sensasi2020

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur | sensasi2020 Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur - sensasi2020

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Menarik juga segmen ini. Mengikut keadaan semasa, ramai yang sudah menyertainya walaupun ia baru saja bermula pada 3 Mei 2015 (hari ini), waktu entri ini ditulis.  Semoga ramai yang akan menyertainya dan 10 orang berpeluang berkongsi wang tunai sebanyak RM500. Semoga berjaya...... buat semua peserta.








{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


2. Follow blog  : 



3. Like Fanpage :











4. Follow instagram  :

@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72






** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com


Akhir sekali jangan lupa.... mari ramai-ramai kita sertai Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur dan berpeluang untuk dapatkan RM50 setiap seorang seramai 10 orang yang disediakan oleh penganjur dan penaja.
39 Komentar untuk "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"

Assalammualaikum... bro kamil,

semoga bro berjaya dalam segmen nie yer..

mselim3

Hehee.. terbaik bro Kamil Salleh. Singgah menjenguk melawat sahabat dari segmen yg sama. Semoga berjaya... all the best!!.. :) :)

all the best tuan kamil
moga kita sama2 ada rezeki..inshaAllah

Waalaikumussalam...Insya Allah... mudah-mudahan berkat doa msrlim3.

All the best.... sama-sama meriah dan sama-sama kunjung-mengunjungi di antara kita utk rapatkan ukhwah.

Insya Allah Yumida. Sekadar join saja, tidak mengharsp keajiban untuk menang. Kalau dapat itu bonus.

Salam Tuan Kamil...Singgah sini dari segmen yang sama..All the best & Good Luck ...

assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Dari Segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
Good Luck!!

all the best bang kamil :)
moga ada rezeki melekat untuk bang kamil sama :)


Datang dri segmen yg sama.

http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Shad singgah sini membalas kunjungan tuan kamil... hehe :D
semoga ada rezeki kita hendalnya dalam segmen ini.. amin..

kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Terima kasih Akif.... sama-sama bersegmen sambil berkenalan dan berkongsi info nanti. Moga berjaya..

Terima kasih bro.... terima penyertaan saya. semoga ramai yang menyertainya nanti.

Terima kasih Mas Zull sudi berkunjung ke blog ini sambil bersegmen antara kita dan semoga berjaya.

Siti Rohaida pun join juga segmen ini... semoga berjaya.

Terima kasih PG berkunjung ke blog saya. PG pasti join jugakkan...saya doakan PG berjaya nanti. Insya Allah....

Terima kasih Farida... nanti saya kunjungi anda nanti jika ianya belum dikunjungi lagi. Apapun selamat bersegmen dan semoga berjaya.

Terima kasih Una Lily... saya akan kunjungi anda nanti jika belum lagi, jika sudah komen di blog anda, saya hanya lalu aje...

Sponsor berblogwalking.. Hehehe

Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Good luck.
Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Salam...saya datang membalas kunjungan disini kembali..

hai..dtg mmbls kunjgn.goodluck!~

Salam, nisa dtg membalas kunjungan saudara,
Salam ukhuwah dari nisa ^_^

salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Daj join segmen Jom Catwalk bersama Papaglamz.... semoga diterima penyertaanya tu....

Salam..rasanya dah lawati di blog Ms.Kejupenyet ni..... terima kasih sudi berkunjung ke sini.

Terima kasih dik bee... rasanya saya dah terjah bloh Dik Bee.... tetpi tak apa acapkali berkunjung pun bagus jugak kan?

Terima kasih Lisa Nurulain...rasanya saya dah pi ke blog saudari Lisa.... semoga berjaya ya...

terima kasih Jia Rizaira..... sama-sama berkunjung tak salahkan? Lain kali bolehlah acap kali berkunjung lagi di sini dan di sana.

terima kasih Najihah...kerana sudi membalas kunjungan, semoga berjaya.

Wassalam.... terima kasih Mdm nissa.... membalas kunjungan Madam di sini. Ada masa bvolehlah kita berkunjung lagi ye...

Wassalam... saya kagum dengan Mad Parihh.... sentiasa berkunjung=mengunjungi dan satu lagi sentiasa join segmen dan giveaway.

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Back To Top