Apa Itu Dayre, Share More, Tell Your Story? Adakah anda tahu? Selain Blog, Twitter, Facebook, Instagram, Nuffnang juga telah menubuhkan satu aplikasi Dayre iaitu flatform blog mudah peribadi kita. Kita boleh install melalui iOS atau Android. Ia bukan sekadar boleh berkongsi banyak perkara tetapi boleh bercerita tentang cerita anda.Apa Itu Dayre Nuffnang, Share More, Tell Your Story
Dayre Nuffnang


Apa Itu Dayre, Share More, Tell Your StoryApa Itu Dayre Nuffnang, Share MMore, Tell Your Story
Ini Contoh Dayre Akaun Saya


Dayre ini telah diterbitkan artikelnya oleh Nuffnang pada tahun 2014 lagi. Itu jika saya tidak silap la... Ia lebih kepada berkongsi cerita anda melalui smartphone anda. Anda boleh bercerita apa saja. Jumlah huruf yang dibolehkan hanya 500 sahaja. Ia macam platform blog juga, boleh tulis apa saja cerita yang anda ingin ditulis dan boleh dihantar dengan bersertakan dengan foto, video, sticker dan lokasi anda berada. Aplikasi ini boleh anda install melalui iOS atau Android.


Apa Itu Dayre Nuffnang
Ini Contoh Sticker Bear Di Dayre

Dengan menggunakan aplikasi ini, anda boleh menulis artikel apa saja yang terlintas di fikiran anda. Buat tajuk tertentu yang difikirkan sesuai di situasi di mana anda berada. Senang bukan dan cukup menarik sekali. Saya tidak pasti adakah ianya juga termasuk dalam Buffered Earning Nuffnang.

Jika anda suka dengan aplikasi ini boleh install di smartphone anda dan boleh daftar di situ. Dan anda dapat link seperti ini... dayre.me/kamilsalleh. Jom mari follow saya ya! Boleh klik di link yang saya berikan ini untuk melihat situasi sebanar Dayre ini. Boleh baca, FOLLOW, LIKE dan SHARE.

Bolehlah mencuba sesuatu yang baru. ia baik untuk anda dipersilakan. Jika tidak memberi manfaat, abaikannya.

Semoga sedikit sebanyak dapat memberi penerangan tentang "Apa Itu Dayre, Share More, Tell Your Story".