Header Ads

16 Mei 2013 - Happy Birthday Disambut Pada Hari Guru

Assalamualaikum....
Salam sejahtera...semua....
Salam 1 Malaysia...!!!


16 MEI 2013 - HAPPY BIRTHDAY DISAMBUT PADA HARI GURUhappy birthday,selamat hari lahir,selamat hari jadi,disambut pada hari guru,
16 Mei 2013 - Happy Birthday Disambut Pada Hari Guru
        16 Mei setiap tahun, tarikh yang bersejarah pada semua warga guru. Tarikh yang memberi banyak impak yang besar terhadap peranan guru kepada para pelajar, sekolah, masyarakat dan negara. Sudah pastinya semua guru akan teruja bilamana 16 Mei ditetapkan sebagai "Hari Guru". Tema hari guru pada tahun ini adalah "Guru Malaysia: 1 Aspirasi, 1 Agenda".

         Satu lagi yang menjadi kebanggaan adalah tarikh "Happy Birthday" buat diri ini. Inilah kali pertama artikel ini diterbitkan buat sekalian guru-guru dan rakan-rakan serta sesiapa saja yang mengenali diri ini.

         Apa yang diharapkan pada tahun ini adalah supaya diri ini berada dalam keadaan sukses, dimurahkan rezeki, diberkati hidup di dunia dan dipanjangkan usia agar dapat memperhambakan diri pada Allah Taala. 

16 Mei 2013 - Guru Malaysia: 1 Aspirasi, 1 Agenda  
          Untuk semua warga guru, jalankan tanggungjawab yang diamanahkan untuk anda supaya menjadikan bangsa kita satu bangsa yang mulia dan berakhlak serta berbudi pekerti yang mulia. Targetkan matlamat terhadap setiap murid dan wawasan sekolah supaya dapat menaikkan nama sekolah dan negara di mata dunia. Peranan yang besar dan berat terpaksa dipikul demi untuk pelajar agar menjadi seorang murid yang berjaya.

            Akhir kata, "Selamat Hari Guru" dan jangan lupa ucapkan "Happy Birthday" atau "Selamat Hari Lahir" untuk saya juga.

HAPPY BIRTHDAY DAN SELAMAT HARI GURU, 
"GURU MALAYSIA: 1 ASPIRASI,1 AGENDA "


Tiada ulasan

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.