Pemilihan AJK Best Blogger Network | Pada 22 telah diadakan pemilihan untuk mencari Ahli Jawatankuasa group WhatsApp Best Blogger Network. Ini bagi menampakkan #BBN lebih profesional, organisasi yang ada nilai dan ada krebitiliti tersendiri. Siapakah terpilih semasa pengundian tersebut? Jom mari lihat senarai tersebut di bawah.Pemilihan AJK Best Blogger Network
Logo Rasmi Best Blogger Network

Pemilihan AJK Best Blogger Network

Pemilihan AJK Best Blogger Network telah diadakan di Group WhatsApp, lebih kurang pada pukul 9.30 malam. Ini bagi menampakkan group #BBN adalah sebuah kelab yang mantap dari segi pengurusannya untuk memudahkan jika ada apa-apa aktiviti untuk blogger di kemudian hari.

Setelah dibuat pemilihan daripada rakan-rakan #BBN, maka dengan ini saya dengan sukacitanya memaklumkan bahawa senarai di bawah adalah segala cadangan dan bantahan telah dikemukakan. Semoga dengan adanya AJK Best Blogger Network, maka tertubuhnya sebuah kelab yang ada penjenamaan dan autoritinya yang tersendiri. Jumlah ahli BBN sudah 64 orang dan masih dibuka untuk pendaftaran. Nak join boleh hubungi Tuan Kamil di talian 0139995015 atau Tuan Hanafi di talian 01134820051.

AJK Best Blogger Network


PENASIHAT TERHORMAT: lynk.my

PENGERUSI: Tuan Kamil Salleh

TIMBALAN PENGERUSI: Cahaya Diana 

SETIAUSAHA: Namia

TIMBALAN SETIAUSAHA: MahaMahu

BENDAHARI: Tuan Hanafi

TIMBALAN BENDAHARI: Akma Omar

AJK 1: AlongXP

AJK 2: Tuan Adzril

AJK 3: Yeop Maz

AJK 4: Syireen

AJK 5: Seri Nian

AJK 6: Dhia

AJK 7: Sobri Mansor Wakil Wilayah Persekutuan

AJK 8: Kak Shima

AJK 9: Hazirah Iuzira

AJK 10: Belum Ada


Semoga pemilihan ini adalah yang terbaik dan terbest untuk memantapkan lagi group atau Kelab Best Blogger Network. Melihat kepada senarai tersebut, ada watak-watak penting yang boleh memberikan idea, cadangan, buah fikiran dan apa saja yang berkaitan bagi memberikan group ini lebih mantap dan ada wawasan untuk lebih maju di masa hadapan.

Setakat hari ini, sudah ada penjenamaan di WhatsApp, Telegram, Fanpage Facebook #BBN dan terbaru adanya sebuah blog Best Blogger Network yang mantap untuk rakan-rakan #BBN untuk berkarya dalam penulisan dan di autoping ke blog tersebut.

Sama-sama kita doakan agar Group #BBN akan berjalan dengan lancar, berjaya dan menjadi sebuah organisasi atau kelab yang best, terhebat khas untuk blogger di Malaysia. Insha Allah....

Saya memohon jutaan kemaafan, jika ada silap dan salah sepanjang kita bersembang di media sosial terutamanya di group WhatsApp Best Blogger Network. Yang baik Adalah Datang Daripada Allah Taala dan Yang Tersalah  Adalah Mungkin Kesilapan Diri Sendiri.

Terima kasih buat semua rakan-rakan Group Best Blogger Network sentiasa memberi sokongan. Tanpa anda semua perancangan #BBN tidak akan berjaya. Terima kasih juga buat website URL Shorterner No 1 Malaysia lynk[dot][my] terutama Tuan Fakhrul yang sentiasa support group BBN dari dulu, kini dan selama yang mungkin.

Jumpa lagi di lain artikel yang berkaitan dengan Best Blogger Network

Wassalam.....