Salam sejahtera.......


   Melihat rakan-rakan seperjuangan yang lain sibuk menceritakan tentang pendapatan di rumah/income, hati terdetik mencuba. Ramai yang dah mula membuat entri tentang income ini dan sudah mendapat hasilnya. Tidak kira apa saja pekerjaan yang sah dan halal, asalkan boleh menjana pendapatan sampingan. Itulah yang sepatutnya direbut.

      Orang  tua  selalu berkata  "Kalau Tidak Dipecahkan Ruyung Manakan Dapat Sagunya" kerana "Yang Bulat Tak Akan Datang Bergolek, yang pipih tak datang melayang", sesungguhnya "Berusaha Itu Tangga Kejayaan". 

  Tanpa  berlengah  lagi, saya  terus  mendaftar  di  http://www.jobdirumah.com dengan hanya membayar RM50.00, segala maklumat dan cara hendak mengendalikan pekerjaan telah mereka sediakan seperti "Program Latihan Dan Senarai Kekosongan Disediakan". Anda digalakkan untuk turut serta dalam program ini. Amat mudah untuk menjana pendapatan sampingan. Untuk keterangan lebih lanjut boleh layari di: http://www.jobdirumah.com atau boleh juga membuat pendaftaran sambil mengikuti iklan di bawah ini.
PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Maklumat lebih lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/kamilsalleh

Sumber Daripada jobdirumah.com
            
         Di  sini  saya  memberi  contoh  bayaran  yang  telah  dibayar untuk melanggan perkhidmatan ini. Tanpa bayaran kita tidak dapat perkhidmatan ini kerana ia adalah kos yang ditanggung oleh mereka untuk perbelanjaan perniagaan, khidmat pelanggan, pengiklanan, jualan dan teknikal.
Bukti Pembayaran Yang Telah Dibuat

         Tujuan ini tidak lain tidak bukan hanya mencari pendapatan sampingan. Dalam keadaan hidup yang serba memerlukan wang, maka dengan ini kita perlu mencari alternatif lain untuk menjana pendapatan. Kita terpaksa menanggung bebanan kos yang tinggi untuk terus kehidupan, lebih lagi yang telah berkeluarga. Anak-anak sekarang semakin membesar dan perbelanjaan sekolah kena juga dikeluarkan untuk masa depan pendidikan dan kehidupan mereka bila dewasa nanti.

        Insya Allah, semoga Allah akan merestui dan memberi keberkatan dalam pekerjaan sampingan ini. Semoga iringi doa daripada rakan-rakan untuk saya di dalam bidang ini. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua sahabat, tidak kira di mana berada yang sentiasa memberi pertolongan dan kerjasama selama ini. Terima kasih...terima kasih...terima kasih.......!!!


Maklumat lebih lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/kamilsalleh


BYE..........