Suasana Di Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia

Suasana Di Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia amat hebat dengan para tetamu yang datang. Ini merupakan majlis pertama kali saya pergi anjuran Vemma Network Sdn Bhd (Malaysia).


Suasana Di Vemma Hall
Suasana Di Vemma Hall


Suasana Di Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di MalaysiaBergambar bersama team affiliate Vemma
Bersama Team Affiliate Vemma

                                

Majlis ini telah diadakan pada 9 November 2014, jam 2.00 pm - 5.00 pm di Vemma Malaysia HQ. Ia sempena pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix. Tempat duduk penuh, sambutan amat hebat dan luarbiasa. Tiket yang disediakan habis ditempah oleh orang ramai dan Group Leader Vemma serta tetamu kehormat iaitu CEO of Vemma Asia Kenneth Koh, penasihat produk Vemma Dr Abraham, Presidential Razrul Anwar dan ramai lagi.

Nak dapatkan produk minuman Vemma Renew dan Verve Remix boleh je terus klik di website ini http://www.kamilsalleh.vemma.com/


                                
Posing Bersama Banner Verve RemixSaya mengucapkan jutaan terima kasih kepada Diana Mohd Nor aka blog blog cahayadiana.com dan vemmaladyboss.com yang sudi mempelawa saya ke majlis yang penuh kemeriahan. 

                               
Bersama Diana Mohd Nor Platinum Vemma
Bersama Diana Mohd Nor Leader Platinum VemmaTidak rugi saya pergi ke Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix ini yang julung kali di buat di Malaysia. Ramai leader yang berkongsi pengalaman mereka tentang kejayaan memperolehi pendapatan dengan jualan produk ini melalui online. Antara yang berkongsi pengalaman ialah Lim Joy Haar, Muhammad Faizal Mohd Zazali, Ong Jing Foo, Rashidah Abd Aziz dan ramai lagi.


                               
Bersama Din Steady
Bersama Din SteadyTahniah diucapkan kepada Vemma Malaysia HQ kerana berjaya melancarkan produk terbaru mereka Vemma Renew dan Verve Remix. Minuman yang bertenaga (energy drink) dan berkhasiat untuk kesihatan.


                                 
Verve Remix - Ultra Premium Energy Boost
Verve Remix - Ultra Premium Energy BoostRamai yang datang teruja dengan suasana majlis ini sambil mengenali dengan lebih dekat lagi apa itu Vemma Renew dan Verve Remix.

                                
                              
Bersama Energy Drink Vemma renew
Bersama Energy Drink Vemma Renew


Penambahan ruang di sudut ini
Ibu Pejabat Vemma Malaysia Sdn Bhd - Credit Vemmaladybos.com


Saya berharap agar Vemma Malaysia terus maju dan berjaya memperluaskan empayar perniagaannya ke serata dunia. Dikatakan sehingga kini lebih daripada 60 buah telah dijajahi. Empayar perniagaan yang cukup luas.

Untuk sebarang pertanyaa boleh hubungi saya berkaitan produk ini. Minuman bertenaga dan berkhasiat menjadi anda lebih sihat bertenaga.

Nama: Kamil Salleh
Website Untuk Order Produk Vemma: kamilsalleh.vemma.com 
Tel: +60139995015 Whatapps dan Wechat (no call).


Vemma Network Sdn. Bhd. (713201-U) (AJL931611)
69-3, Block D, The Suites, Jaya One,
72-A Jalan University,
46200 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.

Fax: 03-79562222
Email: ms.malaysia@vemmasia.com
https://www.facebook.com/vemmalaysia
 
Kongsikan Artikel Ini :
+
Sebelumnya
« Post Sebelumnya
Seterusnya
Post Seterusnya »
5 Komentar untuk "Suasana Di Majlis Pelancaran Vemma Renew Dan Verve Remix Di Malaysia"

Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar. Terima kasih buat abg Kamil kerana sudi dtg ke event kami.. hehehe.. suka betul tgk abg dgn Din Steady berborak asyikkk..jer dah jumpa org kampung. hahaha.. lepas ni In Shaa Allah banyak lg perkara2 best yg akan berlaku.. Wallahualam.. :)

Amboi abam Kamil posing dengan produk Vemma noh..Good job!

Terima kasih CD sudi mempelawa saya ke majlis itu, moga lain masa kita sama-sama pergi lagi ke mana-mana evebt besar begini lebih lagi berkaitan Vemma product.

Terima kasih Noriza... prtama kali saya ke event produk Vemma. Insya Allah, jika adalah event lagi saya akan pergi. he..he.. first berposing dengan minuman bertenaga vemma renew dan verve remix.

bagus juga jika ada peluang join event sebegini...

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2015 sensasi2020 - All Rights Reserved
|Template ByKunci Dunia | Design By sensasi2020
Back To Top