Sekarang ini riuh dan ribut tentang Spekulasi Susu Kambing Siti Nurhaliza yang diminum dan telah dibuat naik di Instagram miliknya. Adakah ini minuman harian beliau untuk kekal sihat dan cantik atau berpeluang menimbang cahaya mata impiannya bersama suaminya Datuk K? Peroalan yang akan terjawab selepas ini. Apa kata beliau tentang hal ini.


Spekulasi Susu Kambing Siti Nurhaliza


Siti Nurhaliza: "Siti rasa belum masanyalah untuk Siti bercerita tentang perkara tersebut dan Siti lebih fokus kepada Konsert Satu Suara Vol 2 malam tadi". Jom ikuti video tentang "Siti Nurhaliza Hamil".


"Jika itu doa yang baik buat Siti, mohon semua doakan ia jadi kenyataan," demikian penjelasan Penyanyi tersohor tanahair dan nombor satu di Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin, 36 perihal Spekulasi Susu kambing Siti Nurhaliza dan yang hangat kini tentang beliau hamil.

Impian penyanyi itu untuk menimang cahaya mata pertama mungkin tercapai beberapa bulan lagi apabila penyanyi itu kini dikhabarkan sedang berbadan dua.

Setelah hampir sedekat beliau melayari rumahtangga bersama ahli perniagaan, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa, 56 tahun. Pasangan itu telah mendirikan rumahtangga pada 21 Ogos 2006 di Masjid Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.

Spekulasi ini semakin hangat dan semakin kuat bertiup kencang apabila Siti yang popular dengan lagunya "Mikraj Cinta" memuat naik sekeping foto dengan segelas susu kambing dan kurma menerusi akaun Instagram miliknya #ctdk atau #sitinurhaliza.

Kita sedia maklum, minuman campuran susu kambing dan kurma dipercayai penuh berkhasiat dan baik untuk wanita mengandung. Ia juga adalah makanan sunnah nabi selain daripada kismis, buah zaitun dan sangat digalakan untuk minum semasa hamil dan boleh menyihatkan ibu dan bayi dalam perut ibu.

Pengambilan makanan terbabit diamalkan oleh Rasulullah dan dapat membantu memberi tenaga kepada ibu dan kecerdasan minda kepada anak di dalam kandungan ibunya.

Apa pun kita doakan agar impian Datuk Siti Nuhaliza untuk menimang cahaya mata menjadi kenyatan. Insha Allah.... Semoga "Spekulasi Susu Kambing Siti Nurhaliza" yang bertiup hangat diperkatakan bertukar menjadi sesuatu yang pasti apabila tibanya nanti Siti sendiri mengumumkan berita gembira ini kepada peminatnya di seluruh negara.