Mencipta Pelbagai Koleksi Catatan Sebagai Rujukan

Assalamualaikum....
Salam sejahtera........

Flashnote 4.4 By Softvoile

             Sedang asyik kita layari internet, tiba-tiba ada sesuatu yang penting kita jumpai seperti nombor telefon rakan, URL website/blog yang kita lawati, keyword atau perkataan menarik, pantun terbaik dan apa saja yang rasa kita berkenan di hati, boleh kita catatkan dengan segera. Tapi bagaimana caranya? "Akan saya berikan sebentar lagi!"

          Ini sudah tentu kita rugi jika tiada tempat untuk kita catatkan. Nak cari kertas memakan masa, pen pula entah dimana? Apa kata saya sarankan anda gunakan perisian percuma ini. Perisian ini kita boleh buat apa saja catatan atau buat nota simpanan. Tidak perlu bersusah payah, senang kerja kita, tidak perlu mengambil masa yang panjang. Ia amat membantu anda dalam urusan di internet atau pekerjaan anda, cekap membantu dan mudah digunakan.

       Bagaimana Mahu Mendapatkannya?  Senang  sahaja, anda  boleh download (muat turun) fail perisian percuma ini di http://www.softpedia.com/ dan taip flashnote 4.4. Lihat foto di bawah.     
           Apa ditunggu lagi? Lakukanlah download sekarang. Ia adalah percuma. Ia dibangunkan oleh http://softvoile.com/. Failnya bersaiz  1 MB dan menyokong pelbagai versi Sistem Operasi (OS) seperti Window XP,  Window Vista dan Window 7.

 # Gunakan Peluang Yang Ada Sebaik-baiknya....!!!
                 
Kongsikan Artikel Ini :
+
Sebelumnya
« Post Sebelumnya
Seterusnya
Post Seterusnya »
0 Komentar untuk "Mencipta Pelbagai Koleksi Catatan Sebagai Rujukan"

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2015 sensasi2020 - All Rights Reserved
|Template ByKunci Dunia | Design By sensasi2020
Back To Top