Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad milik kita untuk menyertai contest SEO anjuran blog Coretan Anuar dalam program Mykad Smart Shopper dan ditaja oleh  Sama-sama kita menikmati pelbagai potongan yang telah mereka sediakan untuk kemudahan semua peringkat, yakni yang telah miliki identiti kad ( kad pengenalan ).


Contest SEO Jom Aktifkan Mykad
Jom Aktifkan Mykad

Mykad Smart ShopperMykad Smart Shopper adalah satu bentuk program affiliate yang sedang popular di bawah rangkaian Affiliate Junction, dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd. Ia merupakan sebuah syarikat yang berstatus Multimedia Super Corridor (MSC) dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MDec).

Program Mykad Smart Shopper merupakan aplikasi yang ke-50. Kini anda boleh aktifkan Mykad (Kad Pengenalan) anda secara online untuk menjadikan sebagai kad diskaun dan kad ganjaran tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana agen berdaftar.


Kelebihan Menyertai Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad Jom Aktifkan Mykad, Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad
Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

 • Dapat berkenalan dengan peserta lain dan sama-sama merapatkan hubungan sesama blogger terutamanya peserta yang telah menyertai contest ini.
 • Bersaing agar artikel yang mengunakan keyword Jom Aktifkan Mykad kita berada di kedudukan terbaik di SERP Google search.
 • Berpeluang untuk menemangi hadiah wang tunai sebanyak RM1350 keseluruhannya.
 1.  Tempat Pertama: Wang Tunai RM500.
 2.  Tempat Kedua: Wang Tunai RM300.
 3.  Tempat Ketiga: Wang Tunai RM200.
 4.  Hadiah Saguhati: Wang Tunai RM50 (setiap pemenang ke-4 hingga ke 10).
 •  Pasang strategi terbaik dengan ilmu SEO yang ada agar artikel kita sentiasa berada di top 1 hingga top 10 bermula 2 Disember 2014 sehingga 3 Mac 2015.

Ia banyak kelebihannya jika menyertai program Mykad Smart Shopper. Jom Aktifkan Mykad anda untuk dijadikan kad diskaun atau kad potongan dan pula dapat kumpul mata ganjaran anda.


Kelebihan Menyertai Program Mykad Smart Shopper


 • Pengaktifan Mykad untuk dijadikan kad diskaun anda secara percuma.
 • Tiada sebarang annual fee dikenakan ( PERCUMA seumur hidup).
 • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya ia tidak akan menyesakkan dompet anda dengan kad-kad tambahan yang tidak diperlukan untuk semua urusan.
 • Dapat mata ganjaran dan tiada tarikh luput.
 • Walaupun tiada sebarang yuran dikenakan untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada syarikat berdasarkan mata ganjaran yang terkumpul semasa anda berbelanja dengan mykad anda.
 • Aplikasi Mykad Smart Shopper boleh dibuka menggunakan iPad, iPhone dan Smartphone lain dan disokong oleh sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"


Saya doakan agar rakan-rakan berjaya semua dalam Contest SEO  "Jom Aktifkan Mykad".