Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Salam perkenalan buat admin Papaglamz. Sudah lama tidak menyertai segmen, giveaway mahu pun contest. Peluang begini perlu disertai untuk menambah rakan-rakan baru dalam dunia blogger. Ia juga untuk penjenamaan blog kita agar mudah dikenali ramai.Segmen, Catwalk, Blogwalking, Blogger, Blogging, Blogger
Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Jom mari sama-sama sertai segmen ini jika ada masa terluang atau tidak apa nak kemas kini di blog masing-masing sambil catwalk atau blogwalking ke blog peserta lain. Insya Allah....!Tahukah Anda Simkad 1XOX Adalah Terlajak Murah, Bertukarlah Sekarang! 


Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Tidak susah sangat nak menyertai Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz sebenarnya. Syarat-syarat amat mudah sekali, sesiapa pun dibolehkan menyertainya. Cepat-cepat sertai. tarikh tutup pada 16 Mei 2015. (ha..ha... ini hari saya BIRTHDAY) dan pula jatuh pada "Hari Guru".


Setiap segmen ada tujuan sebenar yang admin Papaglamz mahukan. Untuk lebih lanjut bolehlah ikuti penerangan di bawah ini supaya lebih jelas.Apakah Tujuan Sebenar Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz?


Tujuannya adalah:


  • Papaglamz mahu cari peserta Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz untuk di letakkan pada sidebar blog beliau sebagai bloglist. Inilah peluang nak dapat backlink percuma. Ini baik untuk blog anda bila ia disenaraikan di mana-mana blog.
  • Peserta bertuah akan berpeluang mendapatkan review blog anda untuk disenaraikan dan direviewkan oleh empunya diri Papaglamz.
  • Menyediakan satu platform yang mudah untuk semua blogger hendak blogwalking (catwalk) ke mana-mana blog lain.
  • Menambah follower yang baru dan sedia ada agar dapat mengeratkan lagi ukhwah dan berkongsi informasi atau maklumat sesama blogger.


Syarat-Syaratnya Adalah:


  • Mestilah mempunyai blog, tidak kira baru atau pun lama.
  • Like FB page Papaglamz yang perlu anda ikuti sebagai menambah rakan follower anda.
  • Follow instagram Papaglamz sekiranya anda juga ada akaunnya. Bolehlah berkongsi foto-foto menarik nanti.
  • Buat satu entri atau artikel bertajuk "Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz" dan jangan lupa letak banner seperti di atas dan backlink ke blog Papaglamz.

Hanya itu saja yang perlu anda lakukan. Jom mari pakat sertai segmen ini bagi menambahkan salatulrahim antara blogger. Aku sertai ini pun untuk menambah follower juga. Salam perkenalan buat semua peserta segmen ini sekalian. 

Semoga berjaya terpilih menjadi salah seorang peserta untuk disenaraikan di bloglist dan direview blog anda oleh penganjur segmen ini. Sekian terima kasih.....!