperti biasa, kedudukan pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga adalah mengikut turutan dari atas ke bawah kedudukan 3 artikel tersebut.

Kesimpulannya

Pada keseluruhannya, kehadiran website/blog ini kena pada tempat dan masanya. Di mana sekarang ini ramai yang dah mula berkira-kira untuk memulakan bisnes secara online. 

Kelebihan dan keuntungan membuat bisnes secara online menjadi bertambah popular sekarang ini. Tahun 2014 adalah tahun yang paling mencabar. Semua barangan bolehlah dikatakan naik. 

Oleh itu jika tidak dimulakan dengan perniagaan, kita akan merasa bahan kenaikan kos sara hidup. Mengharapkan kerja makan gaji tidak cukup untuk menampung perbelanjaan harian bersama keluarga.

Keistimewaan harga yang ditawarkan dan dipromosikan untuk kain tudung shawl amat berpatutan, barangan berkualiti, fesyen menarik, kepelbagaian warna yang cantik, model dan patern shawl terkini. Sesuai untuk zaman moden yang mementingkan penampilan yang cantik dan menarik serta Inner Neck Cotton yang memberi keselesaan kepada wanita yang mahukan sentiasa menawan, mempesona dan keayuan terserlah.

Semoga blog  Hijabterkini.com terus maju dan berjaya menjadi satu perusahaan bisnes online terkenal di Malaysia dan seluruh dunia. Insya Allah....

Untuk keterangan lebih lanjut tentang Contest SEO ini bolehlah berkunjung ke website mereka. Selamat bercontest semua rakan-rakan.....!!

” Contest SEO - Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com ini dianjurkan oleh Hijabterkini.com dengan kerjasama daripada Hairulazni.my sebagai penaja hadiah wang tunai “
Kongsikan Artikel Ini :
+
Sebelumnya
« Post Sebelumnya
Seterusnya
Post Seterusnya »
0 Komentar untuk "Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com"

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2015 sensasi2020 - All Rights Reserved
|Template ByKunci Dunia | Design By sensasi2020
Back To Top