Header Ads

WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan

WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan | Semakin hari semakin ramai yang mula menggunakan aplikasi ini. Ia lebih kurang macam WhatsApp dan Telegram tetapi ia ada kelebihan dan keistimewaan tersendiri yang tiada pada media sosial lain. Ia adalah WowApp versi 7.0.0, Copyright 2015 © YouWowMe Limited. Sebuah syarikat yang berpangkalan di Hong Kong, yang mempunyai ibu pejabat di YouWowMe Limited, Bilik 2203, 22 / F, Menara 1, Pusat Lippo, 89 Queensway, Hong Kong.



WowApp Aplikasi terbaru Media Sosial
WowApp

About - The official page of WowApp - Doing Good Through the Power of Sharing. Connect, communicate and contribute on all your favorite devices.

WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan


WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan
WowApp Untuk Android, iOS, PC


Apa itu WowApp? Ramai yang masih samar-samar dengan aplikasi WowApp ini. Maklum sajalah masih baru dan masih ragu-ragu mahu menggunakannya, lebih lagi dipasang di komputer atau handphone mereka. Tidak mengapa.... cuba dulu baru tahu kelebihan yang ada pada WowApp ini. Bolehlah berdaftar dengan klik button di bawah ini. Ia adalah percuma (free).



WowApp Aplikasi Terbaru Media Sosial
KLIK DI SINI


WowApp - The Power of Sharing ini sejenis aplikasi instant messaging media sosial terbaru, lebih kurang WhatsApp, Line, BeeTalk, WeChat, Yahoo Mesagging, Telegram dan sebagainya. Aplikasi WowApp ini adalah percuma dan bukan saja percuma tetapi akan dibayar kepada anda mengikut profit perkongsian (earning) dan pendapatan melalui pengiklanan sebanyak 70%, WowApp akan bayar untuk anda dan akan meletakkan anda di gred tertentu yang di panggil bulu (feather).

Dikhabarkan pengguna WowApp sudah mencecah 888,000 orang semenjak ia dilancarkan pada tahun 2015.


WoweApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan
888,000 Member WowApp


Apakah Kelebihan WowApp

Banyak kelebihan yang ada pada aplikasi WowApp berbanding aplikasi instant mesagging free lain. Jom saya cuba berikan kebaikannya.


  • Aplikasi percuma, boleh pasang di komputer/laptop atau pun di smartphone.
  • Aplikasi media sosial pertama yang membayar kepada penggunanya.
  • Aplikasi WowApp ini boleh chatting, call dan video call, asal saja semua pengguna/rakan menggunakan WowApp juga. Boleh buat panggilan ke luar negara/antarabangsa.
  • WowApp menyokong semua peringkat dalam sistem operasi. Compatible atau serasi dengan Windows, iOS, Mac dan Android.
  • Boleh buat group sendiri untuk masukkan 50 user (dihadkan 50 saja) atau masukkan sesiapa saja (pengguna lain)

WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan
KLIK Join Kamil On WowApp

  • Boleh bersosial secara online dengan menghantar sms, info, foto, berkongsi kenalan, kongsi lokasi, hantar gambar peribadi, ikon emosi, video dan sebagainya.
  • Anda dapat earning dalam USD Dollar dan menggunakan WowCoin sebagai reward.
  • Payout/cashout boleh dilakukan dengan menggunakan Credit Card, Paypal dan Ware Transfer.
  • Untuk mendapatkan lebih lanjut kelebihannya, cuba dan pasang sendiri di PC atau Smartphone anda. 
  • Boleh juga lihat VIDEO ini untuk lebih lanjut.


Cara Pasang WowApp


  • Daftar dahulu dengan klik WOWAPP.
  • Klik "Join Kamil On WowApp".
  • Isi maklumat anda seperti alamat emel, username, creat password, retype password dan tekan Creat Account.
  • Download aplikasi WowApp di PC, Android atau iOS.
  • Semak emel anda dan buat pengesahan/confirmation.
  • Buat setting di Personal Page berkaitan dengan apa yang diperlukan, senang orang lain nak join sama-sama.
  • Selesai dan Selamat Berchatting bersama sanak-saudara, rakan-rakan dan sesiapa saja.

Cara Dapat Earning WowApp



WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan
WowApp Personal Page

Betul ke boleh dapat earning. boleh lihat foto di atas. Dah 3 hari join, dapat network 10, earning $6.80 USD. Orang kata... sikit-sikit, lama-lama jadi bukit/banyak. Apa nak risau, tak perlu bayar sesen pun nak join, Ianya secara percuma. Sekali lagi nak ulang, ianya adalah percuma......! Bagaimana cara mudah nak dapat earning/income di WowApp.


  • Invite (Jemput) - Jemput rakan anda untuk sama-sama join WowApp. Kembangkan rangkaian dan berkongsi manfaat/kelebihan penggunaan WowApp.
  • Buat penambahbaikan atau pengubahsuaian di Personal Page anda dan kongsikan kepada rakan-rakan tentang income yang anda dapat dan sebagainya dan network/downline anda.
  • Promote atau perkenalkan Aplikasi WowApp ini melalui nombor telefon, emel (gmail. yahoo,  hotmail, outlook).
  • Berkongsi di media sosial lain seperti Whatapp, Telegram, Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus dan di mana saja difikirkan sesuai.
  • Jangan lupa letakkan link WowApp anda. Contohnya seperti berikut:  https://www.wowapp.com/w/kamilsalleh


  • Paling menarik lagi buat artikel di blog berkaitan "WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan"
  • Terakhir... guna kreativiti anda untuk promote. Selamat Mencuba......!


Akhir Kata

Apa salahnya kita mencuba guna aplikasi WowApp ini. Sebelum ini pun kita ragu-ragu dengan WhatsApp, Telegram, WeChat, LINE dan sebagainya. Kini muncul pula WowApp. Apa salahnya kita daftar dan menggunakannya sebagai alternatif terhadap instant messagging ini. Mana tahu... tahun depan jika dikumpul dari sekarang, boleh Jana Pendapatan yang masyuk melalui WowApp.

Tepuk dada tanya hati anda. Saya hanya berkongsi perkara yang baik saja, jika sebaliknya, abaikan saja atau tunggu orang lain dapat USD meletop dulu, barulah mula nak gunakannya. Insha Allah.... jika ia ada kebaikan, saya akan gunakan WowApp ini untuk berhubung dengan sanak-saudara dan rakan-rakan yang sudah menyertainya.

Jangan lupa kongsikan entri ini WowApp Aplikasi Terbaru Jana Pendapatan kepada sesiapa saja melalui, Facebook, Twitter, WhatsApp, Google Plus dan sebagainya.

38 ulasan:

  1. Dah daftr ..tapi hp tak cukul storage tapi boleh daftr lagi ke bawah sahabt blogger kamil salleh untk pc pulak ?
    Hehe ..bila nk buat class blog ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya boleh, bolejlah Kak Shima cuba nanti. Di PC lagi cun.

      Padam
  2. Dah daftr ..tapi hp tak cukul storage tapi boleh daftr lagi ke bawah sahabt blogger kamil salleh untk pc pulak ?
    Hehe ..bila nk buat class blog ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kenapa nak belajar ke? Kal Dianakan ada.... foa lagi banyak brlajar dengan sifu2 otai.

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang menarik, boldh jana income dgn WowApp, tidak spt trlegram dan whatsapp

      Padam
    2. tapi sayang, fon dh memory full xleh wt pe dah. apps yg ada pun kna delete

      Padam
  4. Balasan
    1. Daya dah lihat Syireen Halim kat WowApp. Tetima kasih sudo joun sama2. Bolehlah promote kat mana2 media sisial. Ada apa2 sila sms saya, saya sedia membantu.

      Padam
  5. Ok kejab lg godek....tq the info

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah cuba tak perlu bayar pun, apa nsk ditakut? Dulupun takut jugak nak pasang whatapp, wechat dll.

      Padam
  6. wow betul apps ni. Nnt boleh pergi tengok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cepat bro pergi godek, ramai yang dah mula kumpul earning. Mereka ghairah sekarang kumpul feather dan USD.

      Padam
  7. menarik app ni.. kena cuba juga try ni

    BalasPadam
  8. saya baru sahaja install semalam tetapi belum mahir lagi nak guna

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah tengok memang ada nama bro tersenarsi di group WowApp no.

      Padam
    2. ya..memang ada..cuma belum nak guna sahaja lagi..

      Padam
  9. tak pernah cuba lagi. nanti boleh try install tgk camne

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah cepat-crpat install di HP atau PC.

      Padam
  10. tak pernah guna lagi, nantila nak godek2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepad godek2 terus daftarlah puan Raihanah.

      Padam
  11. menarik juga ni ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang menarik dan boleh guna utk chatting dan akan dikira earning setiap kali kita klik iklan, chatting, dll.

      Padam
    2. oo camtu ya, ok nanti free2 saya godek2 lah

      Padam
  12. Tanpa Nama4.2.16

    https://www.wowapp.com/w/getapp

    Dapatkan di sini

    BalasPadam
  13. wah nak try install la....thanks for info ye kak...

    BalasPadam
  14. 1st time denganr ..kira sambil chat pun boleh dapat duit..ok jugak ni..lebih2 lagi dalam USD.memang lumayan.

    BalasPadam
  15. tumpang iklan:
    https://wowapp.com/w/malaysiaku

    BalasPadam
  16. Wowapp tak mcm whatapps kan? Bila save no fon boleh terus chatting.wowapps ni plk mcmne ye?

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Betol ke "earning" tu adalah USD?? info lain ckp earning tu adalah wowcoin..2000 coin bersamaan 20usd dan 20usd bersamaan RM89 Shaja??

    BalasPadam
  19. Yes Azlan shah. Sekarang dah ada yg cash out. Earning tu dlm USD sebab version baru terus convert ke USD.bukan lagi dalam sen2 ni. Kepada yg nk join dan ingin saya bombing boleh join saya di http://www.wowapp.com/w/abdrazakadon

    BalasPadam
  20. Izin promotion.. join here www.wowapp.com/w/kebipatty

    BalasPadam
  21. Kesini juga oke:
    https://www.wowapp.com/w/joko_tarup83/Abdurrahman-Annatary

    BalasPadam
  22. nak cuba ni... mcm siok ja...

    BalasPadam
  23. Salam,dah ada Group WowApp,dah join tapi cara2 nak guna, nak buka wowapp setiap Kali nak mesej,chatting ke?

    BalasPadam

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.