Header Ads

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Menarik juga segmen ini. Mengikut keadaan semasa, ramai yang sudah menyertainya walaupun ia baru saja bermula pada 3 Mei 2015 (hari ini), waktu entri ini ditulis.  Semoga ramai yang akan menyertainya dan 10 orang berpeluang berkongsi wang tunai sebanyak RM500. Semoga berjaya...... buat semua peserta.








{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


2. Follow blog  : 



3. Like Fanpage :











4. Follow instagram  :

@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72






** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com


Akhir sekali jangan lupa.... mari ramai-ramai kita sertai Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur dan berpeluang untuk dapatkan RM50 setiap seorang seramai 10 orang yang disediakan oleh penganjur dan penaja.

40 ulasan:

  1. Assalammualaikum... bro kamil,

    semoga bro berjaya dalam segmen nie yer..

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam...Insya Allah... mudah-mudahan berkat doa msrlim3.

      Padam
  2. Hehee.. terbaik bro Kamil Salleh. Singgah menjenguk melawat sahabat dari segmen yg sama. Semoga berjaya... all the best!!.. :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. All the best.... sama-sama meriah dan sama-sama kunjung-mengunjungi di antara kita utk rapatkan ukhwah.

      Padam
  3. all the best tuan kamil
    moga kita sama2 ada rezeki..inshaAllah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah Yumida. Sekadar join saja, tidak mengharsp keajiban untuk menang. Kalau dapat itu bonus.

      Padam
  4. Salam Tuan Kamil...Singgah sini dari segmen yang sama..All the best & Good Luck ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Akif.... sama-sama bersegmen sambil berkenalan dan berkongsi info nanti. Moga berjaya..

      Padam
  5. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih bro.... terima penyertaan saya. semoga ramai yang menyertainya nanti.

      Padam
  6. assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Mas Zull sudi berkunjung ke blog ini sambil bersegmen antara kita dan semoga berjaya.

      Padam
  7. Dari Segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
    Good Luck!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siti Rohaida pun join juga segmen ini... semoga berjaya.

      Padam
  8. all the best bang kamil :)
    moga ada rezeki melekat untuk bang kamil sama :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih PG berkunjung ke blog saya. PG pasti join jugakkan...saya doakan PG berjaya nanti. Insya Allah....

      Padam

  9. Datang dri segmen yg sama.

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Farida... nanti saya kunjungi anda nanti jika ianya belum dikunjungi lagi. Apapun selamat bersegmen dan semoga berjaya.

      Padam
  10. Shad singgah sini membalas kunjungan tuan kamil... hehe :D
    semoga ada rezeki kita hendalnya dalam segmen ini.. amin..

    BalasPadam
  11. kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
  12. kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Una Lily... saya akan kunjungi anda nanti jika belum lagi, jika sudah komen di blog anda, saya hanya lalu aje...

      Padam
  13. Sponsor berblogwalking.. Hehehe

    Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Daj join segmen Jom Catwalk bersama Papaglamz.... semoga diterima penyertaanya tu....

      Padam
  14. Good luck.
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..rasanya dah lawati di blog Ms.Kejupenyet ni..... terima kasih sudi berkunjung ke sini.

      Padam
  15. Balasan
    1. Terima kasih dik bee... rasanya saya dah terjah bloh Dik Bee.... tetpi tak apa acapkali berkunjung pun bagus jugak kan?

      Padam
  16. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Lisa Nurulain...rasanya saya dah pi ke blog saudari Lisa.... semoga berjaya ya...

      Padam
  17. Salam...saya datang membalas kunjungan disini kembali..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Jia Rizaira..... sama-sama berkunjung tak salahkan? Lain kali bolehlah acap kali berkunjung lagi di sini dan di sana.

      Padam
  18. hai..dtg mmbls kunjgn.goodluck!~

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Najihah...kerana sudi membalas kunjungan, semoga berjaya.

      Padam
  19. Salam, nisa dtg membalas kunjungan saudara,
    Salam ukhuwah dari nisa ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam.... terima kasih Mdm nissa.... membalas kunjungan Madam di sini. Ada masa bvolehlah kita berkunjung lagi ye...

      Padam
  20. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam... saya kagum dengan Mad Parihh.... sentiasa berkunjung=mengunjungi dan satu lagi sentiasa join segmen dan giveaway.

      Padam
  21. Semoga berjaya, good luck...

    BalasPadam

Jom blogwalking dan komen anda di sini. Kerjasama anda saya ucapkan jutaan terima kasih.

Saya balas kunjungan anda nanti.

Sekian......

Dikuasakan oleh Blogger.